Hogyan lehet feloldani az amerikai webhelyek blokkolását az Egyesült Államokon kívül?

Az USA-n kívüli amerikai webhelyek feloldásának feloldása? Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, akkor nagy esély van arra, hogy hozzáférhet annak bármely webhelyéhez, ahonnan tartózkodik. Netflix USA? HA! HBO Go? Nuh-ah. MTV? Tippelj újra. A szigorú földrajzi korlátozások miatt ezen amerikai webhelyek egyikére sem lehet hozzáférni Ausztráliából, Kanadából, Németországból, Olaszországból vagy az Egyesült Királyságból. Azt gondolnád, hogy mivel a világ globális, mindenki számára elérhető, de ez nem lehet távolabb a valóságtól, főleg az amerikai tartalommal. A szerzői jogi törvények és a terjesztési politikák vezetik a geoblokkoló tényezőket, ami a legegyszerűbb módja annak, hogy korlátozzák az emberek nemzeti tartalomhoz való hozzáférését..

De az amerikai webhelyek még földrajzi korlátozásokkal is elérhetők VPN vagy Smart DNS proxy segítségével külföldre. Ha kapcsolódik e kettő egyikéhez, hozzáférést kap régióspecifikus webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, például Amazon, Pandora, Spotify és Hulu, jelenlegi helyétől függetlenül. Feloldhatja e-kereskedelmi webhelyek, például a Target, a Wallmart, a Bestbuy.com és a Shop.com a PC-n, a Mac, az Android és az iOS eszközökön is. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan lehet.

Az amerikai webhelyek feloldásának feloldása az USA-n kívül

Az amerikai webhelyek feloldásának feloldása az USA-n kívül

Az amerikai webhelyek feloldásának feloldása az Egyesült Államokon kívüli VPN használatával

Nagyon frusztráló lehet, ha nem tudjuk elkapni a Huluban elmulasztott show legújabb epizódját, vagy közvetíteni egy újonnan kiadott dalt a Spotify-n, miközben külföldön tartózkodsz. Lehet, hogy van egy USA-fiókja, éves előfizetése és mindez, de ez nem változtat. Az Ön IP-je viszont ezt tenné. Az Ön IP-je közvetlenül korrelál a tartózkodási helyével, így ha a hozzáférni kívánt amerikai webhely amerikai IP-t nem észlel, akkor a webhely megnyitásának esélyei nagyon csekélyek. Természetesen egy egész másik történet, ha VPN-t használ. Elsősorban ez az oka annak, hogy ezt a technológiát úgy tervezték meg, hogy elősegítse a felhasználók biztonságos és biztonságos feloldását a korlátozott webhelyek számára.


Hogyan működik a VPN??

A virtuális magánhálózatot létrehozó VPN digitális alagutat hoz létre, amelyen keresztül eszköze hozzáfér az internethez. Az összes adat titkosítva lesz, miközben az alagúton keresztül más hálózatokba utazik. A kapcsolata az Ön által választott országban kijelölt kiszolgálón tovább irányul, így megadva az adott ország IP-címét. A magánélet és a biztonság szintje, amelyet a VPN-kapcsolattal ér el, arra ösztönzi a webhelyek blokkolásának feloldását és az internet böngészését, ahogy tetszik, teljes névtelenséggel. A VPN-t így használja:

 1. Először előfizetnie kell egy VPN szolgáltatóra. Szüksége lesz egy jóra, ezért kell mennie ExpressVPN.
 2. Kattintson arra a linkre, amelyet a szolgáltató küldött neked, majd letölti és telepíti az alkalmazást.
 3. Elindítja a VPN alkalmazást azon az eszközön, amelyen fel kívánja oldani az amerikai webhelyek blokkolását.
 4. Ezt követően csatlakozik egy amerikai szerverhez az IP-cím megváltoztatásához. Ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, akkor egy amerikai IP-címet kap, így úgy tűnik, mintha az Egyesült Államokban tartózkodna.
 5. Az új IP-címmel lépjen tovább az Egyesült Államok webhelyére. A szolgáltatás felismer egy amerikai IP-címet, és így hozzáférést biztosít az összes amerikai tartalomhoz.
 6. Hozzáférhet a Crunchyroll, az ABC és a FOX-hez bárhol az Egyesült Államokon kívül.

A földrajzi korlátozások feloldásához javasoljuk, hogy iratkozzon fel ExpressVPN. Ezzel a szolgáltatóval ügyeljen arra, hogy teljes és korlátlan internetes élményt kapjon. A több mint 94 országban levő kiszolgálókkal rendelkeznie kell egy olyan kiszolgálónak, amely kielégíti az Ön igényeit, és feloldja az elérhető amerikai webhelyek feloldását. Nézze meg az alábbi táblázatban a másik szolgáltatót, amely képes ugyanazt a funkciót végrehajtani.

Az amerikai webhelyek blokkolásának feloldása az Egyesült Államokon kívüli intelligens DNS használatával

A geo-blokkoló tevékenységek növekedésével egy másik technológiát kellett kidolgozni, így az internethasználók nem kerülnek szembe blokkolásokkal. Az intelligens DNS-proxy egy újabb eszköz, amely segít hozzáférni a földrajzilag korlátozott webhelyekhez, mint például a Hulu, a BBC iPlayer, a BeInSports és még sok más. Ezt úgy hajtja végre, hogy átirányítja a földrajzi helyzet meghatározásához szükséges forgalmat annak dedikált szerverén keresztül, amely kényelmesen található abban az országban, ahol a megkeresni kívánt webhely található. Ez nem ugyanaz, mint a VPN, mert nem titkosítja az adatait, és nem nyújt új és ideiglenes IP-címet. Az eredmények azonban nagyjából ugyanazok a korlátozott webhelyek feloldásának szempontjából. Itt van, hogyan:

 1. Először menjen tovább Unlocator és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
 2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
 3. Végül, lépjen az amerikai weboldalra, amelyet elérni kíván.
 4. Élvezze az összes amerikai tartalom korlátlan hozzáférését, amelyet kérhet.

A Unlocator egy intelligens DNS-proxy, amely lehetővé teszi több mint 200 csatorna megfigyelését a világ bármely pontjáról. Az intelligens DNS-proxyk általában gyorsabbak, mint a VPN-k, mivel a normál adatforgalom érintetlen marad, és csak a földrajzi ellenőrzések kerülnek átadásra. A Unlocator használatával többé nem kell aggódnia a kedvenc eseményeinek, műsorait és programjait érintő földrajzi blokkok miatt..

20 legnépszerűbb, kizárólag az Egyesült Államokban működő webhely

 • American Netflix
 • HBO Go
 • Hulu
 • ABC GO
 • ESPN
 • Fox Sports
 • NBC Sports
 • Amerikai Amazon Prime Video
 • MTV
 • Cartoon Network
 • Az élelmiszer-hálózat
 • Disney
 • PBS
 • Az USA Hálózata
 • struktúra
 • VH1
 • Ropogás
 • CNN Go
 • Adult Swim
 • FYI

Az amerikai webhelyek feloldásának feloldása

A legnépszerűbb webhelyek csak bizonyos országok számára elérhetők, ebben az esetben az Egyesült Államokról van szó. Ezeknek a webhelyeknek a blokkolásának okai különböznek, ám ezeknek nem számítanak olyan fontosnak, hogy most, amikor megismerkedtél két módszerrel, hogy megkerüljék őket. Ha amerikai külföldön él, és szeretne visszaszerezni az összes kedvenc csatornáját, webhelyét és szolgáltatását az Egyesült Államokban, akkor csak fel kell fizetnie egy VPN-re vagy az intelligens DNS-re. Ne feledje, hogy ezek az egyetlen eszköz, amelyre szüksége van az összes kívánt amerikai weboldal külföldre juttatásához. Melyik VPN-t ajánlja? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me