Hogyan feloldhatja a Skype blokkolását az Egyesült Arab Emírségekben?

A Skype feloldása zajlik az Egyesült Arab Emírségekben mobil okostelefonon, Windows PC-n vagy Mac OS-en? Tehát Dubaiban vagy Abu-Dzabiban tartózkodik, és fontos hang- vagy videohívást kezdeményez a Skype alkalmazásával. Ez általában egy egyszerű folyamat. Az Egyesült Arab Emírségekben azonban a Skype le van tiltva mind a mobil adat, mind a WiFi / Lan internet hálózatokon. Ez nem az első alkalom, hogy az arab államokban betiltják a népszerű VoIP szolgáltatást, és ez biztosan nem lesz az utolsó. Amerikai, brit, kanadai, ausztrál vagy indiai emigránsként a Skype blokkolása nagyon bosszantó lehet. Az Internet cenzúráját azonban megkerülheti a virtuális magánhálózatok használatával.


Hogyan feloldhatja a Skype blokkolását az Egyesült Arab Emírségekben?

A Skype feloldásának feloldása az Egyesült Arab Emírségekben?

Az Egyesült Arab Emírségek blokkolja a Skype szolgáltatást

A Skype egyike azon szolgáltatások közül, amelyeket az Egyesült Arab Emírségek blokkolnak. A fő ok az, hogy az Egyesült Arab Emírségekben ingyenes VoIP-szolgáltatások biztosítják a távközlési társaságok számára a pénzüket. A hangsúly a „pénz” -en. Az olyan vállalatok, mint az Etisalat és a du, az ország vezető távközlési szolgáltatói. Ezért a kormány letilt minden olyan szolgáltatást, amely veszélyeztetheti bevételi forrásaikat.

Ha Ön a távközlési társaságok egyikének előfizetője, számlát kell fizetnie a nemzetközi hívásokról. Ha mondhatnám, az ilyen hívások nyújtják a szolgáltatóknak a felhasználói előnyöket. Tehát, ha ingyenes szolgáltatással jár és működik, akkor pontosan ott fogja elérni őket, ahol jövedelmük leginkább sérül. Ezért választotta alternatívaként a fizetős videohívás szolgáltatást. Igen, talán rájöttél már rögtön, egyáltalán nem olcsó.

Etisalat, az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb távközlési szolgáltatója szerint: „A hozzáférés a Skype alkalmazáshoz blokkolva van, mivel nem engedély nélküli VoIP-szolgáltatást nyújt, amely a tiltott tartalmaknak az Egyesült Arab Emírségek szabályozási keretébe tartozik. ”

A Skype ezzel szemben a weboldalán kijelentette: „Felhívták a figyelmünkre, hogy webhelyünket és szolgáltatásainkat az Egyesült Arab Emírségek internetszolgáltatói blokkolták. Ez azt jelenti, hogy nem fogja tudni használni a Skype-ot az Egyesült Arab Emírségekben. ”

A Skype feloldásának feloldása az Egyesült Arab Emírségekben a VPN használatával

A Voice over Internet Protocol (VoIP) technikailag betiltották az Egyesült Arab Emírségeket. Az Emirátusok hatóságai szerint a VoIP szolgáltatások számos kockázatot hordoznak, mint például a hackelés, az adathalász és az adatvédelmi sérülékenységek. Ez azt jelenti, hogy az olyan szolgáltatásokat, mint a Skype, a Whatsapp és a Viber, blokkolják az Egyesült Arab Emírségekben. Szerencsére van egy megoldás, amelynek segítségével megkerülheti az internetes cenzúrát, és hozzáférhet az összes olyan webhelyhez és alkalmazáshoz, amelyekhez általában otthon hozzáférhet. Csak egy VPN szükséges. Függetlenül attól, hogy jelenleg lakik-e Dubai, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Abu-Dzabi, kövesse ezeket a lépéseket a következőhöz: feloldja a Skype használatát az Egyesült Arab Emírségekben.

 1. Először be kell jelentkeznie egy megbízható VPN-szolgáltatónál. Létrehozása Erősen ajánlott az ExpressVPN fiók, mivel magamat is használom, amikor meglátogatom az országot.
 2. Míg a saját webhelyükön lépnek az alkalmazásuk szakaszába, ahol kiválaszthatják, melyik készüléket kívánják letölteni az ügyfélükre. Az ExpressVPN alkalmazás elérhető az Android, iOS, PC, Mac és Fire Stick alkalmazásokon.
 3. Letöltés és telepítse a VPN-alkalmazásokat arra a készülékre, amelyen használni kívánja a Skype-t.
 4. Jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 5. Keresse meg a szerver listáját, és keresse meg azt.
 6. Csatlakozás az ExpressVPN 145 VPN szerverének egyik helyére világszerte.
 7. Használja a Skype-t korlátozás nélkül. Most már video- és hanghívásokat is kezdeményezhet a Skype alkalmazás segítségével.

