Hogyan kell nézni a CW TV-t Dél-Afrikában, problémamentes!

Élvezi a fantasztikus műsorok hosszú listáját a CW TV-n? Nos … ha nem véletlenül az USA-ban élsz, kemény szerencse. Ne aggódjon, vannak módok a CW geo-blokkjainak megkerülésére. Igen, mindent kitaláltam, és a legjobb az egészben, hogy egyáltalán nem vett igénybe sok időt vagy erőfeszítést. A következőképpen nézheti meg CW TV Dél-Afrikában VPN vagy intelligens DNS-sel.


Hogyan kell nézni a CW TV-t Dél-Afrikában, problémamentes!

Hogyan kell nézni a CW TV-t Dél-Afrikában, problémamentes!

Hogyan nézhetjük meg a CW TV-t Dél-Afrikában VPN segítségével

Az olyan nemzetközi sorozatok rajongói, mint a Jane the Virgin, a Flash és a Riverdale, általában problémák vannak a CW TV-n keresztül ezekhez a műsorokhoz való hozzáféréssel. Miért? Mivel A CW TV csak az Egyesült Államokból érhető el.

Ez szomorú, mivel a műsorszolgáltató olyan streaming alkalmazást kínál, amelyhez nincs szükség jelszóra és előfizetésre sem, vagyis minden kábelvágó álma. Az alkalmazást és a weboldalt a világ bármely pontjáról megtalálhatja, csak nem fogja elérni, ha nem az Egyesült Államokban található.

Ne aggódjon, vannak megoldások. Az első a VPN használata a nyilvános IP megtévesztésére.

Hadd magyarázzam.

A CW TV, mint a regionális tilalmat érvényesítő legtöbb webhely, az Ön IP-címét használja arra, hogy kitalálja, hol tartózkodik a világon. Ha nem történt amerikai IP, akkor nem használhatja a szolgáltatást. A VPN használata törvényes módszer erre Kerülje meg ezeket a bosszantó tilalmakat, és nagyszerű eszköz a CW TV nézéséhez Dél-Afrikában.

Mi a VPN??

A VPN, a Virtuális magánhálózat rövidítése a kiberbiztonsági eszköz amely a következőket tudja végrehajtani:

 1. Adatok továbbítása a magánhálózatán és titkosítása.
 2. Az adatok / forgalom átirányítása a választott biztonságos szerverek segítségével.

A biztonsági intézkedések mellett, A VPN-k megváltoztathatják a virtuális helyét. Amikor megtörténik az átirányítási folyamat, az Ön IP-címe megváltozik automatikusan, hogy megfeleljen a szerver helyének. Ez azt jelenti, hogy ha szeretne egy Amerikai IP a CW TV eléréséhez Dél-Afrikában, neked kell csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.

Hogyan használhatunk VPN-t a CW TV feloldásához Dél-Afrikában

Megmagyaráztam, hogy a VPN hogyan segítheti Önt a CW TV feloldásában. Most hadd mutassam meg, milyen könnyű ezt megtenni:

 1. Iratkozzon fel egy megbízható VPN-szolgáltatónál és ne bízz a szabad dolgokban.
 2. Töltse le az eszközével kompatibilis alkalmazást 
 3. Most indítsa el az alkalmazást
 4. Válasszon egy amerikai szervert.
 5. Csatlakozás az amerikai szerverhez. 
 6. A kapcsolat biztosítása után, lépjen a CW TV webhelyére vagy alkalmazásába.
 7. Boldog CW TV streaming.

Lát? Néhány egyszerű lépés!

Hogyan nézhetjük meg a CW TV-t Dél-Afrikában intelligens DNS-proxy segítségével

A VPN nem mindenki számára elérhető. Vannak, akik kevésbé törődnek a biztonsággal, ám inkább a gyorsaságokat értékelik. Pontosan ezt nyújtja az intelligens DNS. Most, ha kezdetben lassú az internetkapcsolat, vagy ha nem törődik a VPN biztonsági funkcióival, akkor az intelligens DNS jó eszköz lehet számodra. A megfelelő intelligens DNS-proxyszerver szintén lehetővé teszi hozzáférés a CW TV-hez Dél-Afrikában.

