Hogyan feloldhatja a FaceTime használatát az Egyesült Arab Emírségekben?

A tényleges idő az egyik oka annak, hogy az emberek miért vásárolnak iPads és iPhone készülékeket. Az Egyesült Arab Emírségekben azonban tiltották ezt a népszerű VoIP-szolgáltatást, amely lehetővé teszi ingyenes hívást internetes kapcsolaton keresztül. Következésképpen az Egyesült Arab Emírségek lakosainak kötelessége fizetni drága hívószolgáltatásaikért, ahelyett, hogy részesülnének a többi ország, például az Egyesült Államok által kínált ingyenes szolgáltatásokból. Sajnos az Egyesült Arab Emírségek iPhone és iPad tulajdonosai nem élvezhetik meg a Facetime által kínált interaktivitást. Mennyi ideig kell folytatni az Egyesült Arab Emírségek állampolgárait anélkül, hogy láthatná az embereket, akikkel beszélgetnek? Meddig lesznek az Etisalat és Du távközlési szolgáltatók? Van valamilyen módon a Facetime tilalma??


Hogyan feloldhatja a FaceTime használatát az Egyesült Arab Emírségekben?

Hogyan feloldhatja a FaceTime használatát az Egyesült Arab Emírségekben?

Mi a FaceTime??

A FaceTime az Apple Inc. által kifejlesztett beépített alkalmazás, amely támogatja a video- és hanghívási szolgáltatást. Bármely iPhone, iPad, iPod Touch vagy Mac készülékről felhívhatja azokat, akik hasonló készülékeket birtokolnak. A Facetime hatékonynak tartja a vizuális és hallható interakciókat azok számára, akik szórakoztató és nem hagyományos módon akarnak kapcsolatot létesíteni másokkal. Függetlenül attól, hogy úton vannak, vagy szeretne esővel ellenőrizni az ügyeket, a Facetime tökéletes alkalmazásként szolgál mindazok végrehajtásához.   

Miért van blokkolva a Facetime??

Az Egyesült Arab Emírségekben a Facetime letiltásának legvalószínűbb oka az Egyesült Arab Emírségek telekommunikációs törvényei. Alapvetően ezek a törvények a távközlési szabályozó hatóság (TRA) engedélyét írják elő a vállalatok számára a VoIP-szolgáltatások működtetéséhez az Egyesült Arab Emírségekben. Akhil George-nak azonban oka van azt hinni, hogy a Facetime letiltása az egész üzletre írt. Úgy gondolja, hogy a FaceTime betiltása a kormány által hozott gazdasági döntés, amelynek célja a bevételek átirányítása a hagyományos nemzeti fuvarozókra, ahelyett, hogy az ország távközlési nyeresége csökkenne..

A FaceTime feloldása a VPN használatával

1- Változtassa meg az App Store régiót

A FaceTime nem érhető el az Egyesült Arab Emírségekben vásárolt vagy használt iOS-eszközökön, ezért az Egyesült Arab Emírségek polgárainak meg kell változtatniuk az alkalmazásüzlet-régiót annak eléréséhez. Ezt megtehetik:

 1. Az első kijelentkezés a folyószámlájukról.
 2. Ezután válassza ki a régiótól eltérő régiót.
 3. Ezt követően megtalálhatják a Facetime alkalmazást az üzletükben. Ezután új fiókot kell létrehozniuk új felhasználónévvel és jelszóval, amikor a „nincs kártya opciót” választják.  
 4. Ezt követően meg kell adniuk a korábban kiválasztott régió sajátos címét.
 5. Végül bejelentkeznek új fiókjával, és íme! Most megnyithatják a FaceTime alkalmazást, és bejelentkezhetnek Apple ID-vel.

2- Telepítse a VPN-t

Az App Store régiójának sikeres megváltoztatása után most itt az ideje, hogy feloldja az Ön rendelkezésére bocsátott alkalmazásokat. Ez VPN segítségével egyszerűen megtehető. Itt egy virtuális magánhálózat lehetővé teszi, hogy IP-címét megváltoztassa annak az országnak a címére, amelyben az alkalmazás működik. Ehhez a következőket kell tennie:

 1. Iratkozzon fel az Egyesült Arab Emírségekben működő VPN-szolgáltatóra (ExpressVPN például).
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra a készülékre, amelyen használni szeretné a Facetime szolgáltatást.
 3. Csatlakozás egy másik ország szerveréhez, ahol a VPN elérhető.
 4. Most hozzáférhet a Facetime-hez, és kezdeményezheti a hívásokat.

Az egyszerű lépések végrehajtásával feloldhatja a korlátozott alkalmazások, például a Facetime használatát, és hozzáférhet olyan csatornákhoz és hálózatokhoz, mint a Netflix, az Amazon Instant Video, a Vudu, a Hulu, a HBO GO, a HBO Now, a Showtime és még sok más a világ minden tájáról. Itt található néhány javaslat a VPN-szolgáltatók számára.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás
 • Exkluzív 49% kedvezmény!

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra
rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a NordVPN oldalra
4vpn-szolgáltatóLátogasson el a Surfsharkba

VPN a FaceTime feloldásához

Nem kell, hogy elmondjam neked, miért fontos a Facetime, már tudod, hogy az. Erős alapot teremt a kapcsolatok kiépítéséhez és a hatékony kommunikációhoz, és ahhoz, hogy élvezhesse ezeket az előnyöket, VPN-t kell szereznie. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, hogy melyik VPN mellett döntött.

Kapcsolódó hozzászólások

 • Hogyan változtassuk meg az Amazon Prime Video régiót USA-ra

  Hogyan változtassuk meg az Amazon Prime Videó Régiót USA-ra

  9 megjegyzés | 2016. december 14

 • A Legjobb TV VPN 2017 áttekintési útmutató

  Legjobb VPN a most TV-hez – 2020 áttekintési útmutató

  2 megjegyzés | 2017. január 10

 • Hogyan lehet feloldani az Egyesült Királyság csatornáinak feloldását az Apple TV 4 VPN vagy Smart DNS Proxy segítségével

  Az Egyesült Királyság csatornáinak feloldása az Apple TV 4 csatornán az Egyesült Királyságon kívüli VPN vagy DNS Proxy segítségével

  Nincs hozzászólás | 2016. január 6

 • Hogyan nézhetjük meg a BET hálózatot az Egyesült Államokon kívül

  Hogyan nézhetjük meg a BET hálózatot az Egyesült Államokon kívül

  1 megjegyzés | 2018. július 26

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map