Az OnDemandKorea nézése az Egyesült Államokon kívül

Az OnDemandKorea a legújabb koreai drámákat, filmeket és programokat kínálja. Ez az egyik legnépszerűbb szolgáltatás az Egyesült Államokban élő koreai állampolgárok között. Sajnos a szolgáltatás csak az Egyesült Államokban érhető el, így a külföldön élő vagy utazó személyek nem férhetnek hozzá. Ebben a cikkben azonban megmutatjuk, hogyan lehet megkerülni az online korlátozásokat VPN vagy intelligens DNS használatával az OnDemandKorea feloldásához.


Nézze meg az OnDemandKorea alkalmazást az Egyesült Államokon kívül

Az OnDemandKorea nézése az Egyesült Államokon kívül

Miért nem érhető el az OnDemandKorea az Egyesült Államokon kívül?

Az OnDemandKorea csak az Amerikában lakó nézők számára érhető el. Ha külföldről próbálja meg elérni, a következő helymeghatározási hibaüzenetet kapja: „Ez a tartalom az Ön régiójában nem érhető el.”

Ennek oka az, hogy a szolgáltatás a készülék IP-címe alapján azonosítja az Ön tartózkodási helyét. Ha kívül áll a látóterén, akkor blokkolja.

Ezért el kell hamisítania a tartózkodási helyét, ha fel szeretné tiltani az OnDemandKorea blokkolását. Ennek egyetlen módja a VPN vagy a Smart DNS proxy.

Az OnDemandKorea nézése a VPN segítségével

A virtuális magánhálózat (VPN) egy olyan eszköz, amely átirányítja az internetkapcsolatot a választott hálózatra. Szoftvert használ az eredeti IP-cím elrejtéséhez, majd helyettesíti egy másikval a kiválasztott régióból.

Egyszerűen fogalmazva: a VPN lehetővé teszi az amerikai szerverhez történő csatlakozást, és új IP-címet ad az adott országból. Ez arra fogja csalni az OnDemandKorea-t, hogy azt gondolja, hogy a lefedettségi területén belül van, és feloldja a tartalmát.

A csatornának külföldről való eléréséhez egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra. Javasoljuk az ExpressVPN használatát.
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást a számítógépére, Mac, iOS vagy Android készülékre. Telepítheti útválasztókra, intelligens tévékre és játékkonzolokra is.
 3. Jelentkezzen be, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
 4. Még egyszer ellenőrizze új IP-címét a WhatIsMyIP.network oldalon.
 5. A kedvenc koreai programokat bárhonnan közvetítheti.

A legjobb VPN-k az OnDemandKorea eléréséhez

Mint már említettem, határozottan javaslom az ExpressVPN használatát. Telepítettem az eszközökre, és mindig arra használom, hogy megkerüljem a geo-blokkokat. A társaság három egyidejű kapcsolatot engedélyez egyetlen fiók használatával. Igen, tudom, hogy más márkák többet kínálnak az eszközök számát tekintve. De kevés szolgáltatás nyújtja a következő funkciókat:

 • Széles szerverhálózat: Az ExpressVPN nagy, több mint 1000 szerverből álló hálózatának köszönhetően nagyon egyszerűen feloldhatja az OnDemandKorea feloldását. Ezek a szerverek 94 országban találhatók, köztük az Egyesült Államokban is. 
 • Nagy sebesség: Elfelejtheti a pufferelési kérdéseket vagy a betöltési hibákat, mert a vállalat az egyik legjobb sebességgel rendelkezik az üzleti életben.
 • AES 256 bites titkosítás: Ez a katonai titkosítás garantálja, hogy senki sem tudja figyelni a forgalmat. Tehát a hackereket, az internetszolgáltatókat és a kormányzati ügynökségeket zökkenőmentesen tarthatja. 
 • Nem naplózási politika: Az ExpressVPN nem regisztrálja a forgalmat vagy az adatokat. A weboldalán ezt mondja: “Soha nem vezetünk forgalmi naplókat, és nem is tartunk olyan naplókat, amelyek lehetővé tehetik, hogy valaki egyezzen meg egy felhasználó IP-vel és az időbélyeggel.”
 • Torrent és P2P juttatás: Az ExpressVPN lehetővé teszi a teljes P2P fájlmegosztási és torrent-tevékenységet. Ezenkívül védi a szerzői jogok tulajdonosainak jogi lépéseitől.
 • Teljes Netflix kompatibilitás: Hozzáférést biztosít bármilyen könyvtárhoz, akárcsak a Netflix amerikai verziójához.
 • Magas kompatibilitás: Telepítheti Windows, Mac, Android, Linux és iOS rendszerekre. Kompatibilis az intelligens TV-kkel, játékkonzolokkal és útválasztókkal. 
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia: Teljes visszatérítést kérhet, ha nem túl elégedett a szolgáltatásokkal.

