Hogyan feloldhatja a WhatsApp Calling alkalmazását az Egyesült Arab Emírségekben?

Sokat hallottam a Az Egyesült Arab Emírségek szigorú internetkorlátozásai, és mielőtt elindulnék az országba, meg akarom győződni arról, hogy video- és hanghívásokat kezdeményezhetek a Whatsappon keresztül. A túlzott kutatás után megtudtam, hogy az Egyesült Arab Emírségek hírhedt ismert, hogy blokkolja a VoIP szolgáltatásokat. De arra a felfedezésre jutottam, hogy van egy online eszköz, amely segíthet nekem hozzáférés a VoIP szolgáltatásokhoz az Egyesült Arab Emírségekben, és ez egy VPN szolgáltató.


A VPN segítségével a turisták, a látogatók, az Egyesült Királyság, az Egyesült Királyság, az ausztrál vagy az indiai emigránsok az Egyesült Arab Emírségekben könnyen kezdeményezhetnek WhatsApp hang- vagy videohívásokat. Ha nem tudod, hogyan lehet ezt megtenni, akkor valószínűleg olvassa el ezt a cikket.

Hogyan feloldhatja a WhatsApp Calling alkalmazását az Egyesült Arab Emírségekben?

Hogyan feloldhatja a WhatsApp Calling alkalmazását az Egyesült Arab Emírségekben?

Miért nem tudja használni a WhatsApp Calling alkalmazást az Egyesült Arab Emírségekben??

Ha az Egyesült Arab Emírségekben él, vagy azt tervezi, hogy meglátogatja az országot, akkor valószínűleg tudnia kell, hogy a a kormány nagyon szigorú amikor arról van szó, amit elérhet az interneten. Más szavakkal, van szűk fogás az internet-hozzáférés felett. A szeretteivel való textilküldés nem kompenzálja távollétüket. Látnia kell szeretteit és hallja a hangjukat. Sajnos az Egyesült Arab Emírségek számos okból blokkolnak bizonyos VoIP-szolgáltatásokat, például a WhatsApp-ot.

A régióban két internetszolgáltató működik, Du és Etisalat. Ha a szolgáltatás nem ezeknek a kettőnek a tulajdonosa, akkor felejtsd el használni. Ha az ország megengedi ilyen ingyenes szolgáltatások igénybevételét, ez a két vállalat sok bevételt veszít. Ezért a kormány blokkolja a Facebook, a WhatsApp, a Snapchat, a Skype és a Viber használatát. Ily módon pénzt költenek arra, amit Du és Etisalat kínálhat a nemzetközi hívás-szolgáltatások szempontjából.

Valószínűleg ismeri a C’Me-t és a BOTIM-ot. Ezeket az alkalmazásokat mindkét távközlési cég eljuttatja Önhöz. De ezeket nem olyan jó használni. Először nem talál olyan felhasználókat, akik ténylegesen használják az alkalmazást, szóval kivel fogsz kommunikálni? Másodszor, sok jelentés és panasz van mindkét alkalmazásról, amelyek időnként összeomlanak.

És végül: túl drágák egy ingyenes szolgáltatáshoz képest, amely valóban jól működik, mint például a WhatsApp. Képzelje el, hogy 52,50–105 AED-t fizet egy olyan szolgáltatásért, amely nem garantálja az Ön elégedettségét? Ráadásul mi van, ha a kormány szándékosan biztosítja a felhasználók számára ezeket az alkalmazásokat az adatok ellenőrzéséhez? Ezért van szüksége a WhatsApp Calling-re az Egyesült Arab Emírségekben.

Hogyan feloldhatja a WhatsApp Calling alkalmazását az Egyesült Arab Emírségekben?

Az Egyesült Arab Emírségek blokkolják a „Voice over Internet Protocol” szolgáltatásokat. Az Emírségek hatóságai szerint a VoIP szolgáltatások veszélyesek. A kormány fél a hackelés, adathalász és biztonsági megsértések kísérletei ha lehetővé teszik a felhasználók számára a VoIP használatát az országban. Ez azt jelenti, hogy az olyan szolgáltatásokat, mint a Skype, a Whatsapp és a Viber, blokkolják az Egyesült Arab Emírségekben.

