Hogyan lehet feloldani a CT Sport-t a cseh kívül

A cseh emberek nagy többsége számára a sportolás az egyik legjobb alkalom a pihenésre és a kikapcsolódásra. Ez nyilvánvaló azon emberek számától függően, akik a CT Sport kedvelt területeinek legújabb eseményeihez igazodnak. A csatornát a Česká Televize üzemelteti, angolul Cseh televízióként kezelve. A TV-szolgáltatás a cseh nemzeti műsorszolgáltató, és 6 további csatornát kínál, amelyek a műsorkészítés más területeire összpontosítanak. Van CT1 a családi kiállításokhoz, CT2 a dokumentumfilmekhez, CT24 a nap 24 órájában, CT: D gyerekeknek, CT művészet minden kultúrához, és végül a mai áttekintésünk témája, a CT Sport.


Hogyan lehet feloldani a CT Sport-t a cseh kívül

Hogyan lehet feloldani a CT Sport-t a cseh kívül

A CT Sport mindenféle sporthírekkel kapcsolatos tartalmat szolgál fel. Futball, atlétika, európai olimpia, valamint minden globális sportesemény mély lefedettsége van. Az egyetlen probléma, amely ezzel a csatornával kapcsolatban felmerülhet, hogy csak akkor érheti el őket, ha a Cseh Köztársaságban tartózkodik. Ez automatikusan megnehezíti a cseh állampolgárokat, akik külföldre utaznak, mivel már nem tudják felzárkózni kedvenc műsoraikba.

A CT Sport elérhető a Cseh Köztársaságon kívül?

A CT Sport az, amit geo-korlátozott csatornának nevezhetünk. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatáshoz való hozzáférése attól függ, hogy Ön az országban tartózkodik-e vagy sem. A videó helyett a következő geo-hiba jelenik meg, amikor külföldről nézi a CT Sport-t:

„Litujeme, tento obsah není kvůli omezeným autorským právům dostupný na vašem území.”

és

“Sajnáljuk, ez a tartalom korlátozott szerzői jogok miatt nem érhető el az Ön területén.”

Az egyik dolog, amelyben kíváncsi lehet, az, hogy a webhely hogyan tudja kitalálni az Ön tartózkodási helyét. Nos, minden alkalommal, amikor csatlakozik az internethez, a használt eszköz IP-címen keresztül hozzáfér egy adott webhelyhez vagy csatornához. Az IP rövid az Internet Protocol-ra, és általában az azonosítás egyik formája, amelyet a webhelyekhez és csatornákhoz való hozzáféréshez használnak. Az Ön IP-címe olyan információkat tartalmaz, mint például az Ön személyazonossága és tartózkodási helye. Az Ön egyedi IP-jének felismerésével a földrajzilag korlátozott csatornák, például a CT Sport, eldönthetik, hogy hozzáférnek-e a csatornájukhoz. A Cseh Köztársaságon kívüli felhasználók számára, akik a CT Sport segítségével szeretnék közvetíteni a sportátvitelt, olyan megoldásra van szükségük, amely elrejti az IP-jüket. Nincs jobb módja annak, hogy elrejtse, mint a VPN használata.

VPN használata a CT Sport megfigyeléséhez a Cseh Köztársaságon kívül

Az IP-cím elrejtésének legmegbízhatóbb módja a virtuális magánhálózat. Miért van ez így? A VPN titkosítja a kapcsolatot, ezáltal a készüléken keresztül továbbított összes adatot titkosítja. Ez kulcsfontosságú, mivel adatvédelmet és anonimitást nyer az internet böngészése közben. Titkosított kapcsolattal módosíthatja az IP-cím részleteit, és így hozzáférhet olyan webhelyekhez és csatornákhoz, amelyek általában nem lennének képesek. Annak a képességének köszönhetően, hogy megváltoztathatja a helyét, például a földrajzi korlátozó blokkokat, és elérheti kedvenc csatornáit. Így férhet hozzá a CT Sporthez külföldön:

  1. Iratkozzon fel egy VPN-sel, amely VPN-kiszolgálókat kínál a Cseh Köztársaságban.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Most csatlakozzon egy cseh VPN szerverhez.
  5. Végül használja a CT Sport külföldön.

A legjobb CTN-ek a CT Sport nézésére a Cseh Köztársaságon kívül

Mindezek mellett itt az ideje, hogy kitaláljuk, melyik VPN-k közül a legmegfelelőbb. Ez azért fontos, mert annyi hamis szolgáltatás van odakinn, és a legtöbbjük nem kínál elegendő értéket a pénzéért. Készítettünk néhány háttér-kutatást, és néhány legjobb szolgáltatást találtunk ki, amelyekre Ön igénybe veheti, amelyek optimális védelmet nyújtanak. Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek a Cseh Köztársaságon kívül nézhetik a CT Sport oldalt.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN a koronát veszi igénybe a leginkább ajánlott szolgáltatónkként. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, így immunitást élvez a szigorú adatmegosztási politikákkal szemben. Az általuk kínált nulla naplózási politika szintén mindenki adatait biztonságosnak tartja. A szolgáltatásnak kb. 2000 szervere van a hálózatában, körülbelül 90 országban szétszórva. Van még egy sor lopakodó szerver is, amelyhez csatlakozhat, ha inkább elrejti azt a tényt, hogy VPN-t használ.

A biztonság szempontjából az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást biztosít, hogy a felhasználó összes böngészési tevékenysége biztonságban maradjon. Azt is lehetővé teszi számukra, hogy az OpenVPN-hez, PPTP-hez, SSTP-hez vagy L2TP / IPSec-hez csatlakozzanak a választott VPN-protokollként. A szolgáltatás lehetővé teszi akár 3 egyidejű kapcsolat létesítését, valamint egy könnyen használható VPN klienst. VPN-alkalmazásuk kompatibilis sokféle platformon, beleértve a Windows, iOS, Android és Linux rendszereket. A szolgáltatás azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megválaszthassák forgalmuk mely részeit kell titkosítani a megosztott alagút funkció révén. Tudjon meg többet erről az egyedülálló szolgáltatásról, valamint másoknak az ExpressVPN áttekintésén keresztül.

2. IPVanish

A második helyen az IPVanish van; a legmagasabb szintű szolgáltató, Florida-ban, az Egyesült Államokban. Ez a szolgáltató a legideálisabb azoknak a felhasználóknak, akik sok időt töltenek streaming vagy torrent. Miért? Mivel a szolgáltatást úgy építettük fel, hogy a sebesség és a biztonság egyaránt biztosítson anélkül, hogy az egyik veszélyeztetné a másikot. Akár 10 egyidejű eszköz támogatására képes, az IPVanish sokkal többet tehet, mint sok más szolgáltató, amelyekkel felmerülhet. A szolgáltató közvetlenül több mint 1500 szerver tulajdonában van, előfizetőinek akár 40 000 IP-t is felhasználva.

Az egyik jellemzője, amelyet érdemes kiemelni, a kínzás támogatása. A szolgáltatás korlátlan P2P fájlátvitelt és anonim torrentet ígér minden, aki velük feliratkozik. Az IPVanish azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a VPN-kliens letöltése nélkül csatlakozzanak a szolgáltatáshoz. Ez lehetővé válik a SOCKS5 webes proxy segítségével, melynek segítségével elrejtheti a tartózkodási helyét, és könnyen hozzáférhet a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz. A biztonság szempontjából a felhasználók megkapják a 256 bites AES titkosítást, és ez névtelenné és biztonságossá teszi őket böngészés közben. A szolgáltatásról további információt az IPVanish Review oldalunkon talál.

3. NordVPN

A listánk lezárása érdekében a NordVPN, a Panamában székhellyel rendelkező, jól működő, lekerekített szolgáltató. A szolgáltatás székhelye Panamában található, hogy távol maradjon az adatszabályozó hatóságok bármilyen befolyásától vagy beavatkozásától. A NordVPN a világ egyik legnagyobb szerverhálózatával rendelkezik, ezeknek több mint 4000 lefedettsége szétszórva van az egész világon. A szolgáltatás az egyik legelismertebb, mindenekelőtt egyedi jellemzői miatt.

A NordVPN által üzemeltetett számos szerver lehetővé teszi számára olyan szolgáltatás nyújtását, mint például a dupla VPN titkosítás. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adataikat két szerveren keresztül továbbítsák, ezáltal növelve a katonai szintű 256 bites AES titkosítás intenzitását. A szolgáltatás azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválaszthassák, melyik szerverhez csatlakozzanak, az online tevékenységeik alapján. Vannak olyan szerverek, amelyek optimalizálva vannak letöltésre, játékra, torrentre és streamingre. Ha meg szeretné tudni, hogy mit kínál még az NordVPN, akkor tekintse meg az NordVPN áttekintésünket.

A VPN használatának további előnyei

A VPN használata szintén nagyszerű az online biztonság fokozása érdekében. Ha megbízható VPN szolgáltatást nyújt Önnek, biztos lehet benne, hogy eszköze nem lesz érzékeny támadásokra. Ez biztonságosabbá teszi, különösen akkor, ha nem biztonságos Wi-Fi hotspotokhoz csatlakozik. Mint fentebb említettük, a VPN használata segít kiválasztani azt a helyet is, amelyben úgy tűnik, mintha székhelye lenne. Ez egy weboldal különféle verzióinak elérését jelenti. Ön képes lesz szállodai szobákat és járatokat olcsóbban lefoglalni, mivel az ilyen típusú szolgáltatások az árukat annak alapján határozzák meg, hogy a látogató mikor lép fel a webhelyre. Az olyan dolgok, mint például az online vásárlás és a banki szolgáltatások is meglehetősen könnyebbé válnak, mert megnövekszik a biztonság és a névtelenség.

Következtetés a CT Sport Cseh Köztársaságon kívüli nézéséről

A CT-sport nézése olyan, amit meg kell tennie, még akkor is, ha nem tartózkodik a Cseh Köztársaságban. A legjobb dolog, amely ezt lehetővé teszi, a VPN használata. A három hiteles szolgáltatás, amelyet már említettünk ebben a felülvizsgálatban, mindegyik remek és jól használható, de hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb, javasoljuk, hogy vegyen igénybe ingyenes próbaverziót vagy pénz-visszafizetési garanciát. Ezzel elkerüli a pénz elköltését, mielőtt kiválasztja a legjobb szolgáltatást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me