Mi az intelligens DNS-proxy?

Az intelligens DNS-proxy egy olyan szolgáltatás, amely volt célja, hogy segítse a felhasználókat a korlátozások megkerülésében és hozzáférés a blokkolt tartalomhoz. Ez az eszköz dedikált proxyszervereket használ annak érdekében változtassa meg eszközének DNS-ét. Abban az esetben, ha nem tudta, az eszköz a DNS-t használja a címsávba írott IP-re történő fordításához, hogy a számítógép megértse.

Más szavakkal, az intelligens DNS nem változtatja meg vagy cserélje ki az Ön IP-címét. A valóságban ez becsapja a weboldalt (amelyet megpróbál elérni) arra gondolva, hogy más helyről csatlakozik a DNS-kéréssel. Ez azt jelenti, hogy közel sem áll az online névtelenséghez. De legalább meg kell nézni a kedvenc műsorait a világ bármely pontján, igaz?

Néhány dolog, amit tudnia kell korábban intelligens DNS használatával a CW TV feloldásához Dél-Afrikában a következők:

 • Az egyes csatornák feloldása a szolgáltatótól függ:  Csak te elérheti a szolgáltatója által kínált csatornákat. Az intelligens DNS-proxy előfizetése előtt feltétlenül vizsgálja meg a csatornalistát.
 • Az intelligens DNS-proxyk nem fog mindenhol működni. Ha olyan országban él, ahol az internetszolgáltatók eltérítik a DNS-t, vagy átlátszó proxykat használ, akkor nem fogja tudni használni ezt a szolgáltatást.
 • Konfigurálja az intelligens DNS-t az eszközön: Válasszon szolgáltatót, amely részletes telepítési útmutatót kínál, mivel a folyamat műszaki lehet.

Melyik intelligens DNS-proxyt kell használni?

Végül rájött, hogy az intelligens DNS-proxy biztosítja az Ön életét! Félelmetes, beszéljünk arról, melyik szolgáltatás működik a legjobban a CW TV feloldásához Dél-Afrikában. A legjobb intelligens DNS-élmény érdekében azt javaslom használja a Unlocator programot. Tudom, hogy helyesen teszem az ajánlást, mert azon csatornák listája, amelyeket ezzel az intelligens DNS-sel nézhet, meghal, beleértve a CW TV-t is..

A Unlocator egyszerű telepítési útmutatói arra ösztönzik a kezdőket, hogy jelentkezzenek a szolgáltatásaira. A társaság is kiváló 7 napos ingyenes próbaverziót és 14 napos visszatérítési politikát kínál feladja előfizetését és szükségtelen hitelkártyát.

A legjobb VPN a CW TV számára

A VPN beállítása és használata túl egyszerű, most menjünk arra a részre, ahol tudjuk, melyiket kell használni. Az első számú választás a CW TV VPN számára ExpressVPN. Ez egy szolgáltató, amely nagy hálózatot kezel amely többet kínál 2000 szerver több mint 94 országban. A legfontosabb, hogy az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek csak képesek feloldja az USA Netflix blokkolását. Ez nagy jelentőségű az online közvetítők számára. Továbbá, Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amelyet a felhasználók igénybe vehetnek, ha nem voltak elégedettek a szolgáltatással.

Ha nem rajongója annak, amit az ExpressVPN kínál, ellenőrizze a következő legfelső szintű VPN-ket:

Nézze meg a CW TV-t Dél-Afrikában – Záró gondolatok

Itt vannak emberek, az 2 eszköz, amelyek segítségével feloldhatja a CW TV-t Dél-Afrikában. De ne felejtsük el, hogy ezeknek a módszereknek az sem adhat ingyenes cuccokat vagy segíthet a regisztrációs díjak megkerülésében. Fizetni kell. Legalább nem kell végig utaznia egy másik országba, hogy hozzáférjen a kívánt tartalomhoz. Ennek ellenére Ön szerint milyen VPN-t fog használni? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map