Csatlakozás virtuális magánhálózathoz, közismert nevén VPN, lehetővé teszi bármely alkalmazás, webhely vagy online szolgáltatás feloldását az Egyesült Arab Emírségekben. Függetlenül attól, hogy Dubaiban, Sharjahban, Ajmánban, Ras Al Khaimahban, Abu-Dzabiban tartózkodik, ezek a lépések rögzítve vannak. Az Egyesült Arab Emírségekben a WhatsApp Calling blokkolásának feloldásához kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Keressen egy megbízható VPN-szolgáltatót beruházni. A tanácsom, folytassák ExpressVPN fiók.
 2. letöltés és telepítés a VPN alkalmazást a választott streaming eszközön: PC, Mac, Android, iPhone és iPad
 3. Indítsa el az alkalmazást miután a telepítési folyamat véget ért, és jelentkezzen be.
 4. Hozzon létre kapcsolatot a az ExpressVPN sok szerverének egyike.
 5. Video- és hanghívásokat kezdeményezhet a WhatsApp segítségével alkalmazás az Egyesült Arab Emírségekben

A VPN-nek számos egyéb előnye is van. Amíg csatlakozik egy VPN szerverhez, az összes internetes forgalom titkosítva van, és a te a nyilvános IP-cím rejtett. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az online tevékenységeit kémkedő potenciális lehallgatók miatt. Vessen egy pillantást a az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-jei.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás
 • Exkluzív 49% kedvezmény!

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra
rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a NordVPN oldalra
4vpn-szolgáltatóLátogasson el a Surfsharkba

Mi van blokkolva az Egyesült Arab Emírségekben??

A WhatsApp csak az egyik olyan alkalmazás, amelyet az Egyesült Arab Emírségek irányítanak. Az ország blokkolja a Skype-ot és a webhelyeket is, amelyek nem megfelelő, iszlámellenes, rezsimellenes és szerencsejáték-tartalmakat tartalmaznak. Tehát biztonságos azt mondani, hogy a régió szenved egy hihetetlen az internetes szabadság hiánya.

Az internethasználók legalább hat hónapra börtönbe kerülhetnek, vagy 150 000 és 1 millió dirham közötti pénzbírságot fizethetnek, ha nem óvatosak az interneten. A helyi önkormányzat folyamatosan figyeli az Egyesült Arab Emírségek internetes felhasználóit annak biztosítása érdekében, hogy senki sem látogasson el nem megfelelő webhelyekre, például gyermekpornográfiára vagy szerencsejátékra..

A legjobb VPN a WhatsApp Calling számára az Egyesült Arab Emírségekben

Tudnia kellene nem minden VPN-szolgáltatás működik az Egyesült Arab Emírségekben, néhányuk talán feketelistára kerül. A tartalomszolgáltatók blokkolhatják a meghatározott IP-címekkel ellátott ceratin VPN-eket a tartalomhoz való hozzáféréshez. De nem számít, mi az eset, akkor kell soha ne forduljon ingyenes VPN-hez. Csak időveszteség és veszély fenyegeti az online biztonságot. Kerülje el az ingyenes VPN-ek használatát.

Ha olyan VPN után van, amely feloldhatja a WhatsApp Calling vagy az Egyesült Arab Emírségek VoIP szolgáltatásainak blokkolását, azt javaslom, ExpressVPN. Ilyen előfizetéssel kapsz feloldhatja a tengerentúli tartalom blokkolását, biztonságosítja az adatokat, elrejti a valós helyét, és még sok más. Miután 30 napos visszatérítési politika létfontosságú azok számára, akik időt vesznek igénybe bármilyen döntés meghozatala előtt. Ha nem akarja ragaszkodni az ExpressVPN-hez, akkor ellenőrizze a a legjobb VPN az Egyesült Arab Emírségekben.

ExpressVPN

ExpressVPN gomb

ExpressVPN minden bizonnyal segíteni fog, ha az Egyesült Arab Emírségekbe utazik. Megvan szerverek több mint 94 országban a világ körül. Az ExpressVPN rendelkezik olyan felhasználók számára, amelyek olyan országokban élnek, ahol nagyon magas cenzúra áll fenn, mint például az Egyesült Arab Emírségekben egy sor lopakodó szerver hogy csatlakozhassanak és eltakarhassák magukat. A szolgáltatás lehetővé teszi akár 5 egyidejű csatlakozás egyetlen fiókkal.

 • 148 szerverhely
 • nulla naplózás politika
 • egy ingyenes intelligens DNS-t
 • AES 256 bites kulcsos titkosítással
 • egy kill kapcsoló a biztonság érdekében.
 • A cég korlátlan sávszélességet kínál.
 • rendelkezésre áll a 24/7 élő chat támogatás
 • 30 napos visszatérítési politika

NordVPN

NordVPN áttekintés

NordVPN egy VPN, amelyre érdemes feliratkozni. Többet kínál 4000+ szerver a világ minden tájáról, amely megkönnyíti az internethasználók számára a korlátozások legyőzését és több száz csatornán való áthaladást. Ez a VPN szolgáltató azt is lehetővé teszi, hogy élvezze annak előnyeit Intelligens DNS szolgáltatás.

