Az AsianCrush nézése az USA-n kívül

Mindig azon gondolkodtam, hol szerezhetek ázsiai szórakozást, amíg föl nem érkeztem az AsianCrush-ra. Megoldottuk azt a részt, amely magában foglalja a „hol kell nézni” lehetőséget, most a „hogyan” kérdés maradt. Tudásomat kiegészítve megtanultam, hogy az Egyesült Államokban működő csatornák hasonlóak Az AsianCrush nem érhető el országon kívülről. De két eszköz segíthet ebben a kérdésben. A cikk elolvasásával megtudhatja, melyek ezek az eszközök.


Az AsianCrush nézése az USA-n kívül

Az AsianCrush nézése az Egyesült Államokon kívül

Az AsianCrush nézése az Egyesült Államokon kívül – A VPN

Az AsianCrush az ázsiai mozi, TV, zene napi javításának digitális rendeltetési helye & Internetes tartalom. Most ez a szolgáltatás az Egyesült Államok nézői körére korlátozódik. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokon kívüli emberek nem férhetnek hozzá az AsianCrush-hoz, vagy nem közvetíthetik azt. Hacsak nem használnak VPN-t, az AsianCrush megfigyelése az Egyesült Államok határain kívül lehetetlen.

Virtuális magánhálózat hozzáférést biztosít magánhálózathoz amint a neve is sugallja. Ez a hálózat garantálja az a biztonságos hozzáférés az internethez a létrehozásában részt vevő titkosítási rétegeknek köszönhetően. Miután csatlakozik egy VPN szerverhez, az összes utazási adat és online forgalom áthalad a titkosított alagúton. Mielőtt elérnék a másik hálózatot, az adatok átkerülnek a választott szerveren keresztül. Ennek eredményeként úgy tűnik, hogy olyan országban tartózkodsz, mint amelyben valójában tartózkodsz, hozzáférés az ország tartalmához.

Tehát, ha az AsianCrush-t szeretné nézni, akkor az USA-ban kell lennie. A legbiztosabb módja az, ha a VPN-hez csatlakozik. Ezt tettem:

  1. én feliratkozott egy VPN szolgáltatóra, ami ExpressVPN.
  2. Van egy VPN alkalmazás, amelyet meg kell tennie letöltés és telepítés. Szóval ezt tettem.
  3. Aztán énelindította a VPN alkalmazást és bejelentkezett a VPN-fiókommal.
  4. én egy szervert talál az Egyesült Államokban, és csatlakozik hozzá.
  5. Utána, Amerikai IP címet szereztem.
  6. Az AsianCrush alkalmazás és a weboldal hozzáférhetővé vált számomra.

Helyezze nekem a drámát, igazad van?

Streaming AsianCrush az USA-n kívül intelligens DNS használatával

Azért mondták, hogy „a legbiztonságosabb módon az Asain Crush-ot az Egyesült Államokon kívül nézhetjük meg, a VPN használatával” az az oka, hogy az intelligens DNS-ben hiányzik a szükséges biztonsági intézkedések. Más szóval, nem titkosítja az Ön adatait, és nem rejti el az Ön IP-címét, míg a VPN mindkettőt. Ezért van a A VPN biztonságosabb eszköznek minősül mint egy intelligens DNS. Kétségtelen, hogy az intelligens DNS ugyanolyan erős, mint a VPN, amikor a tartalmat feloldja – ha nem is, akkor erősebb.

Erõsen azt értem, hogy gyors. Ez elég gyors, mert nincs titkosítási folyamat. A teljes protokoll alkalmazás és az adatok csomagolása titkosítással időt vesz igénybe, és lelassítja a feloldási folyamatot. Tehát, ha nem vagy a biztonság rajongója, és nincs türelme a késéshez vagy dadogáshoz, azt javaslom, hogy használjon intelligens DNS-t.

Így oldottam meg az AsianCrush feloldását intelligens DNS használatával:

  1. Ajánlás szerint, Megnéztem a Unlocator alkalmazást, és feliratkoztam ingyenes 7 napos próbaverziójára.
  2. Megtaláltam ezeket a konfigurációkat videók / setup útmutatók nagyon hasznosak az enyém felállításához.
  3. Utána, Meglátogattam az Asian Crush alkalmazását- ugyanez vonatkozik a webhelyére.
  4. én hozzáférést kapott az AsianCrush drámai tartalmaihoz perceken belül.

találtam Unlocator hatékony, hasznos és könnyen használható. Azonnal segítséget kaptam, amikor a DNS beállításánál kerestem. Ezen kívül azt mondják, hogy a Unlocator képes feloldása több mint 200 csatornán világszerte. Bár még nem próbáltam ilyen sok csatornát, fogadok, hogy igaz, figyelembe véve, hogy mennyire jól működött az Asian Crush számára.

A legjobb VPN az AsainCrush számára

A piacon lévő összes VPN közül, ExpressVPN messze a legjobb választás. Ez egy nagyon gyors VPN Csillagos előadásokat kínál. a lenyűgöző sebesség valószínűleg az ExpressVPN-kel kapcsolatosak egyéni szervereket. Véleményem szerint ez a század VPN-je. Próbáld ki, és tudni fogod, hogy az, amit mondok, igaz. Egy másik megjegyzés: az alábbi táblázatban további információkat találhat más VPN-szolgáltatókról.

Nézze meg az AsianCrush külföldi szolgáltatásait

Nézze meg a legjobb ázsiai filmeket és TV-t a világ bármely részén a vagy VPN vagy intelligens DNS. A kínai harcművészetektől a koreai drámaktól, a japán kultuszfilmektől a thaiföldi horrorfilmektől egészen az ázsiai kínált legjobb szórakoztatásig az AsianCrush-on. Keres VPN-t vagy Intelligens DNS-t? Nagyon örülnénk, ha értesítené minket, ha az alábbi szakaszban megjegyzést dob.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me