Hogyan kaphatunk egy brit IP-címet külföldön?

Hogyan szerezzünk Egyesült Királyságbeli IP-címet külföldön? Amikor online csatlakozik, az internetszolgáltató nyilvános IP-címet rendel hozzá. Ez lehetővé teszi az internetes forgalom küldését és fogadását. Különböző webhelyek és alkalmazások bizonyos régiókra vannak korlátozva. Az, hogy elkíséri böngészni ezeket az alkalmazásokat, és felfedezheti azok tartalmát, csak az IP-címétől függ. A brit alkalmazások, például a BBC, az ITV és a Sky csak az Egyesült Királyság belsejéből érhetők el egy brit IP-cím használatával. Ez azt jelenti, hogy az Ausztráliában, Új-Zélandon, az Egyesült Államokban és Kanadában élő brit emigránsok nem láthatják kedvenc brit televíziós csatornáikat és külföldi műsoraikat. Van azonban egy megoldás. Brit IP-cím megszerzése az Egyesült Királyságon kívül lehetséges. Ez egy virtuális magánhálózaton keresztül történik. A VPN lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását és az internetes tevékenységek biztonságát. Tehát, ha brit IP-t szeretne szerezni az USA-ban, Kanadában, Németországban, Ausztráliában vagy a világ bármely más részén, olvassa el.


Hogyan szerezzünk brit IP-címet az Egyesült Királyságon kívül?

Hogyan szerezzünk brit IP-címet az Egyesült Királyságon kívül?

Hogyan kaphatunk brit IP-címet külföldön

A VPN brit IP-címet biztosíthat Önnek. Ehhez csak kövesse az alábbi utasításokat szerezzen Egyesült Királyságbeli IP-címet az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában vagy bárhol másutt tengerentúlon:

 1. Iratkozzon fel egy VPN-mel, amely VPN-kiszolgálókat biztosít az Egyesült Királyságban. ExpressVPN jó példa erre.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjával.
 4. Válasszon egy brit VPN szervert, és csatlakozzon hozzá.
 5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint például a WhatIsMyIP.network
 6. A tényleges IP-címe rejtett, és úgy tűnik, hogy Ön egy angol IP-címen szörföz az interneten.

Ha online szeretne csatlakozni a valódi IP-cím használatával, bármikor megszakíthatja a VPN-kapcsolatot. Noha sokan arra vágyhatnak, hogy ingyenes VPN-ket használjunk a brit IP-nek a tengerentúli megszerzéséhez, javasoljuk, hogy ne menjen le ezen az úton. Az ingyenes VPN-k nem megbízhatóak, sőt akár magánéletét és biztonságát is veszélybe tehetik.

A legjobb VPN-k brit IP-cím megszerzéséhez

Amikor elkezdi keresni a letölthető VPN-t, sok lehetőséget észlel. Önnek kell kiválasztania azt, amelyik a legmegfelelőbb. Ne feledje, hogy a VPN-k általában nem használhatók. A döntés elősegítése érdekében felvettük a VPN-k listáját, amelyek közül választhat.

A brit IP-cím megszerzésének előnyei

A brit IP-cím megszerzése több szempontból is előnyös lehet. A regionális korlátozások megkerülésétől a legjobb internetes biztonság eléréséig. Vizsgáljuk meg mélyebben az ügyet.

A földrajzi korlátozások megkerülése

Próbáltál már online csatornákat közvetíteni, mint például a BBC iPlayer, a Sky Go, az ITV, a Now Tv, a Channel 4 vagy a Channel 5? Ha az Egyesült Királyságban lakik, akkor nem lesz problémája. Ha azonban külföldön máshol él, akkor ezek a csatornák hozzáférhetetlenek lennének számodra. Repülhet az Egyesült Királyságba, vagy megteheti a VPN-t. A virtuális magánhálózat felszabadít minden, földrajzilag korlátozott tartalmat online. A brit csatornákat a világ bármely pontjáról meg lehet nézni.

Brit IP-címmel a következő csatornákat érheti el, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik:

 • ITV
 • Sky Go
 • BBC iPlayer
 • Tizenegy sport
 • Bt Sport
 • 4. csatorna

A nyilvános WiFi hálózatok biztonságos használata

A könyvtárak, repülőterek, kávézók csábító ajánlatot kínálnak: nyilvános WiFi. Mielőtt azonban csatlakozna az említett hálózathoz, ne habozzon. Ez gyakran nem biztonságos. A nyilvános WiFi, bármennyire is hasznos, sok veszélyt jelent. Ez valószínűleg egy csapda, amelyet a hackerek helyeztek el az Ön adatainak eléréséhez. Vagy talán egy hacker egyidejűleg is használja, így az adatai kiszolgáltatottak lehetnek a kémkedés szempontjából.

A megoldás az adatok titkosítása egy virtuális magánhálózaton keresztül. Biztosítja az Ön adatait, amely megtagadja, hogy bármelyik fél vállaljon tevékenységet. Tehát a VPN lehetővé teszi a biztonságos online böngészést a nyilvános hálózatokon keresztül.

Az online adatvédelem növelése

Online tevékenysége nem olyan biztonságos, mint gondolnád. Amikor online csatlakozik, sok fél figyeli Önt; Google, Facebook, önkormányzata, akár az Internet szolgáltatója. A felügyelet elkerülése érdekében VPN-t kaphat az online tevékenységek titkosításához. Ez nem engedi meg senkinek, hogy nyomon kövesse a meglátogatott webhelyeket, vagy azokat, amelyeket letölt.

