Az UFC Fight Pass kiiktatásának elkerülése Hogyan lehet VPN / proxykkel?


Az UFC Fight Pass kiiktatásának elkerülése Hogyan lehet VPN / proxykkel?

Az UFC Fight Pass kiiktatásának elkerülése Hogyan lehet VPN / proxykkel?

Miért zajlik le a streaming a Fight Pass-on?

A nap folyamán nagyon könnyű volt vásárolni egy PPV eseményt a Fight Pass-en, és megnézni, amikor az élőben van. Az ESPN + -el április 1-jén kötött megállapodás miatt azonban a havi esemény kizárólag a csatornán lesz elérhető.

Az ESPN + az összes Fight Nights megszerzésével indult. UFC-nek is neveztek az ESPN + -en. Most, havonta egyszer meglátogathatja az ipar legjobb harcosát az ESPN + segítségével.

Mostantól ESPN + előfizetésre lesz szüksége az UFC PPV események megvásárlásához. Csak annyit kell tennie, hogy évente 79,99 dollárt fizet. Ezután kap 1 ingyenes UFC PPV rendezvényt, másoknak olcsóbb árakat. ESPN + előfizetéssel az UFC fizetés-nézettség körülbelül 59,99 USD kerül, ami kevesebb, mint amit megszoktál, az UFC Fight Pass-on.

Ezenkívül a Fight Pass ki van téve az áramszüneteknek, mivel az ESPN rendelkezik a sugárzási jogokkal. Ezért, ha megpróbálja megvásárolni az eseményt a Fight Pass-on, akkor megjelenik ez az áramszünet hiba:

„A sugárzási korlátozások miatt ez a videó az Ön régiójában nem érhető el UFC Fight Pass előfizetéssel vagy Pay-Per-View nézettel. Kérjük, ellenőrizze a helyi tévékészülék adatait. Ezt az eseményt jelenleg blokkolják az Ön régiójában. ”

Fight Pass elsötétítése

Megakadályozhatja az UFC FIGHT PASS áramkimaradásokat az UFC-n a VPN használatával

A VPN, vagy más szavakkal a „Virtuális magán alagút” felhasználható az összes forgalom irányítására az USA-n vagy Kanadán kívüli szerveren keresztül. Tehát ebben az esetben meg kell nézni az eseményt egy olyan régióból, ahol van nem került sor elektromos áramkimaradásra, például Dél-Koreára. A VPN minden kézi eszközön és számítógépen működik. Ha VPN-kompatibilis útválasztója van, akkor a VPN minden eszközén működni fog. A VPN előnyei a következők:

 • A VPN titkosítja és védi az összes forgalmat. Az internetszolgáltató nem fogja tudni kémkedni a forgalmáról vagy a végső rendeltetési helyéről.
 • Megnézheti UFC FIGHT PASS, UFC FIGHT NIGHT, UFC a Foxon, BBC Iplayer vagy American Netflix. Minden attól függ, hogy melyik országot választja VPN-kiszolgálónak.
 • A VPN olyan varázsában működik, amikor az internetszolgáltatók védelmi mechanizmusait illeti. Abban az esetben, ha az internetszolgáltató DNS-eltérítés vagy átlátszó proxykat használ.

Bypass Fight Pass elektromos áram korlátozások

Ha olyan régióban tartózkodsz, ahol a harc joga egy bizonyos csatornához tartozik, akkor annak vásárlása lehetetlennek tűnhet. Ne aggódj. Fedeztem. A következő módon oldhatja meg a földrajzi korlátozásokat az UFC Fight Pass esetében:

 1. Először be kell fektetnie egy VPN-be, amelynek szerverei vannak a világ minden tájáról. Mennyire jó a VPN, ha nem nyújt Önnek egy feketétlen régiót? Ha még mindig keres, ExpressVPN amire szüksége van.
 2. Nyissa meg a saját webhelyüket, és iratkozzon fel a szolgáltatásra. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kap előfizetéskor.
 3. Töltse le és telepítse VPN-alkalmazásukat egy kompatibilis eszközre, például Android, iOS, PC vagy Mac.
 4. Jelentkezzen be VPN-fiókjával. Itt a trükkös rész. Csatlakozzon egy olyan szerverhez, ahol a Fight Pass nem kötelezi el az áramszünetet. Garantált lehetőségként válassza a Dél-Korea lehetőséget.
 5. Miután csatlakozik a hálózathoz, térjen vissza az UFC Fight Pass oldalra, és próbálja meg újra megvásárolni az eseményt.
 6. Gratula. Most már kaphat UFC PPV-ket, még akkor is, ha az Egyesült Államokban tartózkodik.UFC PPV VPN-vel

Ha jó VPN szolgáltatót keres, adja meg ExpressVPN próba. Ez a szolgáltató egy könnyen használható alkalmazást kínál a Mac, Windows, Android, iOS eszközök, például iPod, iPad és iPhone. ExpressVPN emellett 24 órás támogatást és nagy VPN országválasztékot kínál. Itt van egy lista a a legjobb VPN-szolgáltatók az UFC Fight Pass áramszünetek megkerülésére.

Az UFC FIGHT PASS áramszünetek megkerülése az UFC-n az intelligens DNS-proxy használatával

Az intelligens DNS-proxy csak a forgalom egy részét irányítja át, és minden eszközön működik. Ha módszert keres megkerülni az UFC Fight Pass áramszünetet a támogatott eszközökön Apple TV, iPad, iPhone, LG Smart TV, Roku, Samsung Smart TV, Xbox 360, Windows és Mac, a Smart DNS remek választás. Intelligens DNS-proxyk, automatikusan felismeri a tartózkodási helyét, és elküldi az UFC-forgalmat egy nem kimerült régióba. Továbbá:

 1. Az intelligens DNS lehetővé teszi a különböző régiók tartalmának egyidejű figyelését. tudsz Kerülje az UFC FIGHT PASS áramkimaradásokat, nézze meg a BBC Iplayer, a Netflix, az Apple TV vagy a Bein Sports oldalt. ugyanabban az időben. Nagyon sok csatorna érhető el.
 2. Mivel a forgalom nincs titkosítva, előfordulhat, hogy a forgalom ki van téve, de ugyanakkor gyorsabb is lehet.
 3. A helyi forgalom változatlan marad.
 4. Minden A Netflix régiók támogatottak, Könnyen válthat a legördülő dobozban történő átváltással.

Unlocator az egyik jobb intelligens DNS-szolgáltató. Ingyenes hetes próbaverziót biztosítanak, lépésről lépésre útmutatók képekben és videókban. Van egy hatalmas csatornakönyvtár, amely magában foglalja több mint 214 feloldott csatorna.

UFC Fight Pass kompatibilitás

Milyen eszközökön érhető el az UFC Fight Pass?

UFC Fight Pass megtekinthető:

 • iPod touch
 • Földi szeder
 • AppleTV
 • roku
 • Samsung SmartTV
 • LG Smart TV
 • PC / Mac
 • Android
 • ipad
 • iPhone
 • PS4
 • Xbox
 • Amazon Fire TV Stick

Nézze meg az UFC élő közvetítését VPN vagy intelligens DNS-proxykkel

Hogy összetegyem, mindkettő VPN és intelligens DNS nagyszerű eszközök az UFC.tv előfizetéseik nagy részének megszerzéséhez, bárhol is élhet. Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő eszközt. Ha további magyarázatra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni, ha megjegyzést fűz az alábbiakhoz.

Mentés

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me