Hogyan lehet feloldani a TextNow felhasználót bárhonnan

A közvetlen üzenetek (SMS) használata jelentősen csökkent, különösen a legtöbb felhasználó körében, de ez nem azt jelenti, hogy ez már nem életképes lehetőség. A szöveges üzenetküldéshez fordulhat, ha a címzett nem használja a többi népszerűbb alkalmazást, például a Whatsapp vagy a Messenger. A verseny legnagyobb formája az a tény, hogy ezeknek az alkalmazásoknak alacsonyabbak a használati költségeik, mint a közvetlen üzenetküldéshez. Csak működésükhöz internetkapcsolat szükséges, plusz az általuk küldhető üzenetek száma gyakorlatilag korlátlan. Ez valószínűleg két fő ok, amelyek szintén nagyban hozzájárultak a TextNow használatának növekedéséhez.


TextNow

Mi a TextNow?

Mint a Messenger és a Whatsapp, a TextNow egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi az üzenetküldést az internetkapcsolat jóvoltából. Ráadásul fizetős a TextNow Wireless szinkronizált verzióért is, amely lehetővé teszi korlátlan hívások és szövegek kezdeményezését is. Ha úgy dönt, hogy ezt a szolgáltatást választja, akkor kap egy ingyenes privát telefonszámot, ahonnan hívásait és szövegeit kezdeményezni vagy továbbítani lehet. Ez nagyon kényelmes lehet, különösen, ha olyan helyen tartózkodik, ahol nincs szélessávú kapcsolat, és kommunikálni szeretne valakivel. A szolgáltatásra való feliratkozás is gondtalan, mivel csak az e-mail címre vagy a Facebook-fiókra van szüksége..

Hol elérhető a TextNow?

Az egyetlen probléma, amely akadálya van az Ön számára, az a tény, hogy a szolgáltatás csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el. A kapcsolat és a használat erre a két régióra korlátozódik, de erre nincs szükség. Ezt a szolgáltatást Kanadán és az Egyesült Államokon kívül is használhatjuk, de csak akkor, ha olyan megoldást tudunk alkalmazni, amely elrejtheti a tényleges tartózkodási helyét. Ezt megteheti egy VPN-en keresztül.

Hogyan lehet feloldani a TextNow felhasználót bárhonnan VPN használatával?

A TextNow blokkolásának feloldásához az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra (ExpressVPN nagyszerű választás lenne).
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra a készülékre, amelyen használni szeretné a TextNow alkalmazást.
  3. Csatlakozás egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban vagy Kanadában.
  4. Most úgy tűnik, hogy úgy böngészi az internetet, mintha az Egyesült Államokban lenne.
  5. A TextNow elérése a világ bármely pontjáról.

A TextNow megpróbálta fenntartani a felhasználók adatvédelmének szintjét is, mivel egy másik számot kínálnak neked az valódi helyett. A VPN-szolgáltatás mindezt az online kapcsolat titkosításával növeli. A VPN-feliratkozás lehetővé teszi a forgalom titkosítását. Minden harmadik féltől teljes biztonságot és anonimitást élvezhet, amely esetleg szeretné nyomon követni az Ön tevékenységét. Ezenkívül megkerül minden olyan hálózati blokkot, amelyet esetleg az iskola vagy a munkáltató hálózata hozott létre.

A legjobb VPN-k a TextNow számára

A kezdéshez három jól ismert szolgáltatást állítottunk össze, amelyek minden bizonnyal bizalmasan kezelik a kapcsolatot, és megőrzik a biztonságot. Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek bárhonnan feloldhatják a TextNow alkalmazást:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN a legmegfelelőbb szolgáltatóként kezdődik a listánkból, számos alkalommal nyert díjat kitűnő szolgáltatásáért. A Brit Virgin-szigeteken alapuló ExpressVPN több mint 2000 szervert felügyel, több mint 90 országban. A szolgáltatás 256 bites AES katonai titkosítást alkalmaz, hogy biztonságban és jól védett legyen. Ezenkívül akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz több felhasználóval rendelkező felhasználók számára. Ha a 3 elem nem elegendő, akkor választhatja a VPN-ügyfél letöltését közvetlenül az útválasztóra, hogy még több eszköz legyen védett.

Az ExpressVPN olyan csillagfunkciókat kínál, mint a megosztott alagút, az Internet letiltás kapcsoló, a Tor támogatása a VPN felett, valamint a DNS szivárgás elleni védelem. Az ExpressVPN felhasználók az OpenVPN, SSTP, PPTP és L2TP / IPSec közül választhatnak VPN-protokollként, amelyet használhatnak. Az ExpressVPN ügyfélszolgálati csapata szintén mindig kéznél van az előfizető igényeinek kielégítésére. Felveheti velük a kapcsolatot az élő üzenetküldő szolgáltatáson, e-mailben vagy akár a közösségi médián keresztül. Az erősen cenzúrázott országokban élők számára az ExpressVPN emelt kiszolgálók sorozatát is kínálja, amelyek lehetővé teszik szolgáltatásaik rejtett használatát. Ha meg szeretné tudni, hogy mit tehet még az ExpressVPN, nézze meg az ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

Az is, hogy ebbe a listába kerül, IPVanish; egy amerikai székhelyű szolgáltató, amely megígéri hatékonyan elrejteni valódi IP-címét. A szolgáltatás kifejezetten Floridában található, de 1500+ szerverével a világ minden tájáról szétszórtan vannak. A szolgáltatónak előfordul, hogy mindegyikük közvetlenül a tulajdonában van, tehát nem kell aggódnia a harmadik fél beavatkozása miatt. Az IPVanish a 256 bites AES titkosítás ipari szabványát is biztosítja, bár akár 10 egyidejű kapcsolat támogatása megkülönbözteti egymástól. A szolgáltatás képes támogatni ezeket a hozzáadott kapcsolatokat, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy választhassanak az IKEv2, az OpenVPN és az L2TP / IPSec között a választott VPN protokollhoz..

Az IPVanish korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltási képességeket ígér, különös figyelmet fordítva a torrent szándékozókra. Ennek a speciális csoportnak az IPVanish korlátlan társ-fájl átvitelt és teljes anonimitást ígér. Az IPVanish rendelkezik egy jól elvégzendő intelligens DNS-szolgáltatással is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy változtassák meg a helyüket azáltal, hogy átváltanak sok különböző helyükön. Az IPVanish együttesen akár 40 000 IP-t biztosít kiszolgálói hálózatából, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell gondolniuk arról, hogy melyiket kell használni. Ahhoz, hogy jobb képet kapjon arról, amit ez a szolgáltató kínál, győződjön meg arról, hogy átnézi az IPVanish áttekintésünket.

3. NordVPN

Nem lenne igazságos ez a lista, ha nem vonjuk be az iparág egyik legmegbízhatóbb szolgáltatását. A NordVPN közel egy évtized óta működik, és ebben az időszakban a szolgáltatás olyan funkciókat fejlesztett ki, amelyek rendkívül fontosnak bizonyultak az online biztonság szempontjából. A panamai székhelyétől kezdve a szolgáltatás közel 4400 szervert irányít, több mint 60 országban. A nagy szám lehetőséget ad számukra az egyedi szolgáltatások, például a DoubleVPN titkosítás nyújtására.

A felhasználók azt is eldönthetik, hogy melyik szerverhez csatlakozzanak az online tevékenységek alapján. Vannak szerverek játékhoz, streaminghez, tömeges letöltéshez és torrentinghez. A NordVPN teljes mértékben támogatja a Tor hálózat használatát, és olyan szoftvereket is kínál, mint például a CyberSec és a SmartPlay, hogy mindezt sokkal kényelmesebbé tegye. A NordVPN felhasználói élvezhetik a dedikált IP-k jelenlétét, valamint egy internetes megszakítót. 256 bites AES titkosítása magától értetődik, és legfeljebb 6 eszköz támogatására képes. Ha többet szeretne megtudni a NordVPN-ből, tekintse meg a NordVPN-áttekintésünket.

A VPN-kről

A VPN vagy a virtuális magánhálózat lehetővé teszi a kapcsolat elrejtését az Internet Protokoll cím álcázásával. Az Ön IP-címe alapvetően a digitális ujjlenyomata online. Előfordul, hogy bizonyos információkat hordoz magáról és kapcsolatáról. Az Ön IP-jének azonosításával valaki megtudhatja az Ön tartózkodási helyét, és néha még személyazonosságát is. A VPN lehetővé teszi mindezek elrejtését azáltal, hogy lehetőséget kínál az IP megváltoztatására. Ezt úgy lehet megtenni, hogy az Internet-szolgáltató által használt kiszolgáló helyett egy másik kiszolgálón keresztül csatlakozik az internethez.

A VPN használata azt is jelenti, hogy elkerülheti az internetszolgáltató figyelését. Ismert, hogy az internetszolgáltatók végrehajtanak bizonyos intézkedéseket, amelyek befolyásolják a kapcsolatot. Amikor ezt megteszik, fojtásnak nevezik. A VPN segít elkerülni mindezt, de a hatékonyság érdekében biztosítani kell, hogy érdemes szolgáltatót választott. Ebben segítünk.

Következtetés a legjobb VPN-ről a TextNow bárhonnan feloldására

Éppen három olyan legfelső szintű VPN-szolgáltatáson ment keresztül, amelyre előfizethettünk, és hozzáférhetünk a TextNow-hoz még Kanadán és az Egyesült Államokon kívül is. Ezek a VPN-szolgáltatások mindegyike a magasabb szintű, különféle módokon áll, ezért javasoljuk, hogy végezzék el az egyes áttekintéseket, hogy tudják, mit válasszanak. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, amelyet meg szeretne osztani velünk, hagyja őket az alábbi szakaszban, és örömmel visszahívjuk Önt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me