Hogyan lehet a 2. és a 2. évi próbaverziót és hibát online nézni

Hogyan lehet a 2. és a 2. próbaverzió online élőben nézni? Próba & Hiba: Lady, Killer csütörtökön, NBC-ben premierálja második évadját az „A bőrönd” című epizóddal. A címben szereplő vessző nagyon fontos célt szolgál. Lavinia Peck-Foster, akit Kristin Chenoweth játszik, férje halott testével van az autója csomagtartójában. Így a Lady, Gyilkos címe. Nos, ez ígéretesnek tűnik! Sajnos az Egyesült Államokon kívüli Trial and Error rajongók nem tudják megnézni a TV-sorozatot, mivel az NBC csatornán sugározják. A National Broadcasting Company egy amerikai angol kereskedelmi műsorszóró televíziós hálózat, amelyhez csak az Egyesült Államok határain lehet hozzáférni.


Hogyan lehet a 2. és a 2. évi próbaverziót és hibát online nézni

Hogyan lehet megtekinteni a próbát & Hiba a 2. évadban, online közvetítés

Az NBC-re bevezetett földrajzi korlátozások ellenére a televíziós házigazdák és a sorozat-figyelmeztetők a VPN segítségével az USA-n kívüli tartalmakat streamálhatják az Egyesült Államokon kívül. Ez a technológia biztosítja a felhasználók számára egy olyan IP-t, amely ahhoz szükséges, hogy megkerüljék az egyes földrajzi korlátozásokat. A VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás után az ausztráliai, kanadai, brit és német felhasználók megnézhetik a Próba és hiba: Lady, Killer alkalmazást az NBC-n, VPN-sel a PC-n, Mac-en, Androidon, iPhone-on vagy iPad-en..

Hogyan kell megnézni a próbaverziót & Hiba: Lady, Gyilkos az Egyesült Államokon kívül, VPN-sel

Az amerikai sitcom új bűncselekménnyel tér vissza az NBC-hez a csütörtökön kezdődő epizódok kibontásához. A vidám NBC-vígjáték a The Hollywood Reporter válogatásai között szerepel, mint az USA-ban a legjobban várt visszatérő show. Az amerikai lakosok nagyon szerencsések, hogy az Egyesült Államok határain belül helyezkednek el, mert könnyedén eljuthatnak az NBC műsoraiba. Az Egyesült Államokon kívüli személyek szerencséje valószínűleg megváltozik, ha VPN-szolgáltatóhoz kapcsolódnak. A VPN összekapcsolná streaming eszközeiket egyik szerverével (amerikai szerver), és biztonságos kapcsolatot hoz létre az interneten keresztül. A kiszolgálóhoz való csatlakozás után az Ön IP-címét egy új (az amerikai szerver) helyettesíti. Ezzel egy amerikai IP-t kapsz, amely feljogosítja a korlátozott tartalmakhoz való hozzáférést (amerikai tartalom, NBC). Így használhatja VPN-t a Próba és hiba figyelésére: Lady, Gyilkos az Egyesült Államokon kívül:

 1. Keressen egy megbízható szolgáltatót (pl ExpressVPN), és iratkozzon fel velük.
 2. Töltse le és telepítse a VPN app tiéden Android, Fire TV Stick, Mac, iOS vagy PC.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és csatlakozzon a VPN szerver ban,-ben MINKET. 
 4. Ön kap egy amerikai IP-címet.
 5. Patak próba és hiba: Lady, gyilkos a világ bármely részéről.

A csatornák, szolgáltatások vagy webhelyek feloldásának sikeres feloldása feliratkozhat ExpressVPN. Erősen ajánljuk ezt a szolgáltatót, mert tudjuk, hogy egyáltalán nem képes az NBC Trial and Error: Lady, Killer fájljait közvetíteni streaming készülékein, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Ezenkívül az alábbi táblázatban felsoroltuk a piacon elérhető egyéb szolgáltatókat is.

Próba és hiba: Lady, Gyilkos

Örülünk, hogy egy ilyen komikus erőmű csatlakozhat a műsorunkhoz “- mondta Jeff Astrof (sorozat végrehajtó producer).” Amikor úgy döntöttünk, hogy gyilkosat csinálunk, tudtuk, hogy csak egy ember lehet elég nagy ahhoz, hogy megtöltse John Lithgow korcsolyáját. Ő volt az első választásunk végig, és szerencsére számunkra a megfelelő időben elérhetővé váltunk. A gyilkosság és a karaoke East Peckben soha nem lesz több móka. ”

Kristin Chenoweth csatlakozik ebben a szezonban a szereplőkhöz, mint Lavinia Peck-Foster örökösének fő gyanúsítottja. Miután gyilkosságát holttestét találták az autójának hátsó részében található bőröndben, gyilkosság elé állítják. Úgy tűnik azonban, hogy közömbös az egész helyzetben, amelyben részt vesz. A Joshba és az ügyvédi irodába – aki az 1. évadban John Lithgow karakterét, Larry Hendersont képviselte – hitte, hogy megvédje őt és bizonyítsa ártatlanságát. Ha valamiért bűnös, akkor mesés.

 • Kiadási dátum: Július 19, csütörtök
 • Csatorna: NBC
 • Öntvény:
  • Nicholas D’Agosto mint Josh Segal
  • Jayma Mays, Carol Anne Keane
  • Steven Boyer Dwayne Reed-ként
  • Krysta Rodriguez nyári Henderson-ként
  • Sherri juhász, Anne Flatch néven
  • John Lithgow, mint Larry Henderson
  • Kristin Chenoweth mint Lavinia Peck-Foster
  • Amanda Payton Nina Rudolph-ként
 • Epizódok:
  • A bőrönd
  • Az idővonal
  • A gyilkos óra
  • Lyuk az ügyben

Próba és hiba 2. évad előzetese

Nézze meg a Trial and Error Lady gyilkosát az Egyesült Államokon kívül

Függetlenül attól, hogy észrevette a „Lépcsőház” vagy a „Jinx” hivatkozásokat, továbbra is végtelenül nevetni fog a Trial & Hiba 2. évad. A TV-sorozat csütörtökön két új epizóddal kezdődik az NBC-n. Tehát, ha az Egyesült Államokban tartózkodsz, az Ön számára kedved van. Ha nem, akkor jobb, ha gyorsan választ egy VPN-t! Összességében tudjuk, hogy az igazi bűncselekmény-rajongók, akik időről időre értékelnek egy jó nevetést, nem vesztegetik az idejét, és előfizetnek VPN-re annak érdekében, hogy megszerezzék a 2. évad premierjét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map