Hogyan kell nézni az amerikai Netflix-et Tajvanon

Ha minőségi szolgáltatót keres, beleértve a TV-műsorokat és filmeket, amelyekről valószínűleg hallottál Netflix, és különösen a Amerikai változata. Netflix kínált a MINKET nagyobb arzenál tartalma van, amelyet rögzített arányban lehet megtekinteni Netflix ajánlatokat. Ha élsz Taiwan, ez azonban nem lesz képes néz bármilyen tartalom a American Netflix. Mit kell tenned, az megkerülni a földrajzi korlátozásokat használva VPN vagy intelligens DNS-proxy hozzáférni. Ha ezen szolgáltatások egyikét használja feloldhatja a tartalmat az amerikai Netflix-en akkor megkapja az összes tartalmat, amelyet kínál, miközben benne van Taiwan. Tartalom Netflix sokon továbbíthatók készülékek beleértve a Mac, Android, PC, iOS eszközök, Roku, Amazon Fire és Chromecast.


Nézze meg az amerikai Netflix alkalmazást Tajvanon. Hogyan oldja fel a feloldást a VPN Smart DNS Proxy segítségével

Nézze meg az amerikai Netflix alkalmazást Tajvanon. Hogyan oldja fel a feloldást a VPN Smart DNS Proxy segítségével

Nézze meg az amerikai Netflixet Tajvanon a VPN segítségével

Nak nek feloldja az amerikai Netflix blokkolását Tajvanon Te tudod használni VPN, ezt a szolgáltatást nagyon könnyű megvalósítani, és sok időt takaríthat meg. VPN biztosan megkerülni a földrajzi korlátozásokat által Netflix és lehetővé teszi a tartalom hibátlan streamingjét. VPN egyszerűen meg kell változtatnia a az eszköz IP-címe egy Amerikai az egyik úgy gondolja, hogy a szerverek belépnek Amerikai és ezért vállalja, hogy elküldi neked a kért tartalmat. VPN más célokra is felhasználható, beleértve a streaming más oldalakon, például Showtime, HBO Go, ABC Go és BBC iPlayer.

 • VPN befolyásolja az internet sebességét, és nem adja meg a kapcsolat maximális sebességét, mivel az összes forgalom titkosítva van.
 • Ennek a titkosításnak köszönhetően az Ön készüléke és információi biztonságosabbá és személyesebbé válnak, amikor böngészés vagy streaming közben keres.
 • VPN jön egy olyan alkalmazással, amelyet mindenkire telepíteni kell eszköz tovább szeretnéd közvetíteni. VPN támogatni sokan készülékek beleértve a PC, Mac, Android és iOS eszközök.
 • VPN szintén nem engedi meg ISP vagy bármilyen nyomkövető szoftver, amellyel bármilyen információt megszerezhet az interneten felhasználható adataival kapcsolatban.

Ha keres egy VPN szolgáltatás unblock American Netflix Tajvanon, Te tudod használni ExpressVPN. ExpressVPN megbízható VPN egy teljes hónapmal érkezik, amelyben visszatérítheti a szolgáltatást, és visszatérítheti pénzét. Ha ExpressVPN nem a csésze teád, vannak még sok más VPN nagyon kedvező áron elérhető, ami szintén lehetséges megkerüli a földrajzi korlátozásokat az American Netflix által.

Az amerikai Netflix feloldásának feloldása Tajvanon az intelligens DNS-proxy segítségével

Ha nem akarja használni VPN van egy második lehetősége, és ez az, amit használni kell Intelligens DNS-proxy. Ennek a módszernek a kiépítése sokkal nagyobb kihívást jelent, és megköveteli, hogy praktikus legyen a eszköz hálózati beállítások. Intelligens DNS-proxy egyszerűbb munkája van, mint VPN, és ez az, hogy átirányítsa a forgalmat az Ön felé eszköz másikhoz IP – egy Amerikai egy. Intelligens DNS-proxy a tartalom feloldására is képes legyen Amerikai Netflix közvetít Tajvanon.

 • Intelligens DNS-proxy nem befolyásolja az internet sebességét, és megkapja a maximális sávszélességet, amelyet Ön az Ön számára kiosztott ISP.
 • Most az Ön adatai vagy a kapcsolat nem olyan biztonságos, mintha használná VPN, és a te ISP eltérítheti a kapcsolatot, és átlátszó proxyk segítségével megakadályozhatja az adatfolyamot.
 • Intelligens DNS-proxy többféle módon is megvalósítható készülékek beleértve a Mac, PC, Android és iOS eszközök.
 • Egy másik nagyszerű dolog Intelligens DNS-proxy az, hogy nem kell megváltoztatnia a hálózati beállításokat a virtuális tartózkodási hely megváltoztatásához, minden alkalommal, amikor egy másik platformon szeretne adatfolyamot közvetíteni.

Unlocator egy Intelligens DNS-proxy szolgáltatás, amely képes megkerülni a földrajzi korlátozásokat által American Netflix ban ben Taiwan. Unlocator teljes heti próbaverzióval rendelkezik, így van elég ideje, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást egy érme fizetése nélkül. A szolgáltatás jön útmutatók és videók megtanítja, hogyan kell beállítani az összes készülékek.

VPN vagy intelligens DNS-proxy az amerikai Netflix feloldásához Tajvanon?

Most jön az ideje a végső hívás kezdeményezéséhez, amelytől minden jövőbeni fellépés függ. Választ VPN ha biztonságosabb kapcsolatot szeretne, vagy válassza Intelligens DNS-proxy ha gyorsabb kapcsolatot szeretne. Ismert, hogy mindkét szolgáltatás tökéletesen működik, tehát jól kell viselkednie mindkettővel, azaz nem igazán számít, hogy mit keresel itt. Próbáljon megtalálni a legmegfelelőbb szolgáltatást, és válassza ezt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map