Hogyan lehet az ESPN-t nézni az USA-n kívül?

Ez egy csatorna szentelt a sport te mondod? Szeretne lépést tartani a legújabb sporteseményekkel az egész világon? Jól, ESPN lefedték, umm, feltéve, hogy belépsz Az Egyesült Államok. Ne lakozz, kedves szerpentők. Mindig van remény, ha a VPN vagy intelligens DNS részt vesznek. Lássuk, hogyan tudod nézni az ESPN-t a világ bármely pontján.


Hogyan lehet feloldni és megnézni a WatchESPN USA-n kívüli intelligens DNS vagy VPN használatát?

Hogyan feloldhatja és megnézheti a WatchESPN-t az USA-n kívül

ESPN az Egyesült Államokon kívül – VPN a mentőnek

ESPN megakadályozza, hogy hozzáférjen az online streaming szolgáltatásaihoz, ha észleli, hogy a Az IP-cím nem amerikai. Ha Ön amerikai, aki elhagyja az országot, észreveszi, hogy az Az IP megváltozik, amint külföldre csatlakozik egy hálózathoz. Ha most megpróbálja elérni az ESPN-t, ha az új IP-cím sértetlen, akkor az alábbiakat kapja meg hiba üzenet:

“Ez a tartalom nem érhető el az Egyesült Államokon kívül.”WatchESPN hiba

De várjon, egy VPN lehetővé teszi változtassa meg a helyét által az IP-cím megváltoztatása az USA-ban székhellyel. Miután beállította a VPN-t, válasszon egy Amerikai VPN szerver. Ez minden, amire szükség van. A VPN-nek még sok más lehetősége van. Egy gombnyomással:

 • Akadályozzon meg senkit a kémkedésben online tevékenységéről. Ez a forgalom titkosításával érhető el. A ti Az internet sebessége kb. 10% -kal eshet, de ha értékeli online adatvédelmét, ez nem lehet nagy kérdés.
 • Szerezzen dedikált alkalmazásokat a fő operációs rendszerre. Windows / Mac PC-k, iPhone, iPads és Android készülékek mind kompatibilisek a VPN-kel.
 • Nyissa fel az összes amerikai online csatorna, például a ESPN, WWE Network, NBA Game Time, UFC és MLB.tv csatlakoztatva egy amerikai szerverhez.

Nézze meg az ESPN-t az Egyesült Államokon kívül, VPN-sel

A VPN beállítása VPN-ügyfelekkel rendelkező eszközökön viszonylag meglehetősen nagy könnyen. Ugyanez azonban nem mondható el streaming eszközök amelyek még nem állnak készen a VPN-re. Például, Apple TV, Chromecast és Roku nincs VPN-ügyfele.

Neked kell telepítse a VPN-t egy VPN-kompatibilis útválasztóra ehelyett, ha az ESPN-t és hasonlókat szeretné közvetíteni az ilyen eszközökön. Egy egyszerű lépésről lépésre adom a folyamatot feloldja az ESPN blokkját külföldön. Görgessen egy kicsit tovább, és derítse ki.

 1. Először is meg kell regisztrálj egy megbízható VPN szolgáltatásért. Olyan szolgáltató, mint ExpressVPN minden, amire szüksége van a feladathoz.
 2. Szerezd meg a dedikált alkalmazásukat. Megtalálja a natív App Store-ban vagy a hivatalos webhelyen.
 3. Miután az alkalmazás megjelent a készüléken, indítsa el és jelentkezzen be az új VPN-fiókod használatával.
 4. Most ugorjon a kiszolgálók listájára és válasszon egyet az Egyesült Államokban található.
 5. A kapcsolatnak másodpercek alatt meg kell történnie. Tudni fogja, mikor “csatlakoztatva” A gomb zöld színnel világít.
 6. Végül, térjen vissza az ESPN-hez és érintse meg streaming tartalmát bárhol.

Ideje megkérdezni magától, hogy melyik VPN-t válassza? Nos, már adtam neked egy ötletet arról, hogy mit használok. Az ESPN többi fő VPN-jét az alábbiakban mutatjuk be teljes elemzésben. Nézze meg őket, és válasszon egyet az Ön igényei szerint.

A legjobb VPN az ESPN számára

Bármelyik keresőmotort is választja, legyen az Google, Duck Duck Go vagy Yahoo, akkor találkozni fog a VPN szolgáltatással. De egyáltalán nem javasolom ezek használatát, mivel közismert, hogy megbízhatatlanok az adatvédelem szempontjából. Másrészt vannak top VPN az ESPN számára odakint, és az alábbiakban felsorolom őket. Nézd meg őket.

ExpressVPN

ExpressVPN - A legjobb VPN 2017-re

ExpressVPN – A legjobb VPN 2019-re

ExpressVPN az egyike azon kevés VPN – szolgáltatóknak, amelyek hatalmas szerverhálózatot kínálnak, amely több, mint 100% – ot lefed 160 helyszín. Ha ott van egy sport-dió, akkor nem lesz problémája az ESPN elérésével, ahogyan az ExpressVPN rendelkezik lángoló gyors szerverek az Egyesült Államokban.

Az Az általuk nyújtott alkalmazás nagyon könnyen használható. Ez egyszerű és hatékony zavartalanná. Egy gombnyomással válthat a szerverek között. Ó, és megkapod korlátlan szerverváltás és sávszélesség.

Ami a biztonságot illeti, ez a VPN automatikusan használja OpenVPN mint fő alagút-protokoll, és párosítja azt AES 256 bites titkosítás. Ez lehetővé teszi a legjobb névtelen webböngészési élményt. Sőt, akkor is kap Intelligens DNS a további feloldási feladatok elvégzéséhez, azaz ha nem támaszkodik biztonságban.

Előnyök

 • Nincsenek naplók.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Ingyenes intelligens DNS szolgáltatás.
 • 3000+ szerver 160 helyen.
 • Katonai titkosítás.
 • Öt párhuzamos kapcsolat.
 • 30 napos pénz-visszatérítési politika.

Hátrányok

 • Drága tervek (12,95 $ / hó)

NordVPN

NordVPN - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

NordVPN – Az első 5 VPN 2019-ben

NordVPN tud könnyedén feloldhatja az ESPN blokkolását. Kipróbáltam a VPN szolgáltatót, és csodálatos eredményekkel jöttem vissza. Az ESPN nem csak tökéletesen működik, hanem hozzáférést tudtam elérni az USA Netflix, Hulu, BBC iPlayer és Amazon Prime Video-hoz..

Másrészt, amikor a sebességről van szó, egy kicsit a szolgáltatás lassabb mint az ExpressVPN. Ennek ellenére továbbra is elég gyors az adatfolyamok pufferolása nélkül. Most, ha összehasonlítjuk a szolgáltatásokat, beszéljünk annak két exkluzív funkciójáról. Az első lenne Dupla VPN, amely nagymértékben növeli az Ön biztonságát és magánéletét. Te leszel a forgalom átirányítása két VPN-kiszolgálón keresztül egy helyett. A biztonsági számítást most neked hagyom.

A Nord VPN több, mint 5000 szerver 62 országban. Nem is beszélve arról, hogy képes leszel rá csatlakoztasson 6 készüléket egyszerre egy fiókkal. Ez több, mint rengeteg más VPN által biztosított.

Előnyök

 • Alkalmazások Mac, iOS rendszerekhez. PC-n. és a Windows.
 • Nincs naplózási politika.
 • 6 eszközt egyidejűleg csatlakoztat.
 • A világ 62 országát foglalja magában.
 • Székhelye Panamában.
 • Dupla titkosítás.

Hátrányok

 • Kopogó sebesség.

BulletVPN

BulletVPN - A legjobb MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – A legjobb VPN 2019

BulletVPN Mindig úgy ítélik meg, hogy van egy kis szerverhálózat. Megkérdezte azonban önmagától, hogy mit kínál még? értem szerverek 30 országban nem olyan rossz, legalábbis azokban az országokban találhatók, ahol a legkeresettebb csatornák vannak. Ez egyben azon kevés VPN-ek közül, amelyek valójában feloldja az amerikai Netflix blokkolását. Bárhol is van, akkor is, ha benne vagy erősen cenzúrázott országok, ez a VPN segítséget nyújt Önnek.

Foglalkoztat erős titkosítási protokollok és betartja a szigorú nulla naplózási politika. Mi mást kérhet egy magánéletét ápoló internetfelhasználó?? Három egyidejű kapcsolat? Igen, ők is rendelkeznek ezzel és kiemelkedővel ügyfélszolgálat.

Előnyök

 • Ingyenes intelligens DNS.
 • Magas szintű biztonság.
 • Nulla forgalmi naplózás.
 • Felhasználóbarát alkalmazások.
 • Nagyon gyors kiszolgálók.

Hátrányok

 • A kiszolgálók disztribúciója jobb lehet.

SurfShark

SurfShark VPN áttekintés

SurfShark az új gyereknek tekintik a blokkban. Legyen óvatos, az újdonság nem azt jelenti, hogy nem tud versenyezni az óriásokkal. A szolgáltatás a Brit Virgin szigetek, ami azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia a visszatartási törvények miatt. Megtalálható kiszolgálói listát talál 800 több mint 50 országban, beleértve a gyorsokat az USA-ban.

A VPN kiemelkedik azért, mert kínál korlátlan egyidejű kapcsolat. Úgy értem, mint mindenki, akit ismersz, részesülhet a VPN-kapcsolatból, ha egyetlen fiókot használ. Nem csak, de van egy is kill kapcsoló és DNS szivárgás elleni védelem együtt AES-256-GCM titkosítás.

Előnyök

 • 700+ szerver.
 • Korlátlan párhuzamos kapcsolatok.
 • Intelligens DNS szolgáltatás.
 • AES-256-GCM titkosítás.
 • Feloldja az American Netflix feloldását.

Hátrányok

 • Nem olyan olcsó.

Szerezze be az ESPN-t külföldre az intelligens DNS használatával

Tudod mi, a VPN nem az egyetlen eszköz az ESPN és más, földrajzilag korlátozott csatornák feloldásához. Használhatja Intelligens DNS-proxyk. 

Ez a technológia nem hamisítja meg az Ön IP-címét egyáltalán. Ez csak átirányítja a forgalom egy részét ez megadja a tényleges helyét. Miután megváltoztatta a DNS-beállításait ezzel a szolgáltatással, bármikor megnézheti, hogy mely szolgáltatót támogatja.

Noha hiányzik a biztonság, sokat profitálhat az intelligens DNS használata. Vessen egy pillantást?

 • Először is, az intelligens DNS szinte minden, az internetet ismert eszközön beállítható. Igen, jól olvasod. Megnézheti az ESPN-t Android, iOS, PC, Mac, Xbox, PlayStation, Apple TV, Roku és még sok más.
 • Míg a VPN növeli a biztonság szintjét a kapcsolatokban, az intelligens DNS létezik szigorúan megkerülni a korlátozásokat. A ti az adatok nem lesznek titkosítva, így kiszolgáltatott leszel. Titkosítás nélkül azonban eljuthat ide teljes sebességgel működjenek.
 • Intelligens DNS az IP-címét érintetlenül hagyja. Ezt kissé aggasztónak tekintik, mert így van tartja veszélybe a tartózkodási helyét. De ha nem törődsz vele, akkor örülök, ha tudják, hogy tudsz elérheti a helyi csatornákat annak ellenére, hogy csak földrajzilag korlátozott tartalmat néz.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy ha az internetszolgáltató kedveli ezeket Átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés, Az intelligens DNS-nek nincs hatása.

Azt javaslom, használja Unlocator ahogy képes feloldja a 232+ csatornát. Naponta egyre több szolgáltatás bővül. Próbálja ki őket ingyen. Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozol azokra ingyenes 7 napos próbaverzió és akkor jó menni. Ha bármilyen segítségre van szüksége, kövesse az telepítési útmutatók és jól leszel.

WatchESPN az USA-n kívül – További információk

 • Az ESPN online közvetítéséhez érvényes amerikai kábel előfizetésre van szüksége a legtöbb ESPN csatorna eléréséhez. Sajnos ez a követelmény nem lehet megkerülve az intelligens DNS vagy a VPN segítségével.
 • Az ESPN online csatornái tartalmazzák 10 csatorna igény szerinti szolgáltatásán kívül.
  • ESPN
  • ESPN2
  • ESPN3
  • ESPNU
  • ESPNews
  • ESPN kitoloncol
  • ESPN hangjelző
  • Longhorn hálózat
  • ESPN célvonal
  • SEC hálózat
 • tudsz stream ESPN számos streaming eszközön.
  • iPhone
  • iPad
  • Android
  • Mac / Windows
  • Chromecast
  • Apple TV
  • roku
  • Xbox
  • Intelligens TV-k
 • Feloldva az ESPN-t? Miért nem tudná többet kihozni a VPN és intelligens DNS? Itt van, amit szintén képes leszel hozzáférés az Egyesült Államokban e kettővel:
  • WWE hálózat
  • UFC
  • MLB.TV
  • NHL Game Center
  • NBA játékidő
  • Fox Soccer 2Go
  • Fox Sports Go
  • Netflix
  • Hulu Plus
  • HBO Go
  • Ropogás
  • Amazon Prime
  • Élettartam
  • M-Go
  • Történelem
  • Vudu
  • Disney
  • ABC

WatchESPN az Egyesült Államokon kívül – Feloldás intelligens DNS vagy VPN segítségével

Ha a tulajdonosa vagy képes beszerezni a érvényes amerikai kábel előfizetés, majd a Intelligens DNS vagy VPN nak nek feloldja az ESPN blokkolását külföldön megéri. Mindig hozzászólást küldhet, arra az esetre, ha további információra lenne szüksége Intelligens DNS vagy VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map