Hogyan lehet feloldani a RARBG-t a világ bármely pontjáról?

A csúcspontján a Rarbg.com naponta akár 300 000 látogatást tett. A nagy forgalom miatt a torrent-helyek között szerepelt a fájlok forrása, a felhasználók a peer-to-peer fájlmegosztó webhelyre irányultak, hogy a különféle médiumokat torrentussák. A webhely 2008 óta nagy filmforrások forrása, és ez az állapot és népszerűség sajnos néhány jogi kérdésben megszerezte azt. Számos ország is visszavonta a webhelyhez való hozzáférést. Ide tartozik Szaúd-Arábia, az Egyesült Királyság, Dánia. Portugália, Pakisztán, Bulgária, Marokkó, India, Indonézia. Ausztrália, az Egyesült Arab Emírségek, Finnország és Írország.


Hogyan lehet feloldani a RARBG-t a világ bármely pontjáról?

Hogyan lehet feloldani a RARBG-t a világ bármely pontjáról?

Miért van tiltva a RARBG??

Ezen országok többségében a cenzúrájuk legnagyobb oka a szerzői jogi szabályok megsértése. Azt gyanítják, hogy a webhely által üzemeltetett tartalom nagy része kalóz. Noha ez bizonyos mértékig igaz lehet, a legtöbb ember számára a rarbg.com használatának elmaradása sok más választást hagy a minőségi tartalom beszerzésére..

Ha a blokkok ellenére továbbra is biztos abban, hogy használni akarja a szolgáltatást, akkor néhány alapját le kell fednie. Biztos vagyok benne, hogy nem akarja, hogy a szerzői jogokat megsértő társaságok vádat emeljenek, ha azt találják, hogy letöltött kalóz tartalmat. Az internetszolgáltató is blokkolhatja a webhelyhez való hozzáférést, kényszerítve más lehetőségek keresésére. Ha ezekben a helyzetekben nem akarja elkerülni magát, akkor itt az ideje, hogy megismerje a VPN-t.

Miért van szüksége VPN-re a RARBG-hez

A VPN a virtuális magánhálózat. Ez egyszerűen egy olyan szolgáltató egy csoportja, amely egy vállalathoz tartozik, és amelyen előfizetés megvásárlásával képes irányítani a forgalmat. Ezek a kapcsolatok segítenek elrejteni bármi mást, amelyet online tesz, és azt is biztosítják, hogy senki sem tudja nyomon követni tevékenységeit. Az anonimitás ilyen szintjén szabadon böngészhet a kívánt webhelyeken, és hozzáférhet azokhoz is, amelyek földrajzilag korlátozottak.

Mindezt az IP-címen végrehajtott változtatások teszik lehetővé. Ha csatlakozik egy távoli szerverhez, meg kell váltania az IP-címét a ténylegesről egy virtuálisra. A virtuális megváltoztatja a részleteket, például a tartózkodási helyét, és elrejti személyazonosságát, hogy privát profilt tartson fenn.

A RARBG feloldásának feloldása a VPN használatával

Ezek a változások lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott és még a tiltott webhelyek elérését bárhol, és személyazonosságát is elrejtik. Az anonimitás ilyen szintje miatt valakinek nehéz lesz követni a meglátogatott webhelyeket, nem is beszélve a letöltött tartalomról. A VPN segítségével például feloldhatja a RARBG blokkolását:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Most csatlakozzon egy VPN szerverhez.
  5. Végül a RARBG-hez bárhonnan a világon hozzáférhet.

A VPN használata védekezik az internetszolgáltatóval szemben is. Egyes internetszolgáltatókról ismert, hogy hallgatták meg online tevékenységeidet, sőt, intézkedéseket is alkalmaznak az internethasználat szabályozására. Ezt úgy hívják, hogy fojtószeleppel működik, és az a mentség, amelyet a legtöbb internetszolgáltató megad, hogy ezt megteszi, a hálózatának szabályosítása. Ez valóban nem méltányos, mert azt jelenti, hogy sokkal kevesebbet ér el, mint amit fizetett, amikor egy adott szélessávú csomagot választott. A hiteles VPN-szolgáltatás segít megelőzni ezeket a hatásokat, és élvezheti a kapcsolat teljes kapacitását.

Rang
VPN-szolgáltató
Link

rang

vpn-szolgáltató

  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Korlátlan sávszélesség
  • Alkalmazások az összes eszközéhez
  • 24/7 élő támogatás