Ha törődik a biztonságával és a magánéletével, valamint az adatfolyamával, akkor a NordVPN tökéletes lenne az Ön számára. Ez a tökéletes módszer az Ön számára. Itt van még:

 • 4900+ szerver 62 különböző országban
 • Nincs naplózási politika
 • erős titkosítási algoritmusok
 • egy dupla VPN szolgáltatás
 • egy gyilkos kapcsoló
 • hat egyidejű kapcsolat
 • 24 órás, díjnyertes támogatás

BulletVPN

BulletVPN áttekintés

BulletVPN új, de hatalmas. Ennek egy problémája van, és ez a kiszolgálók száma. Azonban ami hiányzik a kiszolgálószámokból, szolgáltatásokkal és előnyökkel fedezi fel. Ez a VPN-szolgáltató jobban összpontosít biztonságot és ápolja felhasználói adatvédelmét.

A szolgáltatóé Az alkalmazás egyszerű, csiszolt és könnyen használható. Nem kell technikus zseninek lennie ahhoz, hogy használni tudja. Íme néhány olyan szolgáltatás, amelyet előfizetéssel kaphat:

 • 52 szerver 30 országban
 • nem tart naplókat
 • egy ingyenes intelligens DNS-t
 • egy gyilkos kapcsoló
 • Korlátlan sávszélesség
 • Három egyidejű eszköz
 • 30 napos pénzvisszafizetés

SurfShark

SurfShark VPN áttekintés

SurfShark VPN áttekintés

SurfShark kiemelkedő tulajdonságai miatt az Egyesült Arab Emírségekben az egyik legjobb VPN, amelyet használni lehet. Újdonságnak nem szabad tartania távol tőle a VPN-től, mivel ennél több 800 szerver 50 országban. Alkalmazásuk különösen felhasználóbarát azoknak, akik nem ismerik a technikai dolgokat.

A legjobb dolog ebben a szolgáltatóban az, hogy kínál korlátlan egyidejű kapcsolat. Ez azt jelenti, hogy megoszthatja fiókját bárkivel, akit érdekel, hogy ők részesüljenek a stabil VPN-kapcsolat előnyeiből. Ez nem minden; van még:

 • 800+ szerver
 • 24/7 élő chat támogatás
 • magas szintű biztonsági protokollok
 • szigorú bejelentkezési szabályokat követ
 • 30 napos pénzvisszafizetési politika
 • a gyilkos kapcsoló rendelkezésre állása
 • Cryptocurrency fizetéseket fogad el

Ha ingyenes VPN-ket használ a WhatsApp Calling eléréséhez az Egyesült Arab Emírségekben??

A válasz nem. Az ingyenes VPN szinte az ellenkezője annak, amit a VPN szól. A prémium kategóriákban ügyelnek a felhasználók adatvédelmére, és minden olyan szolgáltatást felkínálnak számukra, amelyekre szükségük van a biztonsághoz. Másrészről ingyenesek, hajlamosak eladni adatait testvérvállalatoknak hogy bevételt generáljon belőle.

Észre fogja venni, hogy nem kívánt hirdetések és linkek átirányításával bombáznak téged. Nos, hiszem mi? Így keresnek pénzt … a személyes adataiból. Tehát vigyázzon arra, hogy mit fog használni, különösen egy olyan országban, ahol szigorú ellenőrzési szokások vannak, mint például az Egyesült Arab Emírségekben. Ha többet szeretne tudni, kövesse ezt a legjobb ingyenes VPN beszámoló.

A WhatsApp hívása az Egyesült Arab Emírségekben betiltva – Végső gondolatok

Ha nincs hozzáférése a Skype-hez, akkor elmulaszthatja a találkozókat, a videohívásokat stb. Mindkét esetben mindkét VoIP-szolgáltatás blokkolva van az Egyesült Arab Emírségekben.

Szeretnék videohívásokat kezdeményezni, nem is beszélve az egyszerű hanghívásokról, amikor az Egyesült Arab Emírségekben vagyok, ezért regisztrálok egy VPN-t. És veled mi van? Ossza meg ezzel kapcsolatos gondolatait a megjegyzésekben; Szeretnék hallani rólad.

Kapcsolódó hozzászólások

 • 9 ok, amiért el kell rejtenie IP-címét

  9 ok, amiért el kell rejtenie IP-címét

  Nincs hozzászólás | 2018. augusztus 28

 • Hogyan nézhetem élőben az EHF Európa Kézilabda 2020 bajnokságot

  Hogyan nézhetem élőben az EHF Európa Kézilabda 2020 bajnokságot

  Nincs hozzászólás | 2020. január 6

 • Hogyan szerezzünk argentin szellemit külföldön

  Hogyan kaphatunk argentin IP címet külföldről

  Nincs hozzászólás | 2018. július 3

 • Nézze meg az American Horror Story közvetítésű VPN / DNS proxykat

  Nézze meg az American Horror Story AHS 6. évének VPN / DNS proxyit

  Nincs hozzászólás | 2016. szeptember 15

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me