Az ESPN nézése Kanadában 2 eszköz használatával

Nézni szeretné az ESPN-t Kanadában? Nos, szükséged lesz egy módra a földrajzi blokkok megkerülésére. Az ESPN az Egyesült Államokon kívül regionálisan korlátozott, így a csatornához való hozzáférés iránt érdeklődő kanadaiak kicsit szerencsések. Természetesen, kivéve, ha a cikkben említett módszerek egyikét alkalmazzák!


Az ESPN nézése Kanadában 2 eszköz használatával

Az ESPN nézése Kanadában 2 eszköz használatával

Hozzáférhet az ESPN-hez Kanadában?

Nem. Sajnos az ESPN szolgáltatásait csak az Egyesült Államokra korlátozta. Noha az ESPN nemzetközi csatornákat kínál a világ különböző részein, a fő csatornákhoz csak akkor férhet hozzá, ha az amerikai földön van.

Ennek oka az, hogy az ESPN IP-tilalmat vezet be minden nem amerikai IP-re. Az ESPN ezt nem teszi meg, mert nem akarják, hogy bárki, aki nem amerikai, használja a szolgáltatást. Az IP-tilalom oka a nemzetközi szerzői jogi előírásoknak való megfelelés.

Van azonban 2 módszer, amelyekkel megkerülhető a tilalom, és Kanadában hozzáférhet az ESPN-hez. Használhat VPN-t vagy intelligens DNS-proxyt.

Nézze meg az ESPN-t Kanadában egy VPN-sel

Az első eszköz, amelyet Kanadában az ESPN megfigyelésére használhat, egy VPN.

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az összes adatot, és forgalmát saját biztonságos szerverén irányítja át. Amikor a forgalmat átirányítja, a nyilvános IP-cím megváltozik. Ez lehetővé teszi a VPN-k számára, hogy hamisítsák meg az Ön IP-címét, és hozzáférést biztosítsanak a földrajzilag blokkolt csatornákhoz.

Más szavakkal: ha Kanadában szeretné megtekinteni az ESPN-t, akkor be kell szereznie egy VPN-t, és csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez. Ez kap egy amerikai IP-t, amelyet a csatorna nem tilt.

Az alábbiak szerint ismertetheti az ESPN feloldását Kanadában egy VPN segítségével:

  1. Iratkozzon fel egy megbízható és megbízható VPN-szolgáltatóval.
  2. Töltse le és telepítse a streaming eszközén működő VPN alkalmazást. A legfelső szintű VPN-szolgáltatók alkalmazásokat kínálnak a Windows, MacOS, iOS, és Android készülékek.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
  4. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
  5. Menjen tovább az ESPN vagy az ESPN + oldalra, és élvezze!

Igen, ez tényleg annyira egyszerű.

Kanada legjobb VPN-je

VPN-szakértőnk már részletes leírást írt a Kanadában használható legjobb VPN-kről, amelyet itt olvashat.

Az áttekintő oldalak az ExpressVPN, mint a kanadai kész VPN-k legkiválóbb választása pénzvisszafizetési garancia. Ily módon kipróbálhatja a szolgáltatást, mielőtt valódi elkötelezettséget vállal a szolgáltatás iránt.

Ha továbbra is úgy érzi, hogy az ExpressVPN nem a megfelelő szolgáltató az Ön számára, akkor kipróbálhatja inkább a legjobb szolgáltatókat:

Nézze meg az ESPN-t Kanadában egy intelligens DNS-proxy segítségével

Előfordulhat, hogy egyes felhasználók nem érdekli a VPN használatát. Igaz, a VPN-k kissé lelassítják az internet-kapcsolatot. Míg a legmagasabb szintű szolgáltatók optimalizálják szervereiket, hogy ellensúlyozzák ezt, egyszerűen ez a valóság, ha forgalmát tovább irányítják. Ezek az emberek teljes egészében használhatnak egy másik szolgáltatást az ESPN megtekintéséhez Kanadában: Intelligens DNS-proxy.

Csakúgy, mint egy VPN, az intelligens DNS-proxy olyan szolgáltatás is, amelyet előfizethet, és hozzáférést biztosít a földrajzilag blokkolt csatornákhoz. Ennek ellenére számos különbség van a VPN-ek és az intelligens DNS-proxyk között:

  1. Az intelligens DNS-proxyk nem takarják el és nem hamisítják meg az Ön IP-címét.
  2. A VPN-től eltérően az intelligens DNS-szolgáltatás nem fogja titkosítani az Ön adatait, és nem kínál biztonsági és adatvédelmi alapú szolgáltatásokat.
  3. Az intelligens DNS-proxyk olyan csatornák listáját kínálják, amelyeket fel tudnak tiltani. Ha a csatornát nem találja a listán, akkor azt nem lehet feloldni.
  4. Ha az internetszolgáltató átlátszó proxyja vagy DNS-eltérítést alkalmaz, az intelligens DNS-proxy nem fog működni az Ön számára.
  5. Be kell állítania az intelligens DNS-proxyt az eszközére. Nem talál letölthető intelligens DNS-alkalmazást, ezért ennek a szolgáltatásnak a telepítéséhez kis technológiai hozzáértésre van szükség.

Most, hogy tudta, mit csinál egy intelligens DNS-proxy, vitassuk meg, hogy mely szolgáltatásra érdemes előfizetni. Személy szerint azt javaslom, hogy használja a Unlocator szoftvert intelligens DNS proxyként. Már egy ideje használom ezt a szolgáltatást, és soha nem sikerült hozzáférést biztosítanom a kívánt csatornákhoz. Ez a szolgáltató fantasztikus felsorolást kínál a fel nem blokkolt csatornákról, könnyen érthető telepítési útmutatókat és oktatóanyagokat, valamint egy 7 napos ingyenes próbaidőszakot, így kipróbálhatja a szolgáltatást. A próbaidőszak után is a Unlocator továbbra is 14 napos visszatérítési időszakot kínál, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett-e a kapott szolgáltatással.

Hozzáférés az ESPN-hez Kanadában – végső gondolatok

Most már tudja, hogy miként oldhatja fel az ESPN blokkolását Kanadában VPN vagy intelligens DNS-proxy segítségével. Szeretném megemlíteni, hogy egyik szolgáltatás sem tudja megkerülni a feloldott csatorna által kiszabott regisztrációs díjat. Mindezek a szolgáltatások lehetővé teszik a hozzáférést a csatornához, a csatornán végrehajtott minden hozzáadott lépés továbbra is érvényes.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me