Hogyan lehet jobban nézni a Saul 4. szezonját az USA-n kívül

Hogyan nézhetem a Better Call Saul 4. évadját? az USA-n kívül? Az új Better Call Saul szezon augusztus 4-én jelenik meg az AMC-n az Egyesült Államokban. Csalódóan az AMC geo-blokkolt külföldön, vagyis az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és Németországban élő emberek nem nézhetik meg a sorozatot. A Better Call Saul rajongói azonban használhatják a VPN vagy Intelligens DNS  nak nek feloldása AMC annak érdekében, hogy a legfrissebb évadot továbbfejlessze. Ezen módszerek bármelyikével Ön képes lesz patak Jobb hívás Saulra online tovább PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Xbox, PS4, Roku, Apple TV, Fire TV Stick vagy Chromecast.


Hogyan nézhetem meg a Better Call Saul 4. évadot az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhetem meg a Better Call Saul 4. évadot az Egyesült Államokon kívül

Hogyan lehet jobban figyelni Saul hívását az Egyesült Államokon kívül, VPN használatával

A Better Call Saul 4. évadja csak hetekkel van a kiadástól, és várhatóan felveszi a tüzet Chuck házában (Michael McKean). A külföldön élő rajongók nem tudják, hogy Chuck túlélt-e, de halálát kivéve, ha előfizetnek VPN-re. A virtuális magánhálózat biztonságos módszer az internetes forgalom továbbítására egy másik számítógépen az interneten. Ezenkívül létrehoz egy digitális alagutat is, amelyen keresztül az adatok áthaladnak és titkosítva lesznek. Így nézheti meg a Better Watch Saul 4. évadának az Egyesült Királyságon kívüli VPN használatával történő megtekintését:

 1. Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatót. Kerülje az ingyenes VPN-eket, mint például a Hola.
 2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a VPN-szolgáltató webhelyéről.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Most úgy tűnik, hogy böngészi az internetet egy Amerikai IP-cím.
 5. Ez a megközelítés lehetővé teszi az összes amerikai csatorna feloldását bárhol a tengerentúlon, beleértve a RókaNBC, ABC, Freeform, A&E, CW TV, és Hulu.

Csak annyit kell tennie, hogy az AMC feloldódjon, hogy megnézhesse a Better Call Saul negyedik évadát ExpressVPN. Ez messze a legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb szolgáltató, amely garantálja a korlátozások megkerülését és a tartalom feloldását világszerte. Itt vannak a legjobb VPN-k, amelyekhez felhasználhatják nézze meg a Better Call Saulot az Egyesült Államokon kívül.

Hogyan lehet jobban figyelni Saul hívását az Egyesült Államokon kívül az intelligens DNS-proxykkel

Az AMC feloldásának másik módja az intelligens DNS-proxy. Az intelligens DNS szerver segítségével korlátlanul hozzáférhet olyan webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, mint az AMC, mintha abban az országban helyezkedne el, ahol engedélyezett a hozzáférés. Noha az intelligens DNS nem a legbiztonságosabb módszer, határozottan sokkal gyorsabb, mint egy VPN. Az intelligens DNS használatával így állíthatja fel az AMC feloldását az Egyesült Államokon kívül:

 1. Menj tovább Unlocator és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
 2. Most, hogy létrehozta az intelligens DNS-fiókot, telepítse az intelligens DNS-t az adatfolyam-eszközön: PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 és Xbox. 
 3. Látogasson el az AMC webhelyére, vagy indítsa el az AMC alkalmazást.
 4. Jelentkezzen be és folytassa a Better Call Saul Saul 4 évad online közvetítését.

Unlocator Olyan varázsa, mint a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása, beleértve az AMC-t is. Használhatja a Unlocator programot más olyan nagy streaming szolgáltatások feloldásához is, mint például a Hulu, a Fox, az NBC és a CW TV az USA-n kívül. 7 napos ingyenes próbaverziót is kínál, és hitelkártyát nem igényel. Ez egy gyors és hatékony intelligens DNS-proxy, amely több mint 200 csatornát felszabadíthat neked, bárhol is van.

Jobb hívás Saul 4. évad

A Better Call Saul negyedik évadát tavaly júniusban megújították, és januárban kezdték meg a gyártást. A Better Call Saul S4 visszaigazolódik augusztus 6-án, hétfőn, amikor az AMC Amerikában fog megjelenni. Ez a szezon közelebb hozza Jimmy-t (Bob Odenkirk) a Saul Goodman-ra való teljes átalakulásához, amelyre a rajongók számíthatnak. Vince Gilligan ugratta: „Minden évben közelebb kerülünk ahhoz, hogy Jimmy McGill Saul Goodmanré váljon, és ez az év nem lesz más. Jimmy és Saul világa összejön, ezért indokolt, hogy a Better Saul hívása és a Breaking Bad világai mélyebben és mélyebben átfedésben legyenek egymásba. ”

Bob Odenkirk természetesen Jimmy McGill, AKA, Saul Goodman tagja lesz. Más szereplők közé tartozik Rhea Seehorn és Jonathan Banks, mint Kim Wexler és Mike Ehrmantraut. A negyedik évadban Patrick Fabian is visszatér, mint Jimmy riválisa Howard Hamlin, Giancarlo Esposito mint Breaking Bad ikonikus gazember Gus Fring és Michael Mando, mint Ignacio ‘Nacho’ Varga, valamint Daniel és Luis Moncada, mint Leonel és Marco Salamanca félelmetes unokatestvérei. . Íme az első öt epizód címe:

 • Füst: 1. rész
 • Lélegzet: 2. rész
 • Valami szép: 3. epizód
 • Vita: 4. rész
 • Elég egy út: 5. epizód

A jobb hívás Saul 4. évadának előzetese

Nézze meg a Better Call jobb 4. évadját az Egyesült Államokon kívül

A Better Call Saul 4. évad augusztusban fog megjelenni a képernyőn, azonban csak azok a helyi amerikai lakosok és VPN / Smart DNS felhasználók nézhetik meg premierjét. A rajongók számíthatnak arra, hogy a dolgok sötétebb fordulatot fordítanak, és izgalmas eredményeket várhatnak a közelgő szezonban, és felfedezhetik, HOGY A halál miatt Jimmy Saul lesz? Az Egyesült Államokon kívüli személyek számára ezt csak akkor lehet megtudni, ha VPN-t vagy SmartDNS-t kapnak.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map