Az ExpressVPN előfizetés visszavonása és a visszatérítés megszerzése

Az ExpressVPN az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás a világon. Ez a VPN szolgáltató biztonságot, adatvédelmet és csodálatos sebességet kínál Önnek, hogy teljesen új internetes élményt élvezhessen. Ugyanakkor eljön az idő, amikor nincs szükség VPN-re. Függetlenül attól, hogy nem elégedett azzal, amit kínál, vagy egyszerűen azért, mert nincs rá szüksége. Bármi is legyen az okkal, tudnia kell, hogyan lehet lemondni az ExpressVPN előfizetését. Ez az útmutató pontosan bemutatja, hogyan kell ezt megtenni. Kezdjük.


Az ExpressVPN előfizetés visszavonása

Az ExpressVPN előfizetés visszavonása

Az ExpressVPN előfizetés visszavonása

Mielőtt bármit megtenne, az ExpressVPN a világ egyik legjobb VPN-szolgáltatója. Mielőtt döntést hozna, kétszer is gondolkodnia kell. Ha bizonyos technikai problémákkal szembesül, beszéljen a támogatási csoportjával, ők képesek lesznek segíteni a probléma megoldásában.

Ha azonban továbbra is a pokolban áll az ExpressVPN-előfizetés lemondásakor, akkor néhány percet vesz igénybe, hogy levonja azt. Fiókjának deaktiválása ugyanolyan egyszerű, mint azt szeretné. Néhány lépést meg kell tennie, mielőtt a hivatalos lemondás megtörténik. Itt van a tennivaló:

 1. Először menj ide Az ExpressVPN hivatalos weboldala és válassza a Fiókom lehetőséget.ExpressVPN Saját fiókom
 2. Jelentkezzen be ExpressVPN-fiókjával.Jelentkezzen be az ExpressVPN-be
 3. A bejelentkezés után térjen át az előfizetési beállításokra.Előfizetési beállítások
 4. Most az ablak bal alsó részén látható az Automatikus megújítás kikapcsolása lehetőség. Kattintson erre.Törölje az automatikus megújítást
 5. Megkérjük, hogy erősítse meg. Kattintson ismét az Automatikus megújítás fordulójára.
 6. Ez az üzenet felugrik, miután megerősítette a visszavonást.Erősítse meg a lemondást
 7. Az automatikus megújítást törölték.
 8. Most fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és közölnie kell velük, hogy le kell mondania az előfizetését.Mégsem az előfizetési támogatást
 9. Ha új vagy, a támogatási tag azt fogja mondani, hogy pénzt visszahoz 5–7 munkanapon belül. Csak akkor, ha még nem érte el a 30 napos időszakot.
 10. Fiókját deaktiválták. Ha azonban visszatérítésre vár, e-mail címet kap, amely megerősíti, hogy visszatér a fiókjába..

Elveszítöm a pénzem?

Nem ez a helyzet akkor, ha még nem ismeri az ExpressVPN-t. Úgy értem, hogy nem léptem túl az egy hónapos pénz-visszafizetési garanciát. Az előfizetés lemondása a kiszolgálókra való feliratkozástól számított 30 napon belül megszerzi a pénz visszatérítésének jogát. Ne aggódjon, mihelyt felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálattal és válaszol néhány kérdésre arról, hogy miért deaktiválja fiókját, 7 napos határidőn belül megkapja pénzét..

Az egyik legfontosabb ok az érdeklõdés elvesztésére az, ha elégedetlen egy termékkel. Ha azonban iOS-felhasználó, nem kell fizetnie az ExpressVPN funkcióinak kipróbálására. Ha iPhone vagy iPad készüléken működik, akkor kiváltságos, hogy ingyenesen kipróbálhassa szolgáltatásaikat szerezze be az ExpressVPN 7 napos ingyenes próbaverzióját. Nagyszerű lehetőség arra, hogy a VPN-szolgáltatót próbapályára tegye, mielőtt meggondolná, hogy befektet-e benne vagy sem.