A legjobb VPN az Egyesült Királyságban külföldön kapható IP-címhez – a legjobb színvonal

Ha az Egyesült Királyság egyik legjobb VPN-jével működik, akkor könnyen megszerezhet egy brit IP-címet. Azonban nem könnyű megtalálni. Ezért felvilágosítom a négy legfontosabb VPN-szolgáltatót, amelyeket felhasználhat egy ilyen feladathoz. Itt vannak:

ExpressVPN

ExpressVPN áttekintés

ExpressVPN messze a legjobb VPN bárhonnan brit IP-címet szerezhet. Ez egyszerűen azért van, mert tucatnyi szerverrel rendelkezik az Egyesült Királyságban, és ezek is gyorsan lángolnak. Csak annyit kell tennie, hogy töltse le az alkalmazást egy kompatibilis eszközre, például Android, iOS, PC vagy Mac, és nyomja meg a csatlakozás gombot, miután kiválasztotta az Egyesült Királyságbeli szervert. Ez nagyon egyszerű, mivel ügyfeleik könnyen kezelhetők.

Másrészt ez a szolgáltató sokat törődik ügyfelei internetes biztonságával és magánéletével. Az IP-cím elrejtéséhez a legmagasabb szintű biztonsági protokollokkal és adatvédelmi funkciókkal segítünk Önnek. Többet akar? Nézze meg, mit kínál még ez a VPN:

 • Szigorú nulla naplók házirendje.
 • 2000+ szerver több mint 90 országban.
 • Az Egyesült Királyságban terjesztett VPN-kiszolgálók.
 • 5 egyidejű csatlakozás.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • 1 hónapos pénz-visszafizetési garancia.
 • MediaStreamer Smart DNS Proxy.

NordVPN

NordVPN áttekintés

NordVPN az egyik legfontosabb versenyző, amikor a különböző országok IP-címeinek megszerzéséről beszélünk. A szolgáltatásnak több mint 5000 szervere van szétszórva az egész világon, beleértve az Egyesült Királyságot is. Ez a VPN garantálja a lehető legbiztonságosabb online élményt. Ennek oka a katonai titkosítás, amelyet a kiszolgálóhoz való csatlakozáskor nyújt.

Sőt, a NordVPN több száz csatornához fér hozzá, a SmartPlay DNS Proxy szolgáltatás használatával. Nem kell csak a VPN-szolgáltatásokra támaszkodnia, csak használja az intelligens DNS-t, és folytassa a teljes internetes sebességet megszakítás nélkül. De várjon, még van még:

 • Magas szintű biztonsági protokollok.
 • A Kill kapcsoló.
 • CyberSec.
 • Dupla VPN
 • Csatlakoztasson 6 eszközt egy előfizetés alatt.
 • Lángoló gyors kiszolgálók.
 • Több mint 5000 szerver 62 országban
 • Jól működik a Netflix-rel.

BulletVPN

BulletVPN áttekintés

Fedezzük fel a VPN hátrányait, mielőtt a jó dolgokra mutatnánk. BulletVPN nincs olyan sok szerver a hálózatában. 31 országot fed le, amelyek kicsit kicsik a listánkban szereplő többi VPN-hez képest.

Teszteltük azonban a szervereiket, és nagyon jó eredményeket kaptunk. A kapcsolata nem csökken annyira, ha adatai titkosítva vannak. Kismértékű különbség észlelhető, akkor is, ha észrevették.

Ami a biztonságot illeti, a BulletVPN az iparág legjobbjaival bánik veled. Nem is beszélve arról, hogy fel lehet oldani az amerikai Netflix feloldását bárhol. Ennek a VPN-nek saját Smart DNS szolgáltatása is van.

Tehát, ha a kapcsolat frusztráló csökkenését látja, akkor mindig a DNS proxy segítségével nézheti meg műsorait tökéletes internet-sebességgel. Itt van a BulletVPN zsebében:

 • Nulla hálózati forgalmi naplózás.
 • 30 napos pénz-visszatérítési garancia.
 • Ügyfelek PC-re, Mac-re, iOS-re és Android-ra.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Intelligens DNS.
 • Korlátlan szerverváltás és sávszélesség.
 • 5 egyidejű csatlakozás.

SurfShark

SurfShark

Az új VPN-ket mindig ok nélkül kerüljük el. Miután hozzáadott egy VPN-t a piachoz, szánjon egy kis időt és ellenőrizze, mit kínál. SurfShark határozottan tetején tette a VPN-üzlet diagramjait abban a pillanatban, amikor elérkezett az iparhoz. Képzeljen el egy új VPN-t, több mint 800 szerverrel 50+ országban. Meg tudja-e jósolni, hogy hányat fog kínálni az elkövetkező években?

Másrészt ez az egyetlen VPN, amely korlátlan egyidejű kapcsolatot biztosít. Mindenki, aki ismeri, csak egy fiók alatt használhatja a VPN-kapcsolatot. A szolgáltatás meglehetősen biztonságos, és szigorú naplózási politikával ápolja a felhasználók adatvédelmét. Még több, nézd meg:

 • 800+ szerver.
 • IPv6 szivárgásvédelem.
 • Korlátlan sávszélesség.
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat.
 • Nincs naplózási politika.
 • Támogatja a torrentokat.
 • 256 bites titkosítás.
 • Feloldja az amerikai Netflix blokkolását.
 • Csodálatos szerverek az Egyesült Királyságban.

Brit IP-cím megszerzése az Egyesült Királyságon kívül – elválasztó szavak

Nagyon könnyű brit IP-címet megszerezni az Egyesült Királyságon kívül. Az egész folyamat csak néhány percet vesz igénybe. Tehát fektessen be egy VPN-be és élvezze a brit csatornák figyelését a világ bármely pontján. Ezt akár nyilvános WiFi-n is megteheti, miközben teljesen biztonságos. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me