Az Unblock-US Netflix Proxy hiba könnyű javítása

A Netflix “háborút” folytatott az intelligens DNS proxy szolgáltatásokkal, és Feloldása és az USA az egyik érintett. Az USA feloldása és más intelligens DNS-proxyszolgáltatások mellett próbálkoztak fix a hírhedt Netflix proxyhiba, hogy a felhasználók folytathassák rendszeres online tevékenységeiket. Az intelligens DNS-szolgáltató, az Unblock-Us, megoldásokat keresett megkerülni a Netflix proxy tilalmat, a felhasználók azonban továbbra is kaptak hibaüzenet a Netflix USA eléréséhez.


Amíg az Unblock-USA nem talál állandó javítást, a felhasználók ezt megtehetik megkerülni a Netflix proxyhiba ismét az általam megismert megoldásoknak köszönhetően. Számos módszert teszteltem az amerikai Netflix feloldásához az USA-n kívül. ExpressVPN és Unlocator bebizonyították, hogy a legmegbízhatóbb megoldások a Netflix régió átváltása az USA-ra.

Unblock-US Netflix Proxy hiba - Hogyan javítsunk ki a VPN Alternative használatával

Unblock-US Netflix Proxy hiba – Hogyan javítsunk ki a VPN Alternative használatával

Netflix Proxy hiba 

A VPN és az intelligens DNS-proxyk már régóta a legmegbízhatóbb módszer a regionális korlátozások megkerülése és az olyan csatornák feloldásának feloldása, amelyeket általában az Ön országában blokkolnak. Számos földrajzilag korlátozott streaming csatorna megkísérelte hogy blokkolja mind a VPN, mind az intelligens DNS szolgáltatásokat változó sikerrel. 2016-ban a Netflix bejelentette, hogy korlátozza a VPN vagy az Intelligens DNS proxy használatát a Netflix régiók megváltoztatásához, állítva:

“Azok, akik proxyt és blokkolót használnak, csak abban az országban férhetnek hozzá a szolgáltatáshoz, ahol jelenleg vannak.”

Csak a helyi Netflix régióhoz férhet hozzá és patakba juthat. Ha másféleképpen próbálkozik, a következőkkel találkozhat Netflix proxyhiba üzenet:

„Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Számos VPN / intelligens DNS szolgáltatás nem sikerült megkerülő vagy a hiba javítása a felhasználók számára a Netflix új irányelveinek köszönhetően. Megerősíthetem * egy olyan módszer létezését, amely képes unblock és patak amerikai Netflix bárhol Amerikán kívül. Ez működő Netflix VPN jelentése ExpressVPN.

* 2019. május 20-tól.

Unblock – US Netflix Proxy Error – Javítás VPN-vel

Még ismeretlen, hogy az Unblock-USA vagy más intelligens DNS-proxyszolgáltatások képesek lesznek-e a proxyhiba állandó javítására. A Netflix komolyan veszi tudomásul a proxykat. A VPN-k blokkolása más történet. A VPN-szolgáltatók másképp működnek, mint az intelligens DNS-proxyk. Az intelligens DNS-sel a Netflix számára nehezebb észlelni, hogy VPN-t használ-e vagy sem.

 • A Netflix új „politikája” az intelligens DNS-proxyk és a VPN-szolgáltatások ellen vezetett bennem ExpressVPN nak nek feloldhatja és megnézheti az amerikai Netflixet az USA-n kívül.
 • Csatlakozás egy amerikai VPN szerverhez egyidejűleg feloldja az összes amerikai csatornát. Nézze meg az USA Netflix, HBO GO, Showtime Anytime, Hulu vagy ABC Go alkalmazásokat egy VPN-konfigurációval.
 • Ezenkívül a VPN lehetővé teszi megkerülni a földrajzi blokkokat. A VPN szintén teljesít teljes forgalmi titkosítás, online tevékenységeinek árnyékolása a lehetséges lehallgatókatól.
 • A VPN-eket, az intelligens DNS-proxykkel ellentétben, nem érinti DNS-eltérítés és átlátszó proxyk.

ExpressVPN ajánlatok 30 napos pénz-visszatérítési időszak amelyben visszatérítheti pénzét arra az esetre, ha nem volt boldog. A jelenlegi helyzetben nem kell ezen az úton mennie, mivel a cég szolgáltatója továbbra is bemutatja amerikai Netflix feloldó képességeit..

Hogyan juthat el az American Netflix külföldre a VPN segítségével

Az alábbiakban bemutatjuk a követendő lépéseket a Netflix USA feloldása külföldön.

 1. Feliratkozás egy VPN szolgáltatóra amelyet bármilyen eszközről letölthet.
 2. Miután létrehozott egy VPN-fiókot, jelentkezzen be az alkalmazás aktiválásához.
 3. Keressen amerikai VPN szervert.
 4. Csatlakozás ahhoz az amerikai szerverhez.
 5. Most tudsz próbáljon meglátogatni a Netflix webhelyét vagy alkalmazását.
 6. Ha sikeres, Ön képes lesz streamálni az amerikai Netflix tartalmát.

Legjobb VPN

Ha jó esélyt akar a Netflix USA feloldására, akkor jobb, ha iratkozzon fel ExpressVPN. Ezzel a VPN-vel tudod, hogy biztosítja az American Netflix feloldását külföldön. Az érdekes az ExpressVPN kapcsán, hogy az nagyszámú eszközzel kompatibilis intelligens DNS-proxyk kínál a felhasználók számára PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV és útválasztók. Ennek az alternatívának a használata elengedhetetlen, mivel ezeknek az eszközöknek egyikének sem van VPN-ügyfele, vagyis nem telepíthet közvetlenül VPN-t rájuk.

Unblock-US Netflix hibaelhárítás – Intelligens DNS-proxy megoldás

Ha van A Netflix proxyhiba okozza az Unblock-Us alkalmazást, használhat más intelligens DNS-szolgáltatásokat is.

A közelmúltban nagyon sokat teszteltem. Jelenleg tudok változtassa meg a Netflix régiómat az USA-ra a Unlocator segítségével. Ingyenesen regisztrálhat a Unlocator alkalmazásban. Az a próbaidőszak hét nap, ami több mint elegendő időt biztosít Önnek szolgáltatásuk tesztelésére.

 • Az intelligens DNS-proxy az kompatibilis a legtöbb streaming készülékkel. Kerülje meg a proxy hibát iPhone, iPad, Android, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac vagy Roku esetén..
 • te nem kell megváltoztatnia a hálózati beállításokat amikor csak egy másik régió streaming csatornáját szeretné megnézni.
 • Nincs internetes forgalom titkosítás sem az IP-cím változásai nem járnak az intelligens DNS használatakor.

Szóval, adj Unlocator próbálkozzon, ha folytatni akarja az amerikai Netflix feloldása az USA-n kívül. Ez a feliratkozási folyamat nincs szüksége hitelkártyára.

A Netflix Proxy hibájának kijavítása az USA feloldásakor – a VPN Alternative használata

A feloldás feloldása esetén az USA végül megtalálja a rögzített megoldás a Netflix Proxy hibára. Időközben válthat a VPN vagy Intelligens DNS-proxy nak nek módosítsa a Netflix régiót és cserélje le, hogy megfeleljen az USA-nak.

Miután elolvasta ezt, mely megoldást látja magának? Most, ha kipróbálta valamelyikét, ossza meg az alábbi megjegyzés szakaszban, hogy milyen hasznos volt a módszer – amelyet használtál.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map