Az IP-cím elrejtése az iPad készüléken

IP-cím elrejtése az iPad-en? Miért akarja elrejteni IP-címét egy iPad-en? Nos, figyelembe véve az összes bevezetett korlátozást, a webhelyek tiltását és a hibaüzeneteket, amelyek akkor jelennek meg, amikor éppen sorozatát szeretné streamálni az iPadjén, a logikus kérdés az, hogy miért nem. Úgy gondolja, hogy korlátlan szabadsággal böngészi az internetet, amikor valójában az Ön tapasztalata nem lehet korlátozottabb.


A nem olyan ingyenes internetes szörfözési tevékenység oka az Internet-szolgáltató által hozzárendelt IP-címmel kapcsolatos. Olyan, mint egy azonosító, de a számítógépéhez. Csakúgy, mint egy azonosító információt tartalmaz rólad, az IP-cím feltárja a jelenlegi fizikai helyét. És hogy a barátaim, ez a probléma gyökere. Az IP szigorú jellege nem ad más választást, mint hogy megváltoztassuk. Ehhez VPN-re van szüksége. Tehát itt lehet elrejteni az IP-címet az iPad-en egy VPN-sel.

IP-cím elrejtése az iPad-en

IP-cím elrejtése az iPad-en

Az IP-cím elrejtése az iPad készüléken VPN használatával

Mi vonatkozik rád Az iPhone működik az Ön iPadjén. Ez azt jelenti, hogy az IP-cím elrejtése az iPad készüléken ugyanazt az eljárást követi, mint az iPhone-on való elrejtés. Minden kattintást figyelünk. Az összes böngészési tevékenységet tárolja, és ebben az esetben inkább el kell rejtenie. A VPN hasznos lehet. Ez a virtuális magánhálózat a legjobb, ha elrejti IP-címét és elmozdul a kíváncsiskodó szemektől. Egy digitális alagút létrehozásával működik, amelyben az összes adat áthalad és titkosítva lesz. Így biztosítja az adatok biztonságos áthaladását, mielőtt az egyik hálózatról a másikra átkerül az interneten..

Most, miután letöltötte a VPN alkalmazást, megjelenik a képernyőn a kiszolgálók listája. Az a szerver (egy országban található), amelyhez csatlakozni választ, megadja az Ön IP-címét (az adott ország IP-jét). Ennek eredményeként az ország összes tartalmához hozzáférhet annak a szervernek köszönhetően, amelyhez az eszközt csatlakoztatta. Ezen felül, ha egy új IP-vel rendelkezik, akkor az igazi identitás rejtett. Ez láthatatlanná tesz téged az interneten, és minden biztonságot megad, amelyet kérhet. Valójában nagyon egyszerű, végigvezeti Önt.

  1. Iratkozzon fel egy VPN-szolgáltatóval, amely a felhasználók számára VPN-alkalmazásokat kínál az iPad számára.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az iPad készülékére.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
  4. Válasszon egyet a VPN-kiszolgálókról, és csatlakozzon ehhez.
  5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon arról, hogy történt-e változás.
  6. Az IP-címet hivatalosan elrejtette az internetszolgáltatók és a harmadik felek ellen. Most már hozzáférhet a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz a világ minden tájáról.

A legjobb VPN az IP-cím elrejtéséhez az iPad készüléken

A VPN választása a szükséges védelmi szinttől és a szükséges hozzáférés mértékétől függ. Például azoknak az egyéneknek, akik üzleti vagy pénzügyi ügyeiket iPad-jükön folytatják, amikor nyilvános WiFi-hez csatlakoznak, a lehető legmagasabb szintű védelemre van szükségük. Ezt olyan megbízható VPN-szolgáltatóval lehet biztosítani, mint például ExpressVPN. Ez egyike azoknak a drága, de megéri szolgáltatóknak, amelyek több mint képesek szilárd előadások és minőségi szolgáltatások biztosítására. Az egyéb szolgáltatókkal kapcsolatos további információkért tekintse meg az iOS legmegfelelőbb VPN-áttekintését.

Miért rejti el az IP-címet az iPad készüléken??

Először is, mi lenne egy kis adatvédelemmel? Senki sem értékeli, hogy kémkedésre kényszerülnek vagy online tevékenysége mikroszkóp alatt zajlik. A magánélet teljes megsértése! Az Ön adatai és személyes adatai kézről kézre utazhatnak, és később felhasználhatják Önt is. Megfigyelhettek, és érdekelnie kellene, hogy felügyelet alatt álljon. Felejtsen el egy pillanatra a biztonságot, és fontolja meg a végtelen lehetőségeket, amelyeket kihasználhat az online lehetőségekkel, amikor minden tilalmat eltörölnek és megszüntetik a korlátozásokat. Most nem igazán csábító? Noha a biztonság fenntartása fontos, az IP-cím elrejtése számos egyéb előnnyel jár, például:

  • Névtelen böngészés az interneten: Senki sem fogja nyomon követni az online tevékenységeket, amíg az internetet használja az iPadjén.
  • Biztonságosan tárolja a személyes és érzékeny információkat iOS-eszközökön: A VPN használata lehetővé teszi egy extra biztonsági és titkosítási réteg hozzáadását az iPad készülékéhez.
  • Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz: A VPN használatával feloldhatja és megnézheti a földrajzilag blokkolt alkalmazások, például az American Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video eszközöket iPadjén. Ha azt szeretné, hogy megváltoztassa App Store-régióját, olvassa el ezt az útmutatót.
  • Kerülje meg az internet-hozzáférés blokádját a hely gyakorlati megváltoztatásával: Az olyan országok, mint Kína, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia és Oroszország korlátozásokat szabnak meg azon webhelyek számára, amelyekhez nem lehet hozzáférni. Az online cenzúra a VPN-en megszűnik.

Az IP-cím elrejtése az iPad készüléken

Az Internet feltérképezi a hackereket és a számítógépes bűnözőket, és tudja, hogyan rabolhatja el az adatait. Ezért nem szabad enyhén vennie az online biztonságot, soha nem tudhatja, mikor lehet a következő áldozat. A megelőzés kulcsfontosságú. Az IP elrejtése szükséges. Nincs szükség senkinek tudnia, hogy ki vagy vagy, honnan származik. Végezzen üzleti tranzakciókat, vásároljon, és anonim módon szörfözhessen az interneten, minőségi VPN segítségével. Rejtse el IP-címét iPadjén, és ne vállaljon semmiféle kockázatot az online biztonságával és magánéletével.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me