És ha nem lenyűgöz az ExpressVPN, választhat az elit márkák közül egyet a következő táblázatból:

A Geo-blokkok megkerülése az intelligens DNS-proxykkel

Az OnDemandKorea elérésének másik módja az intelligens DNS proxyk. Ezek az eszközök megkerülhetik a korlátozásokat azáltal, hogy átirányítják az Ön URL-jét, amely feltárja a helyét.

Ezek használata azonban kissé bonyolultabb. Először is egy kis konfigurációt igényelnek, mivel nincsenek letölthető alkalmazások. A beállításhoz követnie kell a telepítési útmutatót.

Másodszor, az intelligens DNS-proxyk nem titkosítják a forgalmat, ami azt jelenti, hogy nem befolyásolják az internet sebességét. De sajnos nem fognak biztosítani semmilyen biztonsági funkciót.

Harmadszor, nem működnek, ha az internetszolgáltató átlátszó proxykat használ, vagy DNS eltérítést alkalmaz. Ezenkívül nem rejtik el az Ön IP-címét.

És utoljára, de nem utolsósorban: Az intelligens DNS-proxyk listája a csatornákról, amelyeket fel tudnak tiltani. A VPN-szel ellentétben nem csatlakozhat egyetlen kívánt szerverhez sem, és fel nem oldhatja a csatornákat a listán kívül.

De ha továbbra is kedveli őket a VPN-ekkel szemben, akkor a következőkre kell tennie a telepítéshez:

 1. Iratkozzon fel egy intelligens DNS-szolgáltatással, mint például a Unlocator.
 2. Ellenőrizze, hogy az OnDemandKorea szerepel-e a támogatott csatornák listájában.
 3. Állítsa be az intelligens DNS-t a számítógépen, a Mac, az iOS vagy az Android eszközön. Telepítheti azokat az útválasztóra, a játékkonzolra vagy az intelligens TV-re is.
 4. Távolítsa el az OnDmeandKorea blokkolását bárhonnan.

Mit kell nézni az OnDemandKoreán

Az OnDemandKorea ad otthont a legújabb és legnépszerűbb koreai programoknak. Élvezheti az olyan műsorokat és filmeket, mint például:

 • Egy vérfarkas fiú
 • A tigris: egy öreg vadász mese
 • Kemény, mint vas
 • Jeon Woochi
 • Az én zseniális életem
 • Nincs könnye a halottaknak
 • A virág hangja
 • A Piper
 • Szörnyeteg
 • A gonosz krónikái
 • A trón
 • A véletlen nyomozó
 • A Piper
 • Az isteni lépés
 • Veterán
 • Csodálatos rémálom

Nézze meg az OnDemandKorea külföldön VPN vagy intelligens DNS-sel

Az OnDemandKorea adatfolyam külföldön történő VPN vagy intelligens DNS-sel történő továbbvitele

Az OnDemandKorea nézése az Egyesült Államokon kívül – Végső gondolatok

A koreai televízió prémium minőségű műsorokat és műsorokat kínál. Némelyikük még olyan nemzetközi hírnevet szerzett, mint a The Host, a Busanba vezető vonat és a Saw the Devil. Ezért gondolom, hogy az OnDemandKorea bárkit is érdekel, nem csak a koreai állampolgárokat és az emigrációkat. Ezért szerezzen VPN- vagy intelligens DNS-proxyt most, hogy bárhonnan megnézze kedvenc műsorait.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map