Hogyan lehet feloldani a Sportsnet-t most Kanadán kívül

Hogyan nézhetem meg a Sportsnet Now-ot Kanadán kívül? “A Sportsnet Now nem érhető el az Ön régiójában.” Ha az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Németországból, Ausztráliából és Franciaországból látogatta meg a csatornát, ez az első, amit látni fogsz. De ne hagyja, hogy ez elnyomja a vágyát, hogy kanadain kívül a Sportsnet-en nézze meg a Tour de France-ot, az eSports TV-t, az IndyCar-ot és a WWE-t. Virtuális magánhálózat segítségével férjen hozzá a csatornához, amely híreket, eredményeket, statisztikákat, kiemelt információkat és élő közvetítéseket közvetít a legnagyobb sporteseményekről, bárhol is van a világon. Bármely iOS-eszközön, például iPhone-n, iPad-en vagy az Apple TV-n bármilyen iOS-eszközön VPN-sel streamálhat Kanadán kívüli SN Now szolgáltatást.


Hogyan lehet feloldani a Sportsnet-t most Kanadán kívül

Hogyan lehet feloldani a Sportsnet-t most Kanadán kívül

Hogyan szerezzük be a SportsNet-t az Egyesült Államokban Kanadán kívül

Titokban álmodunk egy olyan világról, ahol bármit megfigyelhetünk, bárhol is vagyunk, amikor csak akarunk. Szeretnénk, ha a nappali szobáinkat TV-vel és olyan eszközökkel felszerelnék, amelyek támogatják mindenféle műsor iránti szeretetünket. Egy olyan világban, ahol senki nem hagy ki egy játékot. Amíg el nem jön a nap – várjunk, mi már a világ része vagyunk. Szüksége van csúcstechnológiára vagy szuper drága eszközökre, hogy bármit megnézhessen. Csak egy virtuális magánhálózatnak nevezett technológiára van szükséged. A VPN-technológia segítségével az alábbiak szerint nézheti meg az SN Now-ot Kanadán kívül:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást.
  3. Csatlakozás egy kanadai szerverhez; ez megad egy kanadai IP-címet.
  4. Menjen tovább a Sportsnet Now oldalra, és iratkozzon fel.
  5. Soha ne hagyja ki a megérintést vagy az ütést!

A legjobb VPN a Sportsnet számára most

ExpressVPN

Valójában nem gondolhatunk jobb VPN-t erre a küldetésre. A földrajzi korlátozások megkerülése az ExpressVPN számos szolgáltatásának kulcsfontosságú jellemzője. Az ExpressVPN erős titkosításokat használ, például a szuper erős titkosításokat annak biztosítása érdekében, hogy ügyfeleik adatai a nyilvános hálózatba történő átvitelkor a legmagasabb szintű védelmet élvezzék. Ez a szolgáltató elrejti ügyfeleinek IP-címeit, hogy hozzáférjenek bármilyen korlátozott online tartalomhoz.

NordVPN

Számos ügyfél tanúsította e VPN-szolgáltató teljesítményét és szolgáltatásait. Biztonságos, biztonságos, gyors és mindenekelőtt egy költségvetésen belül. Az NordVPN kettős titkosítása lehetővé teszi, hogy adatai kétszer titkosítva legyenek. Tehát a földrajzi korlátozások megkerülése miatt nem szabad aggódni ezzel a szuper biztonságos VPN-vel.

CyberGhost VPN

A CyberGhost egy olyan VPN, amely elrejti az Ön IP-jét, titkosítja és névtelenül teszi online tevékenységeit, valamint lehetővé teszi a korlátozott webhelyek, csatornák vagy szolgáltatások megkerülését bárhol. Noha sebességük átlagos, és ügyfélszolgálatuk nem olyan hasznos, a biztonsági szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalataik kitöltik ezeket a hiányosságokat. Ne felejtse el ellenőrizni az alábbi táblázatot, hogy jobban megismerje az elérhető VPN-szolgáltatók számát.

Hogyan nézhetjük meg SN-t Kanadán kívül az intelligens DNS-sel

A feliratkozott virtuális magánhálózatnak köszönhetően a Sportsnetet Kanadán kívül is megnézheti. Ha azonban ez nem sikerül, örömmel veszi tudomásul, hogy van egy alternatíva. A VPN mellett egy másik mód, amely lehetővé teszi a Sportsnet Now elérését, egy intelligens DNS-proxy. Ezeket a proxyk használják a regionális korlátozások megkerülésére és az olyan csatornák feloldására is, amelyek nem állnak rendelkezésre az Ön országában. Tudja meg, hogyan kell intelligens DNS-t használni a Sportsnet Now eléréséhez.

  1. Menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Konfigurálja az intelligens DNS-t a használni kívánt eszközön.
  3. Látogasson el az SN Now webhelyére vagy alkalmazásába, és jelentkezzen be egy létrehozott fiókba.
  4. Élvezze a Sportsnet Now kanadai kívüli nézését.

A Unlocator nagyon ajánlott, mivel garantálja a földrajzi korlátozások megkerülését a világ bármely pontjáról. 7 napos próbaverziót is kínál, és felhasználóbarát. Mindaddig, amíg a felhasználók DNS Unlocatorot használnak, megkerüljük a korlátozásokat, és megszüntetjük azokat a sportcsatornákat, mint a Sportsnet Now..

A Sportsnet most VPN-je Kanadán kívül

Miután feliratkozott egy VPN-re, most jogosult lehet a 24/7 élő közvetítésre kedvenc sportai számára csodálatos és megbízható HD formátumban. Nézze meg az NHL-t, Blue Jays & MLB, Raptors & NBA, Tim & Sid, Sportsnet Central és még sok más a Sportsnet Now-n, VPN-sel. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, hogy a VPN miként engedélyezte a hozzáférést a Sportsnet Now szolgáltatáshoz.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me