Az Amazon Echo beállítása és használata az Egyesült Államokon kívül

Mostanra már valószínűleg megszerezte magát vagy hallotta az Amazon Echo nagyszerű hangsegédéről. Ez az intelligens hangszóró interaktív hangjával, az Alexa kezelheti a naptárat, beállíthatja a riasztásokat és kérésre akár zenét is lejátszhat. Sajnos az Amazon Echo nem az Egyesült Államokon kívül működik, és külföldön nem találja az Alexa alkalmazást az üzletekben. Ne aggódj, mivel ez az útmutató megmutatja, hogyan kell könnyedén beállítani az Amazon Echo-t az Egyesült Államokon kívül.

Az Amazon Echo beállítása az Egyesült Államokon kívül

Az Amazon Echo beállítása az Egyesült Államokon kívül

Hogyan lehet beszerezni az Amazon Alexa alkalmazást az Egyesült Államokon kívül

Csak egy gyors emlékeztető, hogy minden országban van egy speciális alkalmazásbolt-verzió. Nagyon sok a különbség, és nem minden alkalmazást lehet letölteni mindenhol, mivel egyesek a saját országukra korlátozódnak. Ha például megpróbálja megtalálni az Alexa alkalmazást az USA-n kívüli országban, akkor azt tapasztalja, hogy az Ön régiójában nem érhető el. Ezért a probléma megkerülése érdekében csak annyit kell tennie, hogy az üzlet régióját az Egyesült Államokra változtatja, és pontosan megmutatom, hogyan kell ezt megtenni. Görgess tovább.

iOS felhasználók

Ahhoz, hogy hozzáférjen az Alexa-hoz iPhone vagy iPad készüléken, át kell állítania Apple ID-jét az Egyesült Államok régiójára. Srácok, ez nagyon egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket, és minden rendben lesz:

 1. PC-jén vagy Mac-jén nyissa meg az iTunes alkalmazást, és jelentkezzen ki fiókjából.
 2. Ellenőrizze a képernyő jobb alsó sarkában, megtalálja a zászlót. Válassza ki az Egyesült Államokat.
 3. Keresse Alexát és nyomja meg a Get gombot.
 4. Ezt követően felkérést fog kapni egy új fiók létrehozására a „no card” opcióval. Csinálni egyet.
 5. Míg a „nincs kártya” lehetőséget választja, küldjön egy helyi címet az Egyesült Államoknak.
 6. Jelenleg iPhone vagy iPad készüléken jelentkezzen ki az iTunesból.
 7. Jelentkezzen be új fiókjával.
 8. Végül van egy amerikai alapú Apple ID-jével, és letöltheti az Amazon Alexa-t.

Android felhasználók

Ez egy kicsit trükkösebb, mint egy iOS-eszköznél. Amikor a Google Store szolgáltatásban keresi az Alexa alkalmazást, a következő üzenet jelenik meg: „Ez az elem az Ön országában nem érhető el”A Google az Ön IP-címével határozza meg tartózkodási helyét. Ezért itt fő hangsúly az IP-cím megváltoztatása, és ezt csak egy virtuális magánhálózat segítségével lehet megtenni. Tehát további átélés nélkül a következőképpen módosíthatja Google Store-régióját:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóval, és telepítse az alkalmazást az eszközére.
 2. Nyissa meg a szerverlistát, és válassza ki az amerikai szervert.
 3. Miután a kapcsolat létrejött, nyissa meg az eszköz beállításait.
 4. Kattintson az alkalmazásokra, és lépjen a Google Play Áruházba.
 5. Kattintson az Adatok törlése, majd a Force Stop gombra.
 6. Lépjen ki és indítsa újra a Google Play szolgáltatást.
 7. Most már van egy amerikai Google Play, és letöltheti az Amazon Alexát.

