Hogyan lehet feloldani a Twitter feloldását az iskolában?

A közösségi média platformokat használó hallgatók semmi új. Azonban az olyan webhelyek, mint a Twitter, osztályon belüli használata ráncolódik. Az iskolának állítólag olyan helynek kell lennie, ahol a hallgatók elmennek tanulni, nem pedig online. Ez az oka annak, hogy sok iskola betiltotta a Twitter használatát az egyetemen, de van egy módja annak, hogy a tilalom megforduljon. A következő cikkben megtudhatja, hogyan oldhatja fel a Twitter blokkolását az iskolában.


Hogyan lehet feloldani a Twitter feloldását az iskolában?

Hogyan lehet feloldani a Twitter feloldását az iskolában?

Miért van tiltva a Twitter az iskolában??

Az iskola védelmében a tanulók alig koncentrálnak az osztályra, anélkül, hogy zavarnák őket. A rendelkezésére álló Twitter-rel elveszítik a figyelmüket. Valójában egyáltalán nem fognak összpontosítani. Nyilvánvaló, hogy a Twitter jelentős figyelmen kívül hagyja a diákokat, és csökkenti általános iskolai teljesítményüket. A Twitter és sok más közösségi média platform olyan szórakoztató technológia, amely agymosásban részesíti a hallgatókat. Ezek a platformok nem tesznek okosabbá a hallgatókat. Nulla hozzájárulással járnak oktatási fejlődésükhöz. Ráadásul szükségtelenek az egészséges társadalmi fejlődéshez. A Twitter nem más, mint a képernyő-szórakoztatás addiktív formája.

Miközben a hallgatók túlságosan el vannak foglalva tweet olvasásával és küldésével, a tanárok előadása siket fülre esik. Ezen túlmenően, mivel a hallgatók egész idő alatt telefonon vannak, elkerülhetik a valós világot, amelyben vannak. Hajlamosak elveszíteni annak szükségességét, hogy erőfeszítéseket tegyenek a beszélgetések kezdeményezése érdekében a valós életben, miközben annyira jók a képernyő mögött. A szociális média felváltja a társaikkal való szembeszakítás kemény társadalmi „munkáját”, amely a sikeres élethez szükséges készség. Számos oka van annak, hogy miért tiltják az iskolák a Twitter-et, de most a hangsúly a blokk megkerüléséről és a tilalom megszüntetéséről szól.

A Twitter feloldásának feloldása az iskolában VPN használatával?

A Twitter híreket, szórakoztatást, sportot, politikát és az emberek mindennapi gondolatait tartalmazza. Megértjük, miért zavarnák a diákokat egy Twitter-tilalom az iskolában. Bár az iskola adminisztrációjának megalapozott érve van abban, hogy miért blokkolja a Twitter-et, sok diák különböző célokra használja fel. A Twitter előnyös lehet különféle területeken, amelyeket később megtudunk a cikkben. A diákok meg akarják tudni, mi történik a világon, és miről beszélnek az emberek, és ezt nem tudják megtenni, ha a Twitter tiltásra kerül. Mire hazaérnek, a hír elavult lesz.

A VPN, a virtuális magánhálózat egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az internet biztonságos és magánjellegű elérését azáltal, hogy kapcsolatát egy szerverén keresztül irányítja. A VPN összekapcsolja az eszközt az egyik szerverével, így biztonságos magánhálózatot hoz létre két gazdagép között. A VPN létrehoz egy digitális alagutat, amelyen keresztül eszköze hozzáfér az internethez. Az, ahol adatait átirányítja és titkosítja a kiválasztott ország szerverén keresztül. Ezenkívül egy VPN elrejti az Ön IP-címét, hogy megakadályozza a harmadik feleket abban, hogy megszerezzék a személyes helyét és azonosítsák az internetszolgáltatóját. A VPN nemcsak extra biztonsági és adatvédelmi réteget hoz létre az internetkapcsolaton, hanem névtelenné teszi az internetet.

A Twitter feloldásának feloldása az iskolában VPN használatával – Lépések 

Kövesse az alábbiakban ismertetett lépéseket, hogy megtanulja, hogyan kell feloldani a Twitter feloldását az iskolában egy tisztességes VPN szolgáltató segítségével.

  1. Az első dolog, amit meg kell tennie, az, hogy feliratkozik egy VPN szolgáltatóra.
  2. Másodszor, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az iskolában használt eszközre.
  3. Most indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Csatlakozás egy olyan szerverhez, ahol a Twitter elérhető.
  5. Megszerezheti annak a szervernek az IP-címét, amely abban az országban található, ahol a Twitter elérhető.
  6. Most már hozzáférhet és használhatja a Twitter-t az iskolában, ahogy tetszik.

Kétségtelenül, ExpressVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltató a piacon. Ez a szolgáltató könnyen használható, kompatibilis az összes eszköz többségével, és értékeli az online biztonságot. Ezenkívül az ExpressVPN lehetővé teszi a torzítást, és zökkenőmentesen felszabadítja a tartalmat a világ minden tájáról. Ha további információt szeretne kapni más VPN-szolgáltatókról, feltétlenül nézze meg az alábbi táblázatot.

A Twitter használatának okai az osztályban

Noha az iskolavezetők vitathatják a Twitter osztályon belüli használatát és annak kedvelt elemeit, okunk van azt hinni, hogy a Twitter beépítése az óratervbe oktató és hasznos lehet mind a diákok, mind a tanárok számára. Nézze meg néhány okot, amelyek szerint a Twitter-t nem kellene tiltani az iskolában.

Egészséges integráció

A technológia és a szociális média integrálása a tantervbe nem csak lehetővé teszi a tanárok számára, hogy relevánsabbak legyenek. Ráadásul növeli a hallgatók elkötelezettségét az osztályban. A közösségi média hálózatok hozzájárulnak a hallgatók azon együttműködési készségeinek fejlesztéséhez, amelyekre szükség van a mai csúcstechnológiás, globális társadalomban.

Kutatási eszköz

Sokat kell tanulni a világhálón, különösen a Twitter-en. A hallgatók tisztában vannak a Twitter működésével, ami megkönnyíti a kutatási eszközként történő hivatkozást. A Twitter az egyik legjobb hely a világon jelenleg zajló események megismerésére. Az óriási platform forrásként szolgál, ahol nagyszámú aktív felhasználó kap első kézből információkat.

Ösztönözze a kommunikációt

A Twitter az online felhasználók közötti nyilvános formátumú kommunikáció eszközét is szolgálja. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy több visszajelzést kapjon több féltől. Mivel a Twitter mindenki számára nyitva áll, a platform ösztönzi a nyitottságot és az elszámoltathatóságot a kommunikáció során.

Hogyan lehet feloldani a Twitter feloldását az iskolában – Záró szavak

Ennek az útmutatónak a segítségével hamarosan feloldhatja a Twitter blokkolását az iskolában. Ezután láthatja, hogy a témák és a hashtagek milyen tendenciákat mutatnak, felfedezhetik és átélhetik a pillanatokat, kurátori történeteket jeleníthetnek meg a mai legnagyobb események legjobban, belemerülhetnek a hírcímekbe és videókba, újra megtapasztalhatják a legújabb sportjelentéseket, mindent tudni a popkultúráról és a szórakozásról, és megnézni, milyen szórakoztató történetek válnak vírusossá a Twitter-en az iskolában. Ossza meg velünk tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me