Az ABC iView nézése Ausztrálián kívül

ABC iView egy online webhely, ahol streaming lehet ABC iView kiválasztott műsorok és élő csatornák. Az ABC iView az geoblocked kívül Ausztrália. Ha olyan országban él, mint például Kanada, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Franciaország, India vagy Dél-Afrika akkor nem lesz képes streamálni a weboldal tartalmát. Bár van egy mód, amellyel megteheted megkerülni a földrajzi korlátozásokat által meghatározott ABC iView, és ez az a VPN vagy a Intelligens DNS-proxy. ABC iView sokat támogat készülékek beleértve a PC, Mac, iPhone, iPad, Android és Smart TV. Tehát, ha van ezek közül bármelyik készülékek és a tartalmat streamálni szeretné ABC iView miközben kint vagyunk Ausztrália, most tudsz.


Az ABC iView figyelése Ausztrálián kívül - feloldás DNS vagy VPN Proxy segítségével

Az ABC iView figyelése Ausztrálián kívül – feloldás DNS vagy VPN Proxy segítségével

Nézze meg az ABC iView alkalmazást Ausztrálián kívül VPN segítségével

Az első út az ABC iView feloldása Ha nem országban él, Ausztrália, tudsz megkerülni a földrajzi korlátozásokat egy egyszerű felhasználásával VPN. Egyszerűen fogalmazva: a Virtuális magán hálózat megváltoztatja a számítógépét IP egy cím, amelyre a szerver megállapodik az adatok küldésében; ebben az esetben IP címnek kell lennie ausztrál. Az a használatának sok egyéb előnye van VPN, hozzá lehet szokni tartalom feloldása más oldalakon, például Stan, a BBC iPlayer és a Showtime is.

 • Az elején regisztrálnia kell a minőséget VPN amely mindent el fog viselni, amire szüksége van.
 • A fejjel körülbelül VPN az, hogy extra biztonságot és adatvédelmet biztosítanak az Ön kapcsolata számára böngészés vagy streaming közben.
 • VPN speciális szoftverekkel és illesztőprogramokkal vannak felszerelve; ezeket telepítenie kell a készülékek amit tovább fogsz közvetíteni. Emlékezik VPN támogatás készülékek mint például a PC, Mac, Android, iPhone és iPad.

Megbízható VPN elérhető a piacon ExpressVPN, harminc napos visszatérítési megállapodással jár, ahol egy hónap áll rendelkezésére, hogy kipróbálhassa a terméket, és megnézze, hogy van. ExpressVPN képesnek kell lennie arra, hogy megkerülni az ABC iView földrajzi korlátozásait probléma nélkül. Ha bármilyen okból nem vonzza magát ExpressVPN, sok más is létezik VPN a piacon elérhető, amelyre képesnek kell lennie feloldja az ABC iView blokkolását.

Hogyan feloldhatja az ABC iView blokkolását Ausztrálián kívül intelligens DNS-proxy segítségével

Alternatív módszer a VPN, egy a Intelligens DNS-proxy. Ez a módszer megköveteli, hogy kicsit praktikus legyen a számítógéppel, és megértse számítógépének hálózati konfigurációját. Tehát a Intelligens DNS-proxy úgy működik, hogy átirányítja a számítógépére érkező forgalmat, és elküldi azt egy olyan számítógépre, amelynek van Ausztrál IP, ezt megtenve a szerver azt hitte, hogy ez a számítógép, és elkezdi küldeni a tartalmat. Kicsit nehezebb beállítani, de ha megfelelően hajtja végre, akkor a tartalom streamingje lesz ABC iView azonnal.

 • A jó dolog Intelligens DNS-proxy az, hogy nem befolyásolja az internet sebességét a tartalom streamingje közben.
 • Ezenkívül nem kell megváltoztatnia virtuális helyét minden alkalommal, amikor egy másik platformon szeretné megtekinteni a tartalmat.
 • Most hátránya az a használatával Intelligens DNS-proxy az a tied ISP eltéríthet és átlátszó proxykat használhat, hogy streaming közben problémát hozzon létre az Ön számára.

Unlocator egy Intelligens DNS-proxy ennek képesnek kell lennie megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ez egy hétnapos ingyenes próbaverzióval is jön, amelynek héten van elegendő ideje kipróbálni a terméket, és megnézheti, megfelel-e az Ön igényeinek. A Unlocatornak van telepítési útmutatók és videók hogyan kell végrehajtani a Intelligens DNS-proxy.

Kompatibilis eszköz az ABC iView-hoz

Az ABC iView engedélyezve és stream-készen áll a következő eszközön:

 • PC és Mac
 • iPhone és iPad
 • Android és táblagépek
 • PS3 / PS4
 • Xbox 360
 • Okos TV
 • TV letöltése
 • Telstra TV

Az ABC iView Ausztrálián kívüli nézése VPN vagy intelligens DNS-proxy segítségével

A kérdés megválaszolásához figyelembe kell vennie az egyes szolgáltatások összes előnyeit és hátrányait. A nap végén te leszel az, aki használja; tehát nézze meg, mi a legmegfelelőbb. Az VPN lassabb, de biztonságosabb a kapcsolat, míg a Intelligens DNS-proxy a kapcsolat gyorsabb, de megköveteli a hálózati beállítások konfigurálását. Ne felejtsd el, hogy mindkét módszer fog működni az Ön számára, és egy olyan szolgáltatással fog jönni, amely megfelelő lesz feloldja az ABC iView blokkolását az országodban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me