Hogyan juthat el a Sky Go-hoz az USA-ban

Hogyan nézhetem a Sky Go-t az Egyesült Államokban? A Sky Go egy népszerű online televíziós szolgáltatás, amely fantasztikus lehetőséget kínál a nézők számára élő és igény szerinti műsorok és videók megtekintésére. Ez a csatorna az Egyesült Királyságban található, tehát ha valamilyen okból országon kívül tartózkodsz, akkor nem tudsz hozzáférni a Sky Go-hoz. A Sky Go elérésének megkísérlésekor az ön blokádjának fő oka az IP-címével kapcsolatos. Miután elköltözött az országból, IP-címe megváltozott, mivel megvan az országának IP-je, amelyben jelenleg tartózkodik.


Hogyan nézhetem a Sky Go-t az Egyesült Államokban

Hogyan nézhetem a Sky Go-t az Egyesült Államokban

A Sky Go tartalmak streamingjének egyetlen módja az, ha egy brit IP-t szerez magának. És ez nem lehet könnyebb feladat a VPN-szolgáltató számára. Az intelligens DNS-proxy szintén képes arra, hogy bárhol is legyen a Sky Go-on, de nem az IP-cím megváltoztatásával. A lényeg az, hogy megnézheti a Sky Go UK-t Amerikában, ha VPN-t vagy Intelligens DNS-t használ a PC-n, Mac-en, Androidon és iOS-eszközön.

Hogyan nézhetem meg a Sky Go-t az Egyesült Államokban egy VPN segítségével

Az Egyesült Királyságban a külföldön élő emigránsoknak nem kell már irigyelniük a brit állampolgárokat, mert ők maguk borotválkoznak a Sky Go által nyújtott élő és igény szerinti tartalom közvetítésének luxusával. A VPN segítségével nem kell átlépniük a határokat, vagy nem csodálkozniuk, hogy elérjék a Sky Go szolgáltatást. A VPN vagy virtuális magánhálózat olyan szoftver, amely megadja a kívánt helyet az IP-cím megváltoztatásával. Ez valamilyen közvetítő szerverként működik az eszköz és a hozzáférni kívánt webhely, csatorna vagy szolgáltatás között. Íme, amit kapsz, amikor megpróbálja nézni a Sky Go-t az Egyesült Államokban:

„A Sky go csak az Egyesült Királyságból vagy az Ír Köztársaságból csatlakozó felhasználók számára érhető el. Úgy tűnik, hogy kívül esik ezeken a területeken. ”

A VPN-hez való csatlakozáskor az adatok ezen a VPN által létrehozott digitális alagúton haladnak át, ahol titkosítva lesz, mielőtt bármely más hálózatra elérnék. Tehát, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, és a Sky Go UK-t szeretné nézni, akkor csatlakoznia kell az Egyesült Királyságbeli szerverhez. Ez átmeneti brit IP-t biztosít és hozzáférést biztosít az Egyesült Királyságbeli tartalmakhoz. Tanulja meg az összes lépést itt:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Most csatlakozzon egy brit VPN szerverhez. Ön kap a Brit IP-cím.
 5. Végül látogasson el a Sky Go webhelyére, vagy indítsa el annak alkalmazását.
 6. Élvezze a Stan Lee Lucky Man, a Stick note és az S.W.A.T nézését az Egyesült Államokban.

Szeretne Sky Go-t az Egyesült Államokban? Csak jelentkezzen be ExpressVPN és megnézheti, milyen zökkenőmentes a feloldó streaming szolgáltatások. Ez a szolgáltató drága okból, páratlan minőségi szolgáltatásuk miatt. Garantálják az egész földrajzi korlátozás megkerülését az egész világon, így ne adjunk második gondolatot az ExpressVPN-nek. Más VPN-szolgáltatókat az alábbi táblázat mutat be Önnek, ha ellenőrizni szeretné őket. Olvassa el a a legjobb VPN a Sky Go számára a jobb megértés érdekében.

Hogyan nézhetem a Sky Go-t az Egyesült Államokban intelligens DNS-proxy segítségével

Az Egyesült Államokban a Sky Go megszerzésének olcsóbb alternatíva az intelligens DNS proxy. Nem olyan biztonságos, mint egy VPN, de megkapja a munkát. Ez alatt a Sky Go és sok más csatornát feloldjuk, bárhol is lehet. Alapvetően az, hogy átirányítja a földrajzi helyzet azonosításához szükséges forgalmat a kijelölt szerverekön keresztül, lehetővé téve ezzel a kívánt tartalom elérését. Az intelligens DNS használatával érheti el a Sky Go-t Amerikában:

 1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
 2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
 3. Lépjen a Sky Go webhelyére.
 4. Élvezze a Sky Go teljes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Unlocator egy eléggé intelligens DNS-proxy, amely könnyen feloldhatja a Sky Go használatát az Egyesült Államokban, valamint 200 másik csatornával a világ bármely pontjáról. Gyors sebességgel működik, mivel nem titkosítja az összes adatát, például úgy, mint amit egy VPN tenné. Függetlenül attól, hogy ez még mindig olcsó módja annak, hogy néhány kedvenc csatornáját külföldön feloldja.

Nézze meg a Sky Go-t az Egyesült Államokban

Amellett, hogy lehetővé teszi a Sky Go nézését az Egyesült Államokban, a VPN számos egyéb előnnyel is rendelkezik, amelyek javíthatják az online élményt. Függetlenül attól, hogy feloldja-e a Sky Go alkalmazást Írországban, vagy egy másik ország másik csatornáját, a VPN-ek és az intelligens DNS-proxyk lefedték Önt. Az alább található megjegyzés részben tudassa velünk, melyik VPN-t választaná a Sky Go Amerikában való figyelésére.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map