Hogyan lehet felszabadítani a Viber Kínában?

A Viber egyike azon kevés hangos internetes alkalmazásoknak, amelyek a 2010-es kezdetektől kezdve továbbra is sok felhasználó figyelmét élvezik. Az alkalmazás meglehetősen népszerű a könnyű navigációs felületen, valamint az aláírás egyszerű lépéseinél. fel. Miután letöltötte eszközére, csak a telefonszámát kell megadnia. Ezután kap egy ellenőrző kódot, és minden készen áll. Az alkalmazásnak olyan verziói vannak, amelyek az összes fő platformon futnak, tehát nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt.


Hogyan lehet felszabadítani a Viber Kínában?

Hogyan lehet felszabadítani a Viber Kínában?

Az üzenetküldő alkalmazás, amely több mint 200 millió globális felhasználót vesz igénybe, határozottan elhangzott az okostelefon-tulajdonosok nagy többségével. Értéke az évek során is emelkedett, aminek eredményeként a japán e-kereskedelmi óriás Rakuten kilenc számot vásárolt meg. A felhasználók részesülhetnek az időmegtakarítási szolgáltatások szép listájának előnyeiből is. Ide tartoznak a gyors csoportváltás, a fényképet készítő doodling és a beszélgetések galériája, hogy említsünk néhányat.

Miért blokkolja a Viber Kínában??

A Viber egy üzenetküldő alkalmazás, amelyet használni szeretne, bárhol is legyen. Sajnos, van egy hosszú lista az országokból, amelyekbe mehet, amelyek valójában nem engedik meg, hogy az alkalmazás a határain belül futhasson. Az egyik legjelentősebb ebben a listában Kína. Kína a világ egyik legnagyobb cenzúrájú országa. Rengeteg intézkedést hoztak annak biztosítására, hogy a kínai emberek bármilyen módon forduljanak házi készítésű alkalmazásukhoz. Ez a napirend nagyrészt a híres Kínai Nagy Falon keresztül lehetséges.

Azok számára, akik nem ismerik meg, a Kína nagy tűzfala inkább olyan szűrőmechanizmus, mint amely a legtöbb információt megőrzi, amelyhez a világ más részein a korlátlan internet révén szabadon hozzáférhetnénk. A tűzfal vitathatatlanul a cenzúra legnagyobb formája a világon. Lehet, hogy Kínában tartózkodik a Viber feloldása, de rengeteg akadály körül lehet dolgozni. Ahelyett, hogy az összes morgási munkát maga elvégezné, egy garantált, problémamentes módszer a Viber feloldására Kínában. Ez egy VPN szolgáltatás használatával történik.

Hogyan feloldható a Viber Kínában a VPN segítségével

A virtuális magánhálózat vagy röviden VPN lehetővé teszi a Viber használatát Kínában a kapcsolat titkosításával. Titkosítás alatt az eszközünk által továbbított adatokat bitre kódoljuk, amelyek átjutnak a nagy tűzfalakon. A titkosítástól eltekintve a legkiválóbb VPN-szolgáltatás a forgalom elrejtésével is segíti a kapcsolatok elérését. Ez úgy történik, hogy megkönnyíti az internet-hozzáférést a távoli szerverek segítségével. Íme Hogyan kell használni a Viber-t Kínában:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra (ExpressVPN nagyszerű választás lenne).
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást Android- vagy iOS-eszközére.
  3. Csatlakozás egy olyan ország szerveréhez, ahol a Viber elérhető.
  4. Indítsa el a Viber alkalmazást.

Az adatok ezen a szerveren keresztül történő továbbítása azt jelenti, hogy Ön is módosíthatja IP-címét. Választhat úgy, hogy úgy tűnik, mintha az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy bármely más régióban helyezkedik el, egyszerűen csatlakozva egy szerverhez, amely ezekben az országokban található. Ha ezt megtenné, akkor megváltoztathatja tartózkodási helyét, és akár geo-blokkolt webhelyekhez és csatornákhoz is hozzáférhet.

A legjobb VPN-k a Viber feloldásához Kínában

A Kína kemény tűzfalán való átjutáshoz a legjobb, ha ijedős szolgáltatótól jelentkezik. Rengeteg olyan szolgáltatás található, amelyet egyszerű online keresés segítségével megtalálhat. A probléma az, hogy többségük valójában nem felel meg a feladatnak. Annak biztosítása érdekében, hogy olyan szolgáltatóval érkezzen, amely korlátlanul is megőriz téged Kínában, a következő szolgáltatások rövid listája található:

1. ExpressVPN

Nem sok szolgáltató bizonyult olyan megbízhatónak, mint az ExpressVPN. Ez az a sok dolog, amely hozzájárul a díjak elnyeréséhez az évek során. A Brit Virgin-szigeteken található ExpressVPN erős, kb. 2000 szerver hálózattal rendelkezik. Ezenkívül akár 3 többszörös kapcsolat támogatására is képes, valamint a biztonság érdekében 256 bites AES katonai titkosítású. A szolgáltatónak számos olyan egyedi funkciója is van, amelyeket valójában nem talál meg a versenytársaival.

Van egy megosztott alagút-szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a titkosított tartalmakat, és a lopakodó kiszolgálói magasan cenzúrált régiókban, például Kínában használják. Az ExpressVPN dönti az OpenVPN mint a legbiztonságosabb protokoll használatát. Azoknak a felhasználóknak, akik másképp kedvelik, a PPTP, az SSTP és az L2TP / IPSec közül választhat. Ügyfélszolgálati csapata mindig kéznél van, hogy segítséget nyújtson, és kapcsolatba léphet akár szociális média, élő üzenetküldés vagy akár e-mailek segítségével..

VPN kliense szintén meglehetősen egyszerűen használható és navigálható. Ha úgy dönt, hogy közvetlenül az útválasztóra tölti le, akkor sokkal több olyan egyidejű eszköz lesz, amelyek védettek lehetnek. A lopakodó kiszolgálók csoportja szintén tökéletes a kapcsolat elrejtéséhez, főleg ha nagyon szűk helyen tartózkodik, mint például Kína. Ha többet szeretne tudni a szolgáltatótól, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

Az IPVanish egy másik szolgáltató, amelyet komolyan meg kell fontolnia. A szolgáltatás a legmagasabb sebességet kínálja, és ez nagyszerű azoknak a felhasználóknak, akik sok streaming vagy tömeges letöltést szeretnének elvégezni. Az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található, de ennek nem szabad fáradnia senkit, aki tisztában van kormányának hallgatólagos hallgatásával. Az IPVanish garantálja, hogy a felhasználói adatok biztonságban maradnak a szigorú nulla naplózási politikának és a 256 bites AES titkosítási protokollnak köszönhetően..

Azok a felhasználók, akik minden eszközt meg akarnak biztonságosítani, örömmel veszik tudomásul, hogy egy fiók akár 10 többszörös kapcsolattal is rendelkezik. A sávszélesség használata nem korlátozott, emellett a szolgáltatás lehetővé teszi mind a névtelen forgalmat, mind a korlátlan társ-fájl átvitelt. Az IPVanish használata azt jelenti, hogy el kell döntenie a VPN-kliens letöltéséről. Ha úgy dönt, akkor olyan alkalmazást kap, amely kompatibilis a platformok hosszú listájával, például iOS, Windows, Linux és Android..

Ha nem, akkor választhatja a webalapú SOCKS5 proxyját, amely rejtette tartózkodási helyét, és így hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz. Van egy olyan böngészőbővítmény is, amelyben preferenciáitól függően választhat. Ez csak néhány olyan szolgáltatás, amelyet az IPVanish használ annak biztosítására, hogy hozzáférjen a Kínából származó Viberhez. Részletes értékelésért tekintse meg az IPVanish áttekintésünket.

3. NordVPN

A lista lezárása újabb félelmetes szolgáltató, a NordVPN. A több mint egy évtizedes működésnek köszönhetően a NordVPN számos olyan szolgáltatás kifejlesztésén dolgozott, amely kiegészíti a 256 bites AES titkosítási lehetőségeket. Az egyik a Double VPN-t tartalmazza; egy biztonsági szolgáltatás, amely az adatokat az egyik helyett két kiszolgálón továbbítja. Azt is megválaszthatja, hogy melyik szerverhez csatlakozzon az online tevékenysége alapján. Vannak olyan szerverek, amelyek optimalizáltak a játékhoz, a tömeges letöltéshez, a HD streaminghez és a torrenthez. Ezenkívül lehetősége van akár 6 többszörös kapcsolatra is, amelyekkel az összes eszközét biztonságossá teheti.

A NordVPN szintén nagyon jól működik, hogy névtelenül tartsa használatát, és ennek köszönhetően támogatja a Tor-ot a VPN-en keresztül. A NordVPN segítségével teljesen korlátozottan alkalmazható olyan alkalmazások, mint a Viber a korlátozott régiókban, mint például Kína. Ennek oka az elmosódott kiszolgálók köre, amelyek lehetővé teszik a VPN észlelés nélküli használatát. Az előfizetők a SmartPlay szoftvernek köszönhetően korlátlanul hozzáférhetnek a geo-blokkolt oldalakhoz és csatornákhoz. A szoftver megváltoztatja vagy akár el is rejti az Ön IP-jét, hogy elkerülje az észlelést.

Dönthet úgy is, hogy egy címet fenntart Önnek, jóvoltából a NordVPN támogatja a dedikált IP-ket. Ez különösen akkor jól működik, ha a CyberSec funkcióval párosul, amely távol tartja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat. Mindez csak egy pillanatkép arról, hogy mit kell számolni a NordVPN feliratkozásánál. A szolgáltatás teljes lebontása érdekében tekintse meg a NordVPN áttekintést.

Összefoglaló arról, hogyan lehet felszabadítani a Viber kinyitását

A Viber Kínában történő használatának meglepetésnek kell lennie, ha feliratkozik bármelyik szolgáltatóval, akiket ebben a felülvizsgálatban említettünk. Annak érdekében, hogy megtudja, melyhez kell fordulnia, töltsön el egy kis időt, és végezze el az egyes értékeléseket, hogy többet megtudjon a háromról.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me