Az ESPN áramszünetek megkerülése (ESPN3, ESPN + és WatchESPN)


Az ESPN áramszünetek megkerülése


Az ESPN áramszünetek megkerülése

ESPN és ESPN + – A vezető sportcsatornák

ESPN logóAz ESPN az összes sportesemény egyik legnépszerűbb csatornája lett. Ha nem tudja, a csatornának megvan nézők milliói az Egyesült Államokban. Valójában a tanulmányok ezt mondják 86 millió az Egyesült Államok háztartásai ESPN előfizetők. A szám önmagáért beszél.

Az áramszünet korlátozásait illetően maga az ESPN nem fedett ki. Ha a kábelcsatornát olyan módon használja, mint a televízióban, akkor megnézheti a játékokat. azonban, a streaming a probléma a szolgáltatással. Az ESPN alkalmazás lehetővé teszi a legfontosabb sportesemények élőben és igény szerinti behangolását és közvetítését.

De ha egy nagyobb kábelszolgáltató kínálja a meccset a televízióban, akkor azt eltakarják. Sajnálom, srácok, tudom, hogy ez bosszantó, de így van.

Az ESPN +, az ESPN önálló streaming szolgáltatásának vonatkozásában a probléma ezzel is folytatódik. Ez az előfizetésen alapuló szolgáltatás nem igényel kábel előfizetést.

Nagyon jó alternatíva volt a kábelvágók számára, mivel csak neked kerül Havonta 4,99 USD és évente 49,99 $. A szolgáltatásnak van több mint 2 millió előfizető 2019-től számítva. Érvényes előfizetéssel a legnépszerűbb sportokat közvetítheti Android, iOS, PC, Mac, PlayStation, Xbox, Apple TV, Roku, Android TV, Chromecast és Amazon Fire.

Bármennyire különböznek a két alkalmazás is, végül ugyanaz a sorsuk, az áramszünetek.

Ez volt a múltban. Miután elkészítette ezt az útmutatót, könnyedén elkerülheti ezeket az áramszünetek korlátozásait.

Az ESPN / ESPN + áramszünetek elkerülése / megkerülése – VPN megoldás

Ha ezt a rettegett üzenetet látja “Ez a tartalom ki van tiltva”, akkor az ESPN tartózkodási helye miatt blokkolta téged a játék nézésében.

Hogyan határozza meg a tartózkodási helyét? Egyszerű, ez az Ön IP-címe. Ez nem minden. A streaming szolgáltatások néhány számjegyből kitalálhatják a pontos helyet, a böngészőt és akár az internetszolgáltatót is.

Amint meglátja az IP-jét, az ESPN elrontja a játékot. Tehát, mivel egy IP-cím meghatározza a földrajzi helyét, ez azt jelenti az IP-cím megváltoztatása segíthet neked megkerülni az ESPN / ESPN + áramszünetet. Ha például a nyugati parton helyezkedik el, válassza a VPN szervert a keleti parton.

A lépések

Ez egy kattintásos dolog, tehát nem olyan nehéz feladat. Kövesse ezeket a lépéseket, és minden rendben lesz:

 1. Első, Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
 2. Telepítse a VPN alkalmazást a Android, iPhone, iPad, PC vagy Mac.
 3. Csatlakozás egy amerikai VPN szerverhez ahol egyetlen hivatalos műsorszolgáltatónak nincs joga a játékhoz.
 4. Jelentkezzen be az ESPN kábelszolgáltatójával vagy az ESPN fiókjával+.
 5. Indítsa el a szolgáltatást webhely vagy alkalmazás.
 6. Patak a legjobb sport blackout-mentes bárhol.

ExpressVPN már jó ideje működik, és az iparág legjobb minőségű szolgáltatásait kínálja. A VPN-k azonban nem kompatibilisek sok streaming platformmal. Tehát, ha az ESPN vagy az ESPN + adatfolyamot tovább akarja használni Xbox 360, Xbox One, Amazon Fire TV, Chromecast, Apple TV vagy Roku, helyette a VPN-t kell telepítenie az útválasztóra.