Meg kell jegyezni, hogy nem minden VPN-szolgáltatás működik az Egyesült Arab Emírségekben. Ha a legjobb VPN-t kereste a Skype vagy más VoIP-szolgáltatások feloldásához az Egyesült Arab Emírségekben, javasoljuk ExpressVPN. 30 napos visszatérítési garanciát kínálnak, így mindig visszatérítheti pénzét, csak abban az esetben, ha a dolgok nem a tetszésed szerint vannak. Nyugodtan nézd meg a listánkat a legjobb VPN az Egyesült Arab Emírségekben 2019-ben.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás
 • Exkluzív 49% kedvezmény!

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra
rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a NordVPN oldalra
4vpn-szolgáltatóLátogasson el a Surfsharkba

Internet-hozzáférés az Egyesült Arab Emírségekben

Az internetes szabadság olyan kérdés, amelyet a világ sok régiójában nem talál, különösen az Egyesült Arab Emírségek vonatkozásában. Az ország szigorú törvényekkel és rendeletekkel rendelkezik, amelyek azonnali blokkolást írnak elő az olyan webhelyekre, amelyek pornográf, vallásellenes vagy iszlámellenes tartalmakat tartalmaznak, valamint minden olyan témát, amely aláássák az ország kormányát és a királyi családokat..

Ezek a blokkolások az országon áthaladó vagy ott lakó utazók és emigránsok számára jelent problémát, különösen az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Kanadából és Indiából érkező emberek számára. Nehéz lehet a külföldön élni, mivel nincs sok eszköze arra, hogy otthonaval kapcsolatba lépjen a családjával. Az Egyesült Arab Emírségekben ezt szinte lehetetlen megtenni, mivel az ország blokkolja a WhatsApp Calling, a Viber és a Skype kedvelt elemeit, valamint az Instagram és a Snapchat videohívás funkcióját..

A kormány akár egy konkrét ok nélkül is tilthat egy weboldalt. A hatóságok még akkor is, ha érzékelik egy weboldal jövőbeli problémájának lehetőségét, blokkolják azt a helyszínen. Ezért van szüksége VPN-re a feloldhatja az olyan webhelyek weboldalait, mint például az Egyesült Arab Emírségek.

A legjobb VPN a Skype feloldásához az Egyesült Arab Emírségekben

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a működő VPN-ket, amelyeket Skype hívások kezdeményezésére használhat az Egyesült Arab Emírségekben:

1. ExpressVPN

ExpressVPN gomb

ExpressVPN közvetlenül a Brit Virgin-szigetektől származik, ami enyhítés, mivel nincs semmiféle adatjogi illetékesség. A magánélet védelme érdekében biztonságban vagy. A kormány nem tudja megszerezni, amit online csinál, mivel nincs mit benyújtani. Most ez egy szigorú bejelentkezési tilalom.

Ami a biztonságot illeti, az ExpressVPN az eddigi legjobb titkosításokat használja, a 256 bites AES-t, amely tökéletesen működik olyan VPN protokollokkal, mint az SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Ezenkívül ez a VPN képes a Netflix feloldására, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a térképen. Tehát a védelem mellett olyan streaming élményt fog kapni, amelyben még soha nem volt tanúja. Ez még nem minden, az ExpressVPN további lehetőségeket kínál:

 • Több ezer szerver világszerte.
 • Nincs naplózási politika.
 • Több mint 40000+ IP-cím.
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • 5 eszköz egy előfizetés alatt.
 • Élő chat támogatás.
 • 30 napos pénz-visszafizetés.

2. NordVPN

NordVPN áttekintés

NordVPN egy jó hírű VPN, amelynek elképzelhetetlen számú IP-címe van az előfizetők számára. Ez biztosan több mint 4000 szerverrel van szó, amelyek szétszórva vannak a világon. Szerverei különféle felhasználásokra vannak optimalizálva, beleértve a HD streaming, torrent és az online játékot. Ezenkívül ezek a szerverek jól felszereltek, így a felhasználó támaszkodhat, ha magas cenzúrájú országokban található, például az Egyesült Arab Emírségekben. Ez nem is a történet fele, nézzen meg további funkciókat az alábbiakban:

 • Gyors kiszolgálók több mint 60 országban.
 • Szigorú bejelentkezési szabályok.
 • Katonai titkosítások.
 • Dupla VPN.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • Egy előfizetés alatt 6 eszközt csatlakoztat.
 • 24/7 élő chat támogatás.