Az Amazon Echo beállítása az Alexa App segítségével

Most arra összpontosítunk, hogy az Amazon Echo-t az Alexa alkalmazás segítségével konfigurálhassa, miután letöltötte azt. Ez egy nagyon egyszerű folyamat, ezért ne aggódjon miatta. Csak kövesse ezt a lépésről lépésre történő áttekintést, és új mesterséges barátja lesz, akivel cseveghetnek:

 1. Csatlakoztassa az Amazon Echo tápegységet és várja meg, amíg a kék gyűrű felgyullad.
 2. Ha a készülék még mindig új, a kék fény néhány másodperc múlva narancssárgára vált.
 3. Indítsa el Alexa alkalmazását.
 4. Szüksége lesz egy Amazon-fiókra. Ha még nem rendelkezik ilyennel, regisztráljon, mivel nem fogja tudni használni az „Echo” eszközt.
 5. Az alkalmazásban érintse meg az Eszközök lapot, majd a tetején a + szimbólumot.
 6. Kattintson az Eszköz hozzáadása elemre, majd válassza az Amazon Echo lehetőséget.
 7. Válassza ki a visszhangmodelljét a listából, és megjelennie kell a Válassza ki az Amazon visszhangját szakaszban.
 8. Koppintson rá, és válassza ki a nyelvet.
 9. Ezt követően megkérdezi, látja-e a narancssárga fényt.
 10. Ha igen, minimalizálja az Alexa alkalmazást, és lépjen a Wi-Fi beállításokra.
 11. Észre fogja venni egy Amazon hálózatot. Kattintson rá.
 12. Menj vissza Alexához és nyomja tovább.
 13. Most Alexa felkéri Önt, hogy csatlakozzon egy Wi-Fi hálózathoz. Válassza ki a sajátját.
 14. Sikeresen beállította az Amazon Echo alkalmazást.

Használjon VPN-t az Amazon Echo számára

Az Alexa alkalmazás szórakoztatóan használható. Miután megismerte az utat, rájössz, hogy annyi mindent megtehet vele. Például hozzáadhat egy Pandora-bővítményt az Amazon Echo készülékhez, és hallgathatja kedvenc zenéjét. Csak mondja Alexának, hogy aktiválja a Pandora-t, és játsszon egy bizonyos dalt, és megvan. Ez azonban nem olyan egyszerű.

A Pandora zenei streaming szolgáltatás, amely csak az Egyesült Államokban érhető el. Ezért, ha nagyszerű zenei könyvtárat szeretne létrehozni, telepítenie kell egy VPN-t az útválasztóra. Az Amazon Echo-t csatlakoztatni kell egy jelenlegi VPN-kapcsolattal rendelkező Wi-Fi-szolgáltatáshoz a földrajzilag korlátozott csatorna, például a Pandora működtetéséhez. Ugyanez a kritérium érvényes a Spotify-ra is, ha valaha is eljutsz ehhez.

A VPN elősegíti a magánélet védelmét az Amazon Echo használata közben is. Az olyan csúcstechnikai eszközökkel, mint az Amazon Echo, valószínűleg minden félelmetes féléstől el kell számolni. A számítógépes bűnözők Alexa segítségével kémkedhetnek téged, ha nem őrzik meg őket egy virtuális magánhálózattal.

Amikor egy olyan megbízható VPN-ről beszél, amely segíthet az Amazon Echo élményében, nagyon ajánlom a ExpressVPN. Minden bizonnyal számíthat erre a szolgáltatóra, mivel gyors és gyors kiszolgálókat kínál az Egyesült Államokban és több mint 92 másik országban. A legfontosabb VPN szolgáltatásokkal kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el az alábbi táblázatot.

Az Amazon Echo beállítása az Egyesült Államokon kívül – végső gondolatok

Összességében azt javaslom, hogy otthon legyen az Amazon Echo. Nagyon szórakoztató és sokat segíthet a napi rutinok során. Egy gyors emlékeztető, bár olyan lenyűgöző, mint az Amazon Echo, több előnye származhat, ha VPN-jét telepítette az útválasztóra. Szóval, ez egyelőre ez. Most már tudja, hogyan kell az Amazon Echo-t működtetni az Egyesült Államokon kívül. Élvezd.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me