Ez minden, amit tennie kell. Jön az ExpressVPN gyors kiszolgálókkal az Egyesült Államokban. Ha nem az Ön választása, akkor ezek a top VPN szolgáltatások az ESPN áramszünetek megkerülésére.

A VPN alternatívája – Az ESPN áramszünetek megkerülése intelligens DNS-sel

Van egy másik mód a körülkerülésre ESPN és ESPN + áramszünetek, intelligens DNS-proxynak nevezik. Ez a szolgáltatás nagyon különbözik a VPN-től, de ugyanazokat az eredményeket érinti mínusz a biztonság.

Látja, hogy az intelligens DNS szigorúan létezik megkerülni a regionális és az áramszünet korlátozásait. Ez nem változtatja meg az Ön IP-jét, de újra irányítja a szükséges forgalom , amely kiemeli az Ön jelenlegi helyét.

Végül a mérkőzéseket az ESPN áramszünetmentesen közvetíti. A következőket fogja elérni az intelligens DNS használatával:

 • A szolgáltatás nem változtatja meg az Ön IP-címét, ami azt jelenti, hogy hozzáférni fog korlátozott és helyi csatornák egyszerre.
 • Nem lesz titkosítás (nincs hozzáadott biztonság), de a HD tartalmat a következő helyen továbbítja: minimális sebességveszteség.
 • Az ESPN és az ESPN + szinte minden streaming eszközön elérhető. A VPN azonban csak néhányat támogat. Az Intelligens DNS használatával a tartalom adatfolyamot továbbíthat Android, iOS, PC, Mac, Android TV, Apple TV, Chromecast, Smart TV, PlayStation és Xbox.

Ha nem ismeri az útját, adja meg Unlocator próba. A szolgáltatás azóta működik 2013 és vált a világ első számú intelligens DNS szolgáltatásává. Ellenőrizze a felülvizsgálatot, ők készítik biztonsági másolatot a mondatomról.

A szolgáltatás képes Több mint 235 csatorna blokkolása szerte a világon, és a közelmúltban hozzáadott egy VPN funkciót a biztonság fokozása érdekében. Vegye ki egy tesztvezetésre, nincs kérdésük 7 napos ingyenes próbaverzió.

ESPN élő lefedettség

Felteheti magától, hogy miért élek át ezeket a problémákat, hogy egyetlen csatornára léphessek? Nos, technikailag ez a módszer megkerüli az összes főbb sport streaming csatornán az áramszünetet, ez az első. Másodszor, és ami a legfontosabb: az ESPN sok mindent kínál a sport szempontjából. Megnézheti a következőket:

 • NCAA Főiskolai Labdarúgás
 • MLS
 • NBA
 • WNBA
 • NCAA Főiskolai baseball
 • Bundesliga
 • Ligue 1
 • NCAA Főiskolai Kosárlabda
 • La Liga és még sok más.

Ezen kívül az ESPN az UFC hivatalos műsorszolgáltatójává vált. Tehát, ha van ESPN előfizetése, megnézheti az eddigi legnagyobb UFC eseményeket. De az áramszünetekről ezúttal, UFC Fight Pass az ESPN műsorszórási jogainak tiszteletben tartása esetén áramszünetek vonatkoznak rá.

ESPN áramszünetek – Hogyan lehet elkerülni / megkerülni a VPN megoldást

Ismét ellenőrizze, hogy használ-e a gyors VPN-szolgáltató az ESPN-áramkimaradások megkerülésére. Ellenkező esetben szenvedni fog pufferelési problémák és rossz minőségű streaming. Ha további kérdése van a következővel kapcsolatban: hogyan lehet megkerülni és elkerülni az ESPN és az ESPN + áramkimaradásokat a VPN megoldás segítségével, hagyj megjegyzést az alábbiakban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me