Hogyan kell nézni az NCAA College Football kábel nélkül

Fáradt-e és fáradt-e fizetni vödörnyi pénzt egy kábel előfizetésért, amely alig szórakoztat? Lépj sorba. Több száz embernek van ugyanaz a problémája, mint te, és alternatívát keresnek a főiskolai labdarúgó-szezon kezdete előtt. Szerencsére vannak olyan streaming szolgáltatások, amelyek olcsók és nagyon szórakoztatóak. Még jobb, ha bármikor streaming-eket továbbíthatja. Tehát, ha egyetemi labdarúgó rajongó vagy, és pénzt akar megtakarítani, ez a cikk az Ön számára készült. Tudja meg, hogyan lehet stream NCAA főiskolai futball kábel nélkül VPN használatával bármilyen számítógépes, Mac, Android és iOS operációs eszközön.


Hogyan kell nézni az NCAA-t kábel nélkül

Hogyan kell nézni az NCAA-t kábel nélkül

NCAA Főiskolai Futball Csatornák

  • Sling TV
  • DirecTV most
  • Fubo TV

* Ha USA-ban él, használhatja ExpressVPN nak nek megkerülni a College Football regionális áramszünetet.

Hogyan nézhetjük meg az NCAA főiskolai labdarúgást kábel nélkül VPN használatával

A húr vágása jó ötlet volt. Most már rendelkezik ezekkel a nagyszerű streaming szolgáltatásokkal, amelyek közül választhat kedvenc sportaid megtekintéséhez. Az NCAA College labdarúgó-szezonja az amerikai sportok egyik legjobban várt eseménye. Ez lesz egy izgalmas szezon, amikor a legfontosabb csapatok fej-fej felé haladnak a terepen, és nem szeretné hiányozni csak azért, mert nincs már kábelük. Rengeteg olyan streaming szolgáltatás létezik, amely pótolhatja a kábelt, de előbb fel kell vennie őket. És ezt meg lehet tenni egy VPN szolgáltatóval.

A VPN egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi, hogy olyan országban válasszon kiszolgálót, amelyen végül megkapja az IP-jét. Miután megkapta a kiválasztott ország IP-jét, hozzáférhet a tartalomhoz a választott ország alapján. Így állíthatja fel a streaming csatornákat, például a fubo tv-t és a Sling TV-t a VPN használatával:

  1. Először iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra.
  2. Hozza létre a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen a játékot meg szeretné nézni.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
  4. Miután csatlakozik egy amerikai szerverhez, átmeneti amerikai IP-címet kap, amely úgy fog kinézni, mintha az USA-ban található.
  5. Most, hogy van amerikai IP-je, könnyen hozzáférhet az alábbi streaming szolgáltatásokhoz

A legjobb streaming élmény érdekében javasoljuk, hogy iratkozzon fel ExpressVPN. Ha meg akarja nézni az NCAA főiskolai labdarúgását, tisztességes minőségben, megszakítások és dadogások nélkül, akkor ezt a VPN-t kell választania. Lenyűgöző biztonsági funkciókkal és kemény titkosítási módszerekkel rendelkezik, amelyeket harmadik fél nem tud megbirkózni. Mindenekelőtt az ExpressVPN a legjobb, ha a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását érjük el. A VPN szolgáltatókkal kapcsolatos egyéb lehetőségekről az alábbi táblázatban olvashat.

A legjobb streaming csatornák az NCCAA College Football számára

fubo TV, DirecTV Now, Fox és Sling TV azok a fő streaming csatornák, amelyek az Egyesült Államokban a College Football-ot sugározzák. Sajnos ezek a csatornák is vannak geo-blokkolt külföldön. Tehát, annak érdekében, hogy hozzáférjen őket a világ különböző részein, meg fogod tudni VPN-re és egyre van szükség Amerikai IP-cím. Íme néhány a legjobb streaming szolgáltatás, ahol megnézheti a főiskolai labdarúgást, és amely megköveteli a VPN elérését az Egyesült Államokon kívül:

Fubo TV

Ez az streaming szolgáltatás felsorolja az NBC, a Fox 50, a Fox Sports Carolina, az FS1 és az FS2, valamint az NFL hálózatot. De nincs ESPN vagy CBS (kivéve a CBS Sports Network). Lesz még sport, PAC 12, Big Ten, NBC Sports, NBA, Tizenegy Sport, Olimpia, Golf és kiegészítő lehetőségek. „A fuboTV dobta kalapját a gyűrűbe, megváltoztatva a sport streaming tájját” – Forbes. Ez a szolgáltatás kompatibilis minden eszközzel, beleértve az iPhone-ot, az iPad-et, az Apple TV-t és még sok másat. A fuboTV-vel olcsón közvetítheti az élő sportokat, mint például az NCAA főiskolai futball.

DirecTV most

Ez a streaming szolgáltatás kompenzálja a műholdas előfizetéseket. A labdarúgó-nézési öröm érdekében a DirecTV Now felsorolja az ABC, CBS, NBC és Fox (ellenőrizze, hogy rendelkezésre állnak-e a piacon), valamint a Fox Sports és az ESPN csatornákat. NFL Network (és MLB, NHL és NBA), NBCSN, Big Ten Network, SEC Network és néhány regionális sporthálózat is beszerezhető. (Plusz, a TNT, a TBS és a truTV jön a March Madness-en). Bejelentkezési hitelesítő adatokat is kap a CSN, ESPN, Fox, Fox Sports, NBC, NBC Universo, NBC Sports és Telemundo számára. Egyszerre három képernyőn nézheti meg.

Sling TV

A Sling TV két csomagot és egy kombinációs módot kínál, attól függően, hogy mit akar. Számos olyan csatornát tartalmaz, mint az NBC és a Fox (nem minden piacon érhető el), az összes ESPN és a Fox Sports csatornán kívül. Az ACC Network Extra, az NBCSN, a PAC-12, a SEC Network, a CSN, az NFL Network és a RedZone (egy extra) is kapható. Jegyezze fel az NCAA kosárlabda bajnokság idejét, hogy itt is letölthet TNT-t, TBS-t és truTV-t. A Sling-on azonban nem lehet megtekinteni a CBS-t vagy az ABC-t, és nincs nagy tíz. Egyidejűleg akár négy eszközön is lejátszhatja az adatfolyamot, a választott tervetől függően.

Nézze meg az NCAA főiskolai futballát kábel nélkül

Szeretné látni, hogy a jelenlegi legmagasabb rangú csapat megnyeri a nemzeti bajnokságot? Vagy az aluljárók gyökerezik? Csak egy módon lehet megtudni, és ehhez VPN és nagyon kevés pénz szükséges. Melyik lehetőséget választaná az egyetemi foci kábeltelevízió nélküli nézésére? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me