3. BulletVPN

BulletVPN áttekintés

BulletVPN minden bizonnyal birtokolja a helyet a legjobb VPN-listánkban, figyelembe véve, hogy milyen gyors szolgáltatásuk. Nem számít, ha fel kívánja oldani az Egyesült Arab Emírségek webhelyeinek blokkolását, vagy hozzáférést szeretne kapni a nemzetközi webhelyekhez, ez a VPN mindent megtehet. Ennek ellenére még nem tartozik sok szerverhez, mivel még mindig az új gyerek a blokkban, de stratégiailag elhelyezi őket a világ minden tájáról. Alkalmazásuk nagyon egyszerűen használható, ha nem műszaki egyén vagy. Csak jelentkezzen be, válassza ki a kiszolgálót, és csatlakozzon, ennyi is. Itt részletesebben megnézheti annak jellemzőit:

 • Élő chat támogatás.
 • Korlátlan sávszélesség.
 • Intelligens DNS opció.
 • Automatikus lekapcsoló.
 • Szerverek 30 országban.
 • Nulla naplózási politika.
 • 5 egyidejű készüléket csatlakoztat.

4. SurfShark

SurfShark VPN áttekintés

SurfShark VPN áttekintés

SurfShark rögtön felhívta a figyelmemet, amint tudtam, hogy korlátlan kapcsolatot biztosít. Meglepetésemre, nem ez volt az egyetlen jó tulajdonság, amely a zsebében volt. A kezdő VPN-szolgáltatónak friss megjelenésű weboldala van, barátságos ügyfélszolgálattal rendelkezik, és alkalmazásának nagyon felhasználóbarát. 50 különböző országban van szerver, beleértve az Amerikában, az Egyesült Királyságban, a Közel-Keleten és az ázsiai-csendes-óceáni térségben is. Ha ez nem elég ahhoz, hogy beleszeret e VPN-be, akkor az alábbiakban olvashat bővebben:

 • Gyors kiszolgálók 50 országban.
 • Magas szintű biztonsági protokollok.
 • Nincsenek naplók.
 • Élő chat támogatás.
 • 30 napos készpénz-visszafizetési garancia.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • DNS szivárgásvédelem.

Ingyenes VPN-k az Egyesült Arab Emírségekben?

Ez fontos rész, ezért kérjük, olvassa el jól. Technikai szempontból lehetséges egy ingyenes VPN-sel való működés az olyan szolgáltatások feloldásához, mint például a Skype az Egyesült Arab Emírségekben. Mindazonáltal óvatosnak kell lennie, mivel a VPN-k manapság meglehetősen veszélyesek. Azon kívül, hogy lassúak és nem rendelkeznek szerverrel, veszélyeztethetik az adatvédelmet.

Gondolkozott már azon azon, hogy egy ingyenes VPN a nap végén összegyűjti tartozásait? Ha ingyenesen tudja használni, hogyan fizet a kiszolgálóknak, amelyeket a felhasználóknak kínál? Egyszerű, az adatokat gyűjti és eladja harmadik felek számára. Az ingyenes VPN-k nem ösztönzik az Ön adatainak tényleges védelmét, mivel sokkal több pénzt kereshetnek az adatok eladása révén a legmagasabb ajánlattevőnek.. 

Tehát vigyázzon arra, amit tesz egy ingyenes VPN használata közben. Ha nem vagy meggyőződve arról, hogy továbbra is ingyenes szolgáltatást kíván használni, akkor olvassa el ezt az útmutatót a legjobb ingyenes VPN-k egy jobb ötletért.

Skype banne az Egyesült Arab Emírségekben – Hogyan lehet feloldni a VPN-t?

Noha a Whatsapp továbbra is remek alkalmazás a barátokkal és rokonokkal való kommunikációhoz, a Skype üzleti orientáltabb. A Skype-hozzáférés nélkül elmulaszthatja fontos online találkozóit ügyfeleivel vagy munkatársaival. Szerencsére a VPN használatával mindig megkerülheti ezeket a blokkokat, és elérheti a kívánt webhelyet vagy alkalmazást, függetlenül attól, hogy hol él.

Kapcsolódó hozzászólások

 • Hogyan nézhetem az NHL-t a Roku Live-en

  Hogyan nézhetem az NHL-t a Roku Live-en

  5 megjegyzés | 2018. szeptember 14

 • A Youku feloldása Kínán kívül - Nézze meg a VPN Proxy segítségével

  A Youku feloldása Kínán kívül – VPN Proxy

  1 megjegyzés | 2015. december 1

 • Hogyan nézhetjük meg az ITV-t Dél-Afrikában

  Nincs hozzászólás | 2018. december 12

 • A Hulu feloldása és nézése az intelligens TV-n az USA-n kívül, intelligens DNS proxy vagy VPN segítségével

  Hogyan nézhetem Hulu-t az intelligens TV-n az USA-n kívül VPN vagy DNS Proxy segítségével

  Nincs hozzászólás | 2016. január 21

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me