Hogyan kaphatunk japán IP-címet Japánon kívül

A világon nagyon sok anime szerelmese és manga olvasója van, ezek többsége az Egyesült Államokban található. Tehát az amerikaiakat lenyűgözi a japán tartalom, nincs ártás. Az egyetlen probléma az, hogy nem tudnak bárhonnan hozzáférni, ahonnan laknak. Ez elvezet minket arra, hogy miért lenne szüksége egy japán IP-re. Függetlenül attól, hogy melyik IP-re változtat, az új IP-cím megszerzése segít leküzdeni a régiók blokkolását és eltávolítani a médiatartalom földrajzi korlátozásait. Mindez VPN szolgáltatóval lehetséges. Bármi is legyen az ok, ami kényszerít arra, hogy japán IP-t szerezzen, VPN nélkül nem lehet megtenni. Az alábbiakban olvassa el az eljárással kapcsolatos összes információt:


Hogyan szerezzünk be egy japán IP-címet

Hogyan szerezzünk be egy japán IP-címet

Kap egy japán IP-címet Japánon kívül VPN-sel

A japán tartalom eléréséhez el kell hamisítania a tartózkodási helyét, és be kell szereznie egy japán IP-címet. Úgy tűnik, hogy Japánból indul, szemben azzal, ahol valójában található, hogy egy japán helyi kiváltságát élvezze. Mindezt VPN-szolgáltatóval érheti el. Az egyikhez való csatlakozás után hozzáférhet az összes kívánt japán alapú tartalomhoz.

A VPN egy magánhálózat, amely összekapcsolja az eszközt valahol az interneten található kiszolgálókkal. Ez lehetővé teszi az Internet böngészését a szerver internetkapcsolatával. Ha a szerver egy másik helyen van, akkor úgy fog kinézni, mintha az adott országban található. Ennek eredményeként megkapja az adott ország IP-címét. Ez lehetővé teszi a tartalom elérését, amely általában nem lehetséges a saját országában. A japán IP-cím megszerzéséhez a következőket kell tennie:

 1. Iratkozzon fel egy VPN-sel, amely Japánban VPN-kiszolgálókat, például ExpressVPN-t kínál.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a számítógépére, Mac-re, Android-ra vagy iOS-eszközére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Válasszon ki egy japán szervert, és csatlakozzon hozzá.
 5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon arról, hogy történt-e változás.
 6. Mostantól szörfözhet az interneten japán IP-címével, mintha Japánban lenne.

ExpressVPN az egyik a piacon a legnépszerűbb VPN-k, mivel gyors kapcsolatokat, kiváló biztonságot és egyszerűen használható szoftvert kínál. Az ExpressVPN használatával hozzáférhet a hatalmas szerverhálózathoz, amely több mint 1500 szervert fed le 94 különböző ország 145 helyszínén, köztük 2 szervert 2 különböző helyszínen Japánban. Ez azt jelenti, hogy kaphat IP-címet Japánból vagy a többi 93 ország bármelyikétől. További szolgáltatókról az alábbi táblázatban olvashat.

Miért van szüksége egy japán IP-címre?

Aki tévedett, a japán IP-cím megszerzése nem könnyű. A VPN-szolgáltatóval ez olyan, mint a világ legegyszerűbb dolga. Az okok azonban, amelyek miatt japán szellemi tulajdonjogot szeretnének szerezni, személyenként eltérőek. Nézzük meg, nézzük meg? Szüksége van egy japán IP-címre a következőhöz:

 1. Jobb biztonság: Megvédheti magát a nyilvános WiFi-n keresztüli feltörési kísérletektől és csalásoktól.
 2. Kerülje el a cenzúrát: Ha valahol nehéz internetes cenzúrával él, akkor a VPN használata lehetővé tenné, hogy megkerülje ezt a cenzúrát, és böngészjen az interneten olyan szabadon, amennyire csak lehet Japánban..
 3. Védje magánéletét: Ne akadályozza meg a harmadik feleket, hogy megfigyeljenek téged, vagy rögzítsen információkat az online tevékenységekről.
 4. Biztonságos letöltés: Kerülje el a bírságokat és a büntetőeljárásokat, ha VPN segítségével torzít.
 5. Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz: Távolítsa el a japán tartalom blokkolását, például Rakuten és Animax.
 6. Szerezz be névtelen személyazonosságot: Japán IP-cím megszerzése olyan, mint egy teljesen új identitás. Olyan titkos identitás, hogy senki sem tudja megtudni, ki vagy valójában. Ezután nyugalommal böngészhet az interneten. A VPN és a magánélet védelmére szolgáló eszközök kombinációjával online névtelen maradhat.

Kap egy japán IP-címet Japánon kívül

A VPN használata messze a legjobb, legbiztonságosabb és legbiztonságosabb módszer japán IP-cím Japánon kívüli elérésére. Csak fel kell előfizetnie egy működő VPN-szolgáltatóra a legjobb Japán számára– és gyakorlatilag ott lesznek szállítva. Ez egyszerű, hatékony és gyors! Tehát folytassa, szerezze be azt a japán IP-címet, majd tudassa velünk, mire használta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me