Jól van, megszakítva – mi a következő?

Természetesen nem akarja, hogy az eszköz online állapotban legyen kitéve. Ha nem volt elégedett azzal, amit az ExpressVPN kínálhat, akkor keressen más VPN-szolgáltatókat, amelyek helyet foglalnak el. A feladat azonban nem olyan könnyű, mivel a rendelkezésre álló összes VPN nem megbízható beruházásba. Ezért haladtam előre, és 3 másik top ExpressVPN alternatívák leellenőrizni. Itt vannak:

NordVPN

NordVPN ígér a felhasználók számára egy lekerekített szolgáltatást. A felhasználók teljes mértékben támaszkodhatnak a nulla naplózási garanciára, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodnak. Ezenkívül azt találja, hogy a NordVPN szerverhálózata nagyobb, mint az ExpressVPN. Szó szerint több mint 5000 szervert kereshet be több mint 60 országban. 

Ezenkívül kettős VPN-protokollal is rendelkezik, amely adatait egyszer, a szerverein keresztül kétszer továbbítja. Ez megduplázza a forgalom titkosítását, így sokkal biztonságosabbá teszi, mint korábban. A NordVPN-nek is van saját DNS-proxyja, amely hozzáférést biztosít több száz csatornához a világ minden tájáról. Ha többet szeretne tudni, tekintse meg a mi oldalt NordVPN áttekintés.

BulletVPN

BulletVPN 256 bites AES titkosításával jobban összpontosít a megbízható biztonságra. Megállapíthatja, hogy szerverhálózata nem olyan nagy az ExpressVPN-hez képest. A szerverek azonban stratégiailag magas igényekkel bíró helyeken vannak, például az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, valamint több mint 30 másik helyszínen.

A BulletVPN VPN-protokollok széles skáláját is kínálja a felhasználók számára, amelyek között van az OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 és PPTP. Megállapíthatja, hogy ez az új VPN megéri az idejét, ha megnézi. Ha többet szeretne tudni, lépjen át BulletVPN áttekintés.

SurfShark

A VPN ipar nemrégiben tanúi volt a SurfShark. Ez az új belépő azóta megöli a listákat, mióta megvilágította a VPN-piacot. Az első dolog, ami felhívhatja a figyelmét, az, hogy korlátlan csatlakozási tartományt kínál az eszközökkel kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy megoszthatja VPN-kapcsolatát barátaival, családjával, még a szomszédokkal is egy fiók alatt.

Ami a szervereket illeti, a Brit Virgin-szigeteki székhelyű szolgáltató hatóköre több mint 800 szerverrel rendelkezik. Biztonsági szempontból támogatja mind az OpenVPN, mind az IKEv2 VPN protokollokat. 

Egy másik ügyes szolgáltatás, amelyet a felhasználók élvezhetnek, a CleanWeb, amely blokkolja a rosszindulatú linkeket, hirdetéseket és nyomkövetőket. Sőt, a szolgáltató korlátlan sávszélességet és szerverváltást tesz lehetővé. Véleményem szerint ez egy nagyszerű ExpressVPN alternatíva. Nézd meg ezt SurfShark áttekintés és nézd meg miről beszélek.

Az ExpressVPN előfizetés visszavonása

Ön után feliratkozás az ExpressVPN-re, sok olyan dolgot észlel, amely valószínűleg nem felel meg az elvárásainak. Ez az oka annak, hogy egy idő után inkább kikapcsolja fiókját. Az ExpressVPN azonban továbbra is az egyik legjobb VPN-szolgáltató. Ha leiratkozol a szolgáltatásra, ez nem azt jelenti, hogy nem jó. Éppen ellenkezőleg, továbbra is használom a VPN-t, és teljesen elégedett vagyok. Ez az egyes felhasználók perspektívájától függ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map