Hogyan lehet bárhol nézni a Rakuten TV-t

Rakuten TV alapító és vezérigazgató Jacinto Roca célja, hogy megtámadja a Netflix és az Amazon kedvelőit, javítva online szórakoztató szolgáltatásukat, és megállapodást kötve a FC Barcelona klub. Több mint 7 millió felhasználó, A Rakuten globális expozíciót keres, mivel ezek jelenleg jelen vannak 42 különböző ország és Japán. De mi van a többivel? Hogyan tud 153 nem támogatott régió felzárkózni az újhoz Meccsnap dokumentumfilm sorozat? A válasz ebben az útmutatóban rejlik. Itt van, hogyan lehet nézni a Rakuten bárhol a világon.

a Rakuten TV Bárhol néz

Rakuten – félig globális csatorna

Az FCB szponzorációja biztosítja a csatornának a márkatudatot. Rakuten egy kiemelkedő csatorna, amely szeretne versenyezni a kedvelőkkel Netflix és Amazon Prime Video a globális elérhetőség szempontjából.

Eddig jó munkát végez, különösen szolgáltatásainak kiterjesztésével 42 tőlük. A szolgáltatás elérhető itt található Spanyolország, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Finnország, Ausztria, Írország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Portugália és Svájc, Japán, és több.

A Rakuten TV kínálja a legújabb hollywoodi blokkkereszteket, a legnépszerűbb TV sorozatokat és a független filmkészítők legjobb filmjeit. De ha a fentebb említett régiókon kívül tartózkodsz, hozzáférést kapsz azonnal megszűnik.

Csakúgy, mint bármilyen streaming szolgáltatás, a Rakuten TV fel fogja keresni a IP-cím és határozza meg helyét. Amint kiderül, hogy nem támogatott területen van, ez hiba üzenet megjelenik:

“Nagyon sajnáljuk, de a Rakuten tv nem érhető el az Ön országában.”Rakuten TV

Az útmutató címe elég világos. Nézheti a Rakutent ezen országokon kívül is, de ez nem alkalmazható további segítség nélkül. Vigyél a következő részre és tanulj meg hogyan lehet bárhol eljuttatni a Rakuten TV-t.

Rakuten TV – Teljesen globális streaming szolgáltatás

Jelenleg a Rakuten TV elérhető Japán, az Egyesült Királyság és számos európai ország. A Rakuten ezen országokon kívüli szolgáltatásaihoz való hozzáféréshez el kell rejtenie valós helyét a Virtuális magán hálózat.

Ez azt jelenti, hogy IP-címének jeleznie kell a fent említett országok egyikének helyét. Például, ha szeretne kóstolni a. Japán változatát Rakuten, alá kell írnia a VPN-t. Miért? Mert ha nincs japán IP-címe, nem férhet hozzá exkluzív tartalomhoz.

De ez olyan, mint egy negyede annak, amire egy VPN képes. A következőkből is részesülhet:

 • Továbbfejlesztett internetes biztonság: Ha VPN-en keresztül csatlakozik a hálózathoz, az adatok biztonságban vannak és titkosítva. Ez megóvja a böngészési információkat a hackerek és a rosszindulatú támadások ellen. A VPN segítségével megváltoztathatja TV-régióját annak érdekében, hogy hozzáférjen a térségben kínált TV-hez.
 • Jobb teljesítmény: A VPN beállításakor a hálózat sávszélessége és hatékonysága általában növekszik.
 • Hozzáférés korlátozott tartalomhoz: A VPN használatával lehetősége van megkerülni bármely ország földrajzilag korlátozott webhelyét, jelenlegi helyétől függetlenül.
 • Biztonságos fájlmegosztás: A VPN lehetővé teszi a nagy fájlok biztonságos megosztását a VPN-kapcsolattal.
 • Pénz-Saving: A VPN segítségével könnyen csatlakozhat egy szerverhez azon a helyen, ahol a megvásárolni kívánt terméket alacsonyabb áron szeretné elérni.

A lépések – Rakuten bárhol

Mielőtt megmutatnám a csatorna feloldásának módját, tudnia kell, hogy nem minden VPN-szolgáltató tudja megtenni a munkát, különösen azok, akik ingyenesen kínálják szolgáltatásaikat. Vessen egy pillantást arra, hogy a Rakuten TV miként akadályozza meg a nem hiteles VPN-ek hozzáférését annak tartalmához.

„Hoppá! Hiba történt! A Rakuten TV-hez nem férhet hozzá névtelen VPN / Proxy. ”
Rakuten VPN blokk

Nemcsak nem tudják elérni a csatornát, de ezek a szolgáltatók megbízhatatlanok, és adatvédelem megsértését okozhatják, mivel adataikat testvérvállalataiknak adják el. Tehát, ha nincs ilyen módon, a következőképpen használhatja VPN-t a következő célra: feloldja a Rakuten TV-t:

 1. Regisztrálj VPN-szolgáltatóval. ExpressVPN erősen ajánlott.
 2. Töltse le és telepítse a VPN app a használni kívánt eszközön.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és Bejelentkezés a VPN-fiókjával.
 4. Csatlakozás a Japán VPN szerver hogy megkapja a japán IP-címet. Kiválaszthat egy szervert egy országban, ahol a Rakuten TV elérhető.
 5. Látogasson el a Rakuten webhelyére.
 6. Élvezze a Rakuten TV nézését Japánon kívül.

Val vel ExpressVPN, korlátozások nélkül hozzáférhet a teljes internethez. Az ExpressVPN garantálja mindenféle földrajzi korlátozás megkerülését, miközben fenntartja a legmagasabb szintű biztonságot. Feltétlenül nézze meg az alábbi táblázatban szereplő többi VPN-szolgáltatót.

Rakuten TV – Kompatibilis eszközök

A Rakuten TV nemcsak globális hatókörrel rendelkezik, hanem az is a streaming eszközök széles skáláját támogatja. Ez fontos rész, ha érdekli a csatorna. Mire jó a feloldása, ha nincs meg az eszköz az adatfolyam továbbításához, ugye? Ezért ellenőrizze az alábbi listát, és nézze meg, van-e Ön felület támogatott:

 • Xbox egy
 • Android TV
 • Intelligens TV-k
 • Windows PC
 • Mac operációs rendszer
 • Chromecast
 • roku
 • Android
 • iOS

Mi van a Rakuten TV-n?

Most megkapod mi a VPN van és van. Ez nem csak a felhasználók számára lehetővé teszi a biztonságos hozzáférést a magánhálózatokhoz és az adatok megosztását a nyilvános hálózatokon keresztül, hanem a szolgáltatások és a webhelyek elérését is lehetővé teszi egy teljesen más helyről. De a fő kérdés az, hogy miért érdekli Rakuten mindezt a bajt, hogy külföldre kerüljön? A válasz az tartalom kínál.

Látod, Netflix és Amazon nem csak az eredeti globális csatornák biztosítják az eredeti tartalmat, a Rakuten is csatlakozott az streaming háborúhoz. Szeretne bizonyítékot? Íme néhány cím az induláshoz:

 • Meccsnap
 • Hurrikán
 • Trónok harca
 • Ballers
 • A Deuce
 • Westworld
 • Vámpírnaplók
 • amerikai horror történet
 • Válás
 • Vidámság
 • Új lány
 • Nyíl
 • Bátorság
 • VEEP
 • Scrubs
 • barátok

Ha észrevette a fenti listát, rájössz, hogy a legtöbb tartalom a prémium csatorna, HBO. A Netflix hiánya ilyen. Nem is beszélve a címek közül CWA könyvtár is. Tehát a látása alapján elmondhatja, hogy a Rakuten egy olyan streaming szolgáltatás, amely még inkább népszerű lesz az idő múlásával..

Rakuten’s Button

Mielőtt odajutnék, meg kell mutatnom Önnek, hogy a Rakuten mennyire hajlandó versenyezni a Netflixnel a piacon. A csatorna drámai növekedési lépést hajt végre, és egyre nagyobb hangsúlyt kap a fő eszközökön Smart TV gyártók Európában. Hogyan? Szerezzen be egy intelligens TV-t, és vessen egy pillantást a távirányítóra. Ha elérhető a Netflix gombja, akkor az is lesz Rakuten a. Itt található a Philips és a Samsung Smart TV távirányítóinak képe.Rakuten Button

Mindkét távirányítónak van egy Rakuten gombja, ami egy előrelépés annak érdekében, hogy jelentős versenyzővé váljon a streaming jelenetben.

Rakuten meccsnapja

Rakuten foglalkozik vele Barcelona FC olyan dokumentumfilmet hoz nekünk, mint senki más. Az új sorozat olyan pillantást ad Barcelona-ra, mint még soha nem látott, a nézők pedig élőben láthatják a epikus docu-sorozatot 2019. november 29.

Rakutennek köszönhetően a klub rajongói exkluzív tartalmat és felvételeket láthatnak Ernesto Vaverde mindennapi életéből, valamint kedvenc játékosaik közül Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen és Luis Suárez. 

A műsor rövid, csak rajta lesz nyolc epizód. De a legjobb dolog az, hogy egy epizód lesz 45 perc, ami elég ahhoz, hogy neked adhassa meg a foci adagját. A show nyolc kulcsra összpontosít játékok a 2018/19 szezonban és megszerezheti a Rakuten ingyenes hirdetés-támogatott szolgáltatásán keresztül.

A narrátorod lesz John Malkovich és a Barça Studios vállalja a produkciót. Tehát készülj fel magadra, mivel ez a sorozat minden bizonnyal hatással lesz.

Mindent elbocsátottak, és nem tudom megvárni a dokumentumfilmet. Sajnálom, de ez a trailer csak annyit tudok adni neked.

Nézze meg a Rakuten-t Japánon kívül

Rakuten, az e-kereskedelmi óriás nemrégiben átalakította termékét video-on-demand szolgáltatások, amelyek számos európai országban és Japánban kaphatók. De ennyi, akkor máshová nem férhet hozzá. A VPN azonban lehetővé tenné, hogy megtapasztalja mit Rakuten bárhol van üzletben. Vegye ki a szót, iratkozzon fel VPN-re, és bárhová is viheti Rakutenet. Ha további kérdése van, kérjük, vegye le őket az alábbi megjegyzésekbe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me