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rang

vpn-szolgáltató

Látogasson el a BulletVPN oldalra

rang

vpn-szolgáltató

Látogasson el a NordVPN oldalra

4

vpn-szolgáltató

Látogasson el a Surfsharkba

A legjobb VPN-ek a RARBG feloldásához

Egy adott VPN-szolgáltató kiválasztása feliratkozáshoz hatalmas kihívást jelenthet, különösen azoknak a felhasználóknak, akik még soha nem használták a szolgáltatást. Annak érdekében, hogy megpróbáljunk segíteni a probléma megoldásában, elkészítettünk egy három legmagasabb szintű szolgáltató rövid listáját, akikre feliratkozhat. Vessen egy pillantást a rarbg.com feloldásához szükséges legjobb VPN-k listájára.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN az a szolgáltató, amely nem igazán vesz igénybe a minőségi szolgáltatás gyorsbillentyűit. A Brit Virgin-szigeteken található szolgálat több mint 2000 szerverért felel, amelyek mindegyike több mint 90 országban található. Ez lehetővé teszi, hogy több mint 200 000 IP-t kínáljon fel előfizetői nagy listája számára. A szolgáltatás támogatja a torzítást, és megbízható ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, amely mindig a nap 24 órájában, de mindig ügyeletes. Az ExpressVPN olyan egyedi funkciókat is kínál, mint például a megosztott alagút létrehozása, valamint el van téve kiszolgálókkal, amelyekhez csatlakozhat, ha olyan országban tartózkodik, amely nem támogatja a VPN használatát.

Az ExpressVPN akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz és 256 bites AES titkosítást biztosít a felhasználói adatok biztonságának megőrzése érdekében. Ez azon a nulla naplózási politikán is felül van, amely a szolgáltatónak teljes mértékben érvényes. Az ExpressVPN egy egyszerűen használható VPN-klienst is kínál, amelyet közvetlenül az útválasztóra lehet letölteni, és megnőtt az egyidejű kapcsolatok száma. A szolgáltatás olyan VPN protokollokat is támogat, mint például az OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP az ügyfelek számára. A szolgáltató kiválóan alkalmas torrentisakra is, mivel szervereik nagy sebességet és megbízható kapcsolatot biztosítanak. Ha többet szeretne tudni arról, hogy mit nyerhet, ha feliratkozik, tekintse meg a kifinomultabb ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

Kevés szolgáltató képes annyira képesnek, mint az IPVanish a torzítás támogatására. A szolgáltatónak még szolgáltatásának bizonyos elemei is épülnek az adott tevékenység köré. Azt állítják, hogy a leggyorsabb a torrent, és akár anonim P2P fájlmegosztást garantálnak mindenkinek, aki feliratkozik velük. A szolgáltatás nem vonzza az online biztonságot. Ezt megkönnyíti a katonai 256 bites AES titkosítási szolgáltatásuk.

Az IPVanish emellett akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tehet egy előfizetés alatt. Ez nagyszerű egy kis irodai környezetben, mivel segít megtakarítani a költségeket. A szolgáltatás használata azt jelenti, hogy hozzáférhet a több mint 1500 szerver légiójához, amelyek akár 40 000 IP-t is biztosítanak a csatlakozáshoz. A szolgáltatás olyan VPN protokollokkal is jól működik, mint például az OpenVPN, L2TP / IPSec és IKEv2. Ez mellett áll a korlátlan sávszélesség, valamint a korlátlan szerverváltás támogatása is. Nézze meg, hogy mire képes még ez a szolgáltató – nézze meg a részletes IPVanish áttekintést.

3. NordVPN

Az NordVPN lezárja az ajánlások listáját, mint a legjobb VPN-eket a Rarbg.com feloldásához. A szolgáltatás akár 4000 szerverrel büszkélkedhet, több mint 60 országban. Ez azon kevés jól összekapcsolt szolgáltató egyike, amelyre számíthat a sokoldalú védelem során. A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást is nyújt, de van még néhány eszköz a hatás megerősítéséhez. Először is ott van a kettős titkosítási eszköz, amely adatait egy szerver helyett két szerveren továbbítja. Ezután lehetősége van az online tevékenységeid alapján kiválasztani, melyik szerverhez csatlakozni. Vannak olyan kiszolgálók, amelyek optimalizálva vannak a torrenting, streaming, tömeges letöltések és online játékok számára.

A NordVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy munkájukra összpontosítsanak azáltal, hogy kiküszöbölik a zavaró tényezőket a CyberSec szoftver segítségével. Van még a Smart Play funkció, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott oldalakhoz való kapcsolódást a helyed elrejtésével. A szolgáltatás dedikált IP szolgáltatásokat is kínál, és rendelkezik egy Internet kill kapcsolóval, hogy a VPN-kapcsolat ne kerüljön sebezhetőségre. A szolgáltatás akár 6 egyidejű kapcsolatot is elfogadhat, így minden eszköze védett lehet. Nézze meg NordVPN áttekintésünket, hogy megnézhesse, mit kínál még NordVPN.

Következtetés a Rarbg.com legjobb VPN-jéről

A VPN használata a torrenthez lehetővé teszi a nyugalmat, amikor fájlokat torrent. A biztonság fokozott szintje névtelenné teszi a kapcsolatot, így nem kell aggódnia a postaládájába ütköző szerzői jogok megsértése miatt. Ha többet szeretne tudni az általunk említett VPN-kről, szánjon rá időt az egyes vélemények áttekintésére. Tudni fogja, melyiket választja, miután megtette.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me