Hogyan kaphatunk argentin IP címet külföldről

Hogyan szerezzünk argentin IP címet külföldre? A Soy Luna, Edha, az El marginal, a Wild Angles és az Estocolmo példák a nagy argentin televíziókra, amelyeket nem lehet származási országukon kívül nézni. Az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban, Németországban vagy akár Olaszországban élő argentin emigránsok blokáddal szembesülnek, amikor megpróbálják belépni szülővárosi webhelyükre, szolgáltatásaikba és csatornáikba. Ennek oka az, hogy Argentínában a tartalom nagy része földrajzilag korlátozott a licencszerződések és a szerzői jogi kérdések miatt.


Érdemes hangsúlyozni, hogy az Argentínán kívül élő argentinok továbbra is hozzáférhetnek nemzeti és helyi tartalmakhoz a világ bármely részéből, ha megkapják az argentin szellemi tulajdonjogukat. Megőrizhetik szülővárosi IP-jüket egy VPN segítségével, és úgy tűnhet, mintha továbbra is Argentínában találhatók. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan lehet szerezzen Argentína IP-címet a világ bármely pontjára ebben az alábbiakban.

Hogyan szerezzünk argentin szellemit külföldön

Hogyan szerezzünk argentin szellemit külföldön

Hogyan szerezzünk argentin IP címet külföldről VPN használatával

A nemzetközi tartalom elérése nem olyan nehéz, mint valaha a VPN technológia fejlesztésével. A virtuális magánhálózatot létrehozó VPN digitális alagutat hoz létre, amelyen keresztül eszköze hozzáfér az internethez. Összeköti az eszközt az egész szerverével a világ minden tájáról, és biztosítja az adatok biztonságos áthaladását a hálózatokon keresztül. Ezután átirányítja a kapcsolatot a választott országban kijelölt szerveren keresztül. Ez lehetővé teszi az ország szerverének teljes tartalmához való hozzáférést akkor is, ha fizikailag nem volt ott ott. Íme Hogyan lehet VPN-t használni argentin IP-cím külföldön történő megszerzéséhez:

 1. Először jelentkezzen be egy olyan VPN-szolgáltatónál, amelynek VPN-kiszolgálója van Argentínában, a legjobb az ExpressVPN.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Végül válassza ki az argentin szervert és csatlakozzon hozzá.
 5. Várjon néhány másodpercet, amíg a VPN csatlakozik.
 6. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon a változásról.
 7. Mostantól szörfözhet az interneten argentin IP-címével, mintha Argentínában található.

ExpressVPN egy biztonságos VPN szolgáltatás, amely magában foglalja a földrajzi korlátozások megkerüléséhez és az online biztonsághoz szükséges összes funkciót. Ez a szolgáltató nagyra értékeli a felhasználók adatvédelmét & Biztonság. Az ExpressVPN segítségével bármilyen szerverhelyhez csatlakozhat, és bárhol online böngészhet anélkül, hogy feltárná az IP-jét. Vannak más szolgáltatók is, amelyek megadhatnak Önnek argentin IP-t, feltétlenül ellenőrizze őket az alábbi táblázatban. Nézze meg az Argentína legjobb VPN-jeinek alapos elemzését ez a felülvizsgálat.

Miért van szüksége argentin IP-re??

A szülővárosi IP fenntartása nyilvánvalóan nagy ügy. Lehet, hogy nem jött erre a felismerésre, ha soha nem hagyta el az országának határait. Hihetetlen szükség van rá külföldön, főleg ha otthonról próbálunk hozzáférni tartalomhoz.

 • Látogasson el csak Argentínába tartozó webhelyekre és tartalomra: Az olyan weboldalak, mint a Netflix Argentina, és más helyi tartalmak csak az országon belül érhetők el. Ebben az esetben egy argentin IP-t kell használnia.
 • Kerülje el a cenzúrát: Előfordulhat, hogy az internetszolgáltató vagy a kormány blokkolja egyes webhelyeket. Ez lehetetlenné teszi, hogy hozzáférjen hozzájuk a jelenlegi IP-címmel. Más ország IP-címének használata lehetővé teszi a webhelyek elérését, amelyek általában blokkolva vannak ott, ahol tartózkodnak.
 • Javítsa biztonságát: Egy idegen IP-cím használatának előnye, hogy az Ön magánéletét oly módon tudja megvédeni, hogy senki sem tudja, hogy Ön vagy. Ha aggódik a biztonság miatt, akkor jó ötlet az IP megváltoztatása.
 • Használja ki az alacsony árakat: Termék vagy cikk online boltból történő vásárlásakor a webhely nyomon követi az internetszolgáltató által hozzárendelt IP-címet. A cikk ára helyszínenként különbözik. Ha az online üzlet Argentínában található, és az Egyesült Királyságban van, akkor a területi hozzáférési korlátozások miatt külön kell fizetnie. Ezek a kiegészítő díjak mentesülnek, ha argentin IP-címet kap.

Szerezzen argentin IP-t külföldön

Az Ön IP-címe kapcsolódik az Ön tartózkodási helyéhez, feltárja, hol tartózkodik a világon. Ezt a weboldalak és az internetszolgáltatók nem könnyíthetik meg. Ha el akarja rejteni, ahonnan használja az internetet, akkor ezt megteheti. A VPN-kapcsolattal akár meg is változtathatja IP-jét. Csak akkor az argentinok hozzáférhetnek anyagukhoz saját országukból. Tehát ha ön magának argentin IP-t fog szerezni, tudassa velünk, melyik VPN-mel döntött.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me