Hogyan lehet AEW Plus-t szerezni az Egyesült Államokban

Megkezdődött a szakmai birkózás új korszaka. A WWE csörgetéséhez csak egy új promócióra volt szükség, pontosabban, Minden elit birkózás (AEW) – kiváló debütáló show-t rendezni, amely 2019-ben hozta vissza azokat a rajongókat, akik szerettek a WWE-ről Fite.tv, az AEW új Dynamite A heti epizód az egész világon elérhető lesz streaming céljából AEW Plus szolgáltatás. A szolgáltatás azonban nem érhető el az Egyesült Államokban mivel a TNT rendelkezik a promóció sugárzási jogával. De mi van, ha nincs kábel előfizetés? Mi van, ha a TNT nem az Ön választása? Nos, akkor itt van, hogyan lehet szerezzen AEW Plus-t az Egyesült Államokban.


Az AEW Plus nézése az Egyesült Államokban

Az AEW Plus nézése az Egyesült Államokban

AEW PLus – Minden elit szolgáltatás

AEW logóTovább 2019. október 2, AEW Dynamite hetente élőben közvetíti a televíziókat. A hír az volt, hogy az AEW bejelentette, hogy heti epizódjuk elérhető lesz a Egyesült Királyság az ITV-n (csak visszajátszás).

Néhány kemény rajongó inkább élőben kedveli, szóval mi a megoldás? Belép A Fite.tv AEW Plus.

A Fite.tv jól ismert harci sportok, mint például a Impact birkózás, Rizin, ökölvívás, és még sok más.

Most hozzáadta az AEW Plus-t, egy új globális előfizetési funkciót, amely lehetővé teszi az előfizetők számára nézni az AEW Dynamite élőben és hozzáférni fog exkluzív programozáshoz, ideértve a a színfalak mögött készült felvételek és visszajátszások. A szolgáltatás azonban nem tartalmaz PPV-ket, például a Full Gear; ezeket külön kapod.

Az AEW Plus költségek 4,99 USD / hónap és 2,99 USD / epizód, ami elég olcsó, figyelembe véve, mit fogsz kapni cserébe. A Fite TV nem nyújthatja ingyenesen a szolgáltatást. Tony Khan szerint:

„Az Egyesült Királyságban eltérő hirdetési szünetek miatt az Egyesült Királyságban nem közvetíthetünk élő közvetítést az Egyesült Királyságban. Az ITV + ITV4 ingyenesen közvetíti a műsorokat, így a show a legtöbb brit rajongó számára elérhető lesz! ”Tony Khan Twitter

néztem Fyter Fest és Double, vagy semmi. Hogy őszinte legyek, ezzel a minőséggel az AEW-nek hamarosan el kell fizetnie a WWE-t pénzért. Csak meg kell várnunk, hogy megnézhessük, mit hoz ez a szolgáltatás az asztalhoz.

Elérhetőség

Az AEW Plus azoknak szól, akik az Egyesült Államokon kívül élnek. A PPV eseményeket általában a Fite.tv webhelyen vásárolják meg nemzetközi nézők. Most, pont úgy, ahogy volt Impact birkózás és a becsület gyűrűje, Fite TV új streaming szolgáltatást nyújt a rajongóknak AEW. Hogy jobban megvilágítsuk az ügyet, Itt érhető el az AEW Plus:

 • Az Egyesült Királyság
 • Írország
 • Ausztrália
 • Japán
 • Olaszország
 • Spanyolország
 • Chile
 • Brazília
 • Közel-Kelet

Abban az esetben, ha nem tudod, A TNT-nek joga van a heti epizód bemutatása a Egyesült Államok. De milyen áron? Ennek eléréséhez érvényes kábel előfizetéssel kell rendelkeznie.

Nos, manapság a legtöbb ember vágja a kábelt, és ez már nem tűnik lehetőségnek. Sajnos ezért, a szolgáltatás blokkolva van az országban. Látja, ezt hívjuk területi alapú tartalomkorlátozás. Olyan mechanizmus, amely megszünteti az internetfelhasználó hozzáférését bizonyos tartalmakhoz az ő alapján földrajzi hely.

A szolgálat megvizsgálja, hogy hol tartózkodik IP-cím. Az AEW Plus esetében egy amerikai IP-cím azonnali blokkolást eredményez. Íme, amit kaptam, amikor megpróbáltam elérni a szolgáltatást az Egyesült Államokban:

„Sajnos ez a tagsági ajánlat nem érhető el az Ön területén.AEW Plus hiba

Ha van Egyesült Királyság IP-címe, az hiba üzenet megszűnik létezni. De a kérdés az, hogy lehet szerezzen magának egy nem amerikai IP-címet ha Amerikában vagy? Keresse meg válaszát alább.

A kiválasztott országoktól mindenütt – AEW Plus Global

Ahhoz, hogy megvásárolhassa az AEW Plus tagságot, akkor ezt meg kell tennie hamis online tartózkodási helyét és megjelennek a fent említett országok egyikében. Más szavakkal, IP-címmel kell rendelkeznie ezekben a régiókban.

A legegyszerűbb módszer a. Használatával Virtuális magán hálózat. Az internethasználók ezt VPN-ként, egy biztonsági eszközként ismerik védi adatait katonai titkosításokkal. Azt az Ön személyazonosságát takarja úgy, hogy még az internetszolgáltató sem tudja nyomon követni, mit csinál online. Más szavakkal, névtelenül böngészi az internetet.

VPN átirányítja a forgalmat egy kiválasztott ország egyik szerverén keresztül. Csatlakozás után az adatai valószínűleg ebből a területből származnak, tehát a jelenlegi lakosnak tekintik Önt.

Ez nem minden. Azt elrejti az Ön IP-címét és hozzárendel egy újat, amely érvényes a átjáró város ahol a szerver található. Ennek eredményeként képes leszel hozzáférés bármilyen korlátozott tartalomhoz ezen a területen. Ha szeretné az AEW Plus-t, csatlakozzon egy brit szerverhez, szerezzen be brit IP-címet, és akkor jó menni.

A lépések

Ha még mindig nem tudod a feje körül tekerni, akkor pontosan ezt kell tenned kap egy AEW Plus előfizetést az Egyesült Államokban:

 1. Először iratkozzon fel egy VPN-szolgáltatásra, amelynek szerverei vannak a fent említett országokban. Javaslatként keresse meg ExpressVPN.
 2. Fiók létrehozása után megteheti töltse le alkalmazásukat a saját webhelyükről vagy a natív App Store-ból.
 3. Most futtassa az alkalmazást, és Bejelentkezés a felhasználóneveddel és jelszavaddal.
 4. Csatlakozás szerverhez ahol az AEW Plus megvásárolható.
 5. Menj A Fite TV hivatalos weboldala.
 6. Feliratkozás az AEW Plusra az Egyesült Államokban.AEW Plus feloldva

A hiteles VPN ajánlása nem nélkülözhető megfelelő értékelés. ExpressVPN az iparág egyik legfontosabb szolgáltatója, büszkélkedhet 3000 szerver 94 országban. Tehát, ha hozzáfér a keresett blokkolt tartalomhoz, ez a szolgáltató a legjobb eszköz.

Ami a biztonságot illeti, az ExpressVPN a legfrissebb adatokkal védi adatait katonai titkosítások és adatvédelmi szolgáltatások. Ez magában foglalja a kill kapcsoló a kapcsolat megszakítása, ha a VPN-hálózat meghibásodik, a szigorú bejelentkezési tilalom, és erős biztonsági protokollok. Ha az ExpressVPN nem tesz eleget az Ön igényeinek, akkor mindig ellenőrizheti ezen alternatívák egyikét az alábbi táblázatban.

AEW – A birkózó promóció, amellyel számolni kell

Az összes elit birkózás alapja: 2019. január 1. Kevesebb, mint egy éven belül a promóció veszélyt jelentett a legnagyobb birkózó cégre, a WWE-re. Először azzal indult, hogy néhány szupersztárját elvette, hogy felvegye őket a listájába. Az tartalmazza Chris Jericho és Dean Ambrose (Jon Moxley).

Ez még nem minden, emlékszel a Stardustra a WWE-n? Igen, az a furcsa megjelenésű trükk, amit a WWE adott Cody Rhodes annak idején. Nos, a bosszantó birkózó most az egyik az AEW társalapítói. Azt hiszem, ez egy finom módja annak, hogy visszatérjünk a WWE-hez a szerepért, amelyet nekik adtak. Az AEW beosztása percre egyre erősebbé válik, beleértve a világ minden tájáról származó tehetségeket.

Ezzel összefüggésben nézzük meg néhányat legnagyobb nevek a promócióban, amelyet minden szerdán élőben láthat az AEW Plus segítségével a Fite TV-n:

A Fite TV AEW Plus – eszköz kompatibilitás

Ha egyszer megkapod magad AEW Plus előfizetés, a heti legjobb mérkőzéseket élőben nézheti meg A Fite TV alkalmazása. Nem tudja, mely eszközök támogatják az alkalmazást? Itt van a teljes lista:

 • ablakok
 • Mac operációs rendszer
 • Chromecast
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Android TV
 • Amazon Fire TV
 • PlayStation (böngésző)
 • Xbox
 • Apple TV
 • roku

Vásároljon AEW Plus-t az Egyesült Államokban – kijelentkezés

Csak $ 4.99 / hó, a rajongók megnézhetik az AEW nagyon várt heti műsorát, AEW Dynamite élő vagy igény szerint nemzetközileg. Nos, az amerikai állampolgárok is profitálhatnak ebből a lehetőségből, ha ők használjon VPN-t.

Éppen csatlakozni egy szerverhez ahol elérhető a szolgáltatás, és jól megy. Most már tudod stream AEW bárhol, az AEW Plus segítségével a világban. Szóval, mondd el, ez a kábel tökéletes alternatívája? Izgatottan vagy az AEW Dynamite iránt? Ossza meg gondolatait alább.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map