Hogyan lehet megkerülni a Katar VoIP blokkját?

Hogyan feloldhatjuk a VoIP szolgáltatásokat, például a Skype-t és a WhatsApp-t Katarban? A legtöbb ember számára a közösségi média az egyetlen fő út, amely lehetővé teszi számukra, hogy megosszák különleges élettapasztalataikat és nagyszerű pillanataikat barátaival és családjával. Ez az egyetlen, amely biztosítja az együttélés és a kapcsolattartás érzését, annak ellenére, hogy mérföld távolságban vannak egymástól. Mivel a webhelyekhez, például a Facebookhoz, az Instagramhoz és a Twitter-hez való hozzáférés az internet-kapcsolattól függ, a felhasználók számára nagyon könnyű azonnal rájönni, hogy bármilyen probléma merül fel az általuk megkísérelni kívánt webhely vagy az internetszolgáltató számára..


Hogyan lehet megkerülni a Katar VoIP blokkját?

A legtöbb arab országban nagyon magas az internetes cenzúra. Ha nem tudnak hozzáférni olyan webhelyre, amelyre megpróbálnak belépni, nagyon valószínű, hogy internetszolgáltatójuk ilyen korlátozások mögött állhat. A legtöbb arab kormány komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy szabályozza a polgárok által online elérhető tartalmat, és Katar sem kivétel. Különösen ismertek azokról a blokkokról, amelyeket feltettek a VOIP alkalmazásokra, például a Skype és a Whatsapp.

VoIP alkalmazások blokkolása Katarban

A tilalom kiterjed az iPhone népszerű Facetime funkciójára is, és Katarban a szabályozás olyan, hogy az ott eladott iPhone készülékeknél már telepítve van az alkalmazás. A Katari Kommunikációs Hatóság úgy dönt, hogy hallgat az ügyről, és mint intézmény, amely közvetlenül felügyeli az országon belüli kommunikációs szolgáltatásokat, sajnálatos, hogy a teljes helyzetről nem szólnak semmit..

Mindenkinek, aki Katarába látogat, vagy elkezdi élni, el kell döntenie, hogy továbbra is elégedett marad-e azzal, hogy csak a kapcsolatait üzenheti meg, vagy keressen olyan megoldást, amely lehetővé teszi számukra az Internet-kapcsolat titkosítását, és megkerüli azokat a blokkokat, amelyek megakadályozzák a felhasználókat attól kezdve, hogy felhívják a névjegyeiket. Ha nem Ön egyike marad a visszatartásnak a korlátozásokkal kapcsolatban, akkor van egy biztos megoldás, amelyet választhatott, és amely lehetővé teszi, hogy visszatérjen a VoIP-alkalmazáshoz, amellyel megszokta.

Megkerülje a katari VoIP-t a VPN-sel

A VPN-k az egyetlen ismert megoldás, amely lehetővé teszi, hogy megkerülje a VoIP-tilalmat Katarban, és ugyanakkor biztosítsa, hogy anonim maradjon, amikor online vagy. Ha feliratkozik egy VPN-szolgáltatóra, azt jelenti, hogy csatlakozhat más kiszolgálókhoz is, mint amelyekre a kapcsolat áthalad. Ez lehetővé teszi, hogy elrejtse a valós helyét. Ha csatlakozik egy másik szerverhez, akkor az IP-címét is megváltoztathatja. Ez azt jelenti, hogy bárhonnan megjelenhet, ahonnan szeretne lenni. Ez nagy előnye, mivel lehetővé teszi, hogy bármilyen geo-korlátozó blokkokon átjuthasson. Amellett, hogy VoIP-hívásokat kezdeményezhet, a garantált biztonság mellett hozzáférhet a népszerű élő streaming csatornákhoz, a játékhelyekhez és minden máshoz is..

Katar legjobb VPN-jei

Most, hogy tudja, mit nyerhet a VPN használatából, megvizsgáljuk a katari napi legnépszerűbb VPN szolgáltatók expedíciójait.. 

1. ExpressVPN

A listánk kezdődik ExpressVPN, egy olyan szolgáltatás, amelynek középpontjában a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása van, de prémium áron. Ez a legtöbb ember számára talán az egyetlen hátránya, mivel sokkal több zsebbarát szolgáltatás van odakinn, ám ezek természetesen nem hasonlítanak az ExpressVPN-hez..

A 2009-ben alapított és a Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező szolgáltatónak több mint elegendő ideje volt arra, hogy megismerje ügyfeleinek a legmegfelelőbb megnyitását. Ezt a rendkívüli 24 órás ügyfélszolgálat, a katonai minőségű 256 bites AES titkosítás és a kivételes OpenVPN protokoll képezi. Ha a legjobbat keresi, akkor jobb, ha kipróbálja az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját, és nézd meg magad, miért ez a legmagasabb szintű szolgáltató.

2. NordVPN

Funkcióban gazdag, biztonságos és ügyfél-orientált, NordVPN mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfeleinek biztosítsa a leghasznosabb eszközöket, amelyek jól működnek a VPN-szolgáltatásuk teljesítményének optimalizálása érdekében. Az egyik népszerűbb szolgáltatás a kettős VPN-szolgáltatás, amely a felhasználói adatokat egy szerver helyett két szerveren továbbítja. A NordVPN akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz egy fiók alatt, és teljes támogatást nyújt azoknak, akik torrentot keresnek. Szolgáltatójuk több mint 3000 szerverrel rendelkezik, több mint 94 országban. Ez több, mint elegendő annak biztosításához, hogy bármilyen webhelyet elérhessen, és bármilyen földrajzi korlátozást elérhessen. 

3. IPVanish

Mint kiemelkedő VPN-szolgáltató, IPVanish nem húz ütéseket, amikor ügyfeleinek a legjobb online biztonságot nyújtja. Szigorú bejelentkezési tilalmának és a 256 bites AES titkosításnak köszönhetően minden ügyfelük védelmet élvez a hackerek és a spammerek támadásaitól. A szolgáltatás támogatja a 3 fő VPN protokollt. A 60 országban jóval több mint 1000 szerverrel rendelkezik, alig van olyan webhely, amelyhez nehezen kapcsolódhat. A szolgáltató gondoskodik arról is, hogy megakadályozza a felhasználókat a DNS-szivárgások