Hogyan lehet figyelni a Marvel S.H.I.E.L.D. ügynökeit S6 Online

Iratkozzon fel bármire a Marvel filmművészeti univerzumból, beleértve a a Pajzsügynökök hatodik évadja. Végül itt van. A hatodik évad premierje május 10-én lesz, és ha Ön Marvel rajongó, akkor megérti, hogy miért nem tudok kezelni a blokkot vagy a korlátozásokat, amelyeket a műsort közvetítő csatornákra vagy szolgáltatásokra vettek fel.


A hibaüzenetek elkerülése érdekében I a csatornák beszerzéséhez használjon VPN-t és intelligens DNS-t Azt akarom, hol vagyok. Azokat a problémákat veszik számomra, amelyek értelmetlenül frissítik a weboldalakat és átkozzák a rohadt szerencsémet. Ha ugyanazt akarsz tenni a sorozat nézéséhez a világ bármely pontján, akkor olvass tovább.

Hogyan nézhetem az S.H.I.E.L.D 6. évadának online közvetítőit

Hogyan nézhetem az S.H.I.E.L.D 6. évadának online közvetítőit

Hogyan nézhetjük meg a Marvel Online Shield S6 ügynökeit egy VPN segítségével

Az ABC bejelentette a Marvel’s Agents of Shield megújítását egy hatodik szezonra, amely 13 epizódból áll. Az ABC szerint hetedik évad készül, de senki sem kommentálta, hogy ez lesz-e a show végső rendezvénye. Milyen izgalmas, mint amilyennek hangzik, mi értelme ezeknek a megújulásoknak, ha nem tudod megnézni őket? Nos, természetesen nem mindenki. Azok, akik az Egyesült Államokban vannak, biztonságban vannak mivel az ABC Go ott elérhetővé válik. azonban, bárki az USA-n kívül hátrányos helyzetben van mert nem fér hozzá az ABC Go-hoz ahonnan vannak. Ez az ABC Go azon kérésén alapul, hogy ne mutassa meg tartalmát nem amerikai közönség számára. A földrajzi korlátozások és a szerzői jogi kérdések tiltják.

Ez azt jelenti, hogy ha egy felhasználó megpróbálja elérni az ABC Go-t az Egyesült Királyságból, akkor nem fogja tudni elérni a streaming szolgáltatást. Meg fogja tenni ehelyett hibaüzenetet kap, amelyet csak akkor lehet rögzíteni kap egy amerikai IP-címet. Az amerikai IP-cím birtoklása fontos, mivel ez azt mutatja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. Csak így érheti el az amerikai alapú tartalmakat külföldről. Az amerikai IP-cím hatékony megszerzésének legjobb módja a VPN-szolgáltató megszerzése.

Hogyan működik a VPN??

Engedje meg, hogy ismertesse a VPN működésének folyamatát, a Sheild stílusú ügynököket. A VPN rendelkezik a a kulcsfontosságú helyeken elterjedt kiszolgálók hálózata az egész világon. Amikor feliratkozik egy VPN-re, megkapja válassza ki a kívánt szervert mert így fogod látszani a kívánt országban. Miután csatlakozik a VPN egyik szerveréhez, kapnak egy pajzsot. Mivel az internet ez a veszélyes hely, te férjen hozzá gondtalanul. A pajzs alkotja titkosított protokollok a VPN által kínált. Ezek a protokollok tartsa biztonságos és magánkapcsolatát online állapotban.

A VPN ezen kívül a forgalmat és a védett adatokat átirányítja a kiválasztott szerveren keresztül, amelynek eredményeként úgy tűnik, hogy megjelenik abban az országban. Ennek oka az, hogy a Az IP megegyezik a szerver IP-címével. Ezzel az IP-címmel el fogod érni elérheti az adott országban található összes tartalmat. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a VPN utánozza az pajzs funkcióját. Nem csak képes leszel rá böngészhet az interneten bárhol, teljes biztonsággal, de meg fogja kezdeni a földrajzilag blokkolt tartalmat is, amelyről azt gondolta, hogy nem sikerült hozzáférni a felvételhez.

Nézze meg a Marvel Online Shield S6 ügynökeit egy VPN segítségével – Lépések

Ha meg szeretné nézni, hogy a Marvel Shield Agents of ABC az Egyesült Államokon kívül megy, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Válaszd ki a legjobb VPN az ABC Go számára és feliratkozni feliratkozásra.
 2. Másodszor, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a kívánt eszközön.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást és megvizsgálja a szervereit.
 4. Most, jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 5. Keressen amerikai VPN-kiszolgálót, és csatlakozzon hozzá és keresni egy Amerikai IP-cím.
 6. Ezzel az IP-címmel képes leszel hozzáférés az összes amerikai székhelyű hálózathoz kívánt tartalom.
 7. Hozzáférés az ABC Go-hoz.
 8. korlátozás nélkül, közvetíti a Marvel’s Agents of Shield-t 6. évad, bárhol is van.

A Marvel’s Shield Agents of Shield legjobb VPN-je

A Marvel Agents of Shield 6. évadának közvetítése érdekében az USA-n kívül az ABC Go-on, szüksége lesz egy VPN-re, mint például ExpressVPN. Ez egy olyan szolgáltató, amely csak a legkeményebb titkosítási protokollok. Székhelye a Brit Virgin-szigeteken található a felhasználók online adatvédelme és biztonsága a legjobb érdekükben tartották.

ExpressVPN ajánlatok fantasztikus szolgáltatások és csúcsminőségű sebességek. A barátságos 24 órás ügyfélszolgálat mindig elérhető. Van még egy 30 napos visszatérítési politika azok számára, akik nem voltak elégedettek a szolgáltatással. Ha abbahagyta a feliratkozást, akkor nézze meg az alábbi táblázat többi szolgáltatóját.

Hogyan figyeljük a Marvel S6 pajzs online ügynökeit intelligens DNS használatával

A másik módszer a Marvel Agents of Shield nézésére intelligens DNS-proxy segítségével. Ez a módszer működik átirányítja a felhasználók forgalmát egy kijelölt szerveren keresztül, így azok olyan helyen tűnnek fel, amely eltér az övétől. Hogyan? Nos, a szerver megkapja a felhasználó kérését egy engedélyezett helyről. Az a hely, ahol a csatorna vagy a szolgáltatás található. Tehát erre a felhasználó engedélyt kap a hozzáféréshez az összes tartalom az adott helyen.

Összehasonlítva: a VPN biztonságosabb lehetőség. De egy intelligens DNS-proxy képes feloldása tartalom szupergyors. Ezenkívül az IP-címet sem változtatja meg, ami nem túl biztató szempont. Függetlenül attól, hogy így jut el feloldja az ABC Go és a Pajzs ügynökeinek közvetítését külföldön.

 1. Feliratkozás a Unlocator oldalra, a piacon megtalálható legjobb intelligens DNS-t.
 2. Kérjen segítséget, amikor az intelligens DNS konfigurálása a készüléken a következő videók / telepítési útmutatók követésével.
 3. Ami a forgalom átirányítását egy DNS-kiszolgálón keresztül történik, az az, ami jogosultság a tartalom elérésére különböző helyekről.
 4. Annak ellenőrzése érdekében, hogy hozzáférést kapott-e a streaming webhelyhez, csatornához vagy szolgáltatáshoz, próbálja meg elérni. 
 5. Végül, közvetíti az ABC Go’s Marvel Agents of Shield-jét hatodik évad bárhol.

A legjobb intelligens DNS a pajzs ügynökei számára

A Unlocator mögött álló teljes cél az, hogy segítsen a felhasználóknak távolítsa el a földrajzi korlátozásokat azokra a csatornákra, szolgáltatásokra és webhelyekre, amelyekhez hozzáférni kívánnak. Sokkal jobb, mint az összes többi, amit teszteltem. Ez a sebességre is vonatkozik, nem csak a képességek feloldására.

Alapvetően ezek szerverek, de csavarodtak. tudsz feloldása több mint 200 csatornán ezzel a dán társasággal. Ez is kényelmes azok számára, akiknek nehéz idő elkötelezni magukat. Itt van ez 7 napos ingyenes próbaverzió amelyet felhasználhatnak, ha veszteséget szenvednének.

A Marvel S6 pajzs ügynökei – Utánfutó

Itt tekintheti meg a Marvel Agents of Shield hatodik évadját.

 

Nézze meg a Marvel Online Shield S6 ügynökeit – végső gondolatok

Szerinted hogyan fog a csapat Coulson ügynök nélkül megbirkózni az után, amit tanúi lehettünk az 5. évadban? Mire számíthatunk a Marvel Agents of Shield hatodik szezonjában az előző szezon pusztító eseményei után?

A Marvel S.H.I.E.L.D. ügynökei visszatér ezen a nyáron az ABC-n, ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki a műveletet, függetlenül attól, hogy az USA-ban vagy az Egyesült Államokban tartózkodik-e. vajon VPN-t vagy Intelligens DNS-t választ, képes leszel streaming bármilyen tartalmat szeretne a világ bármely sarkából. Meggondolta már? Ha igen, nyomja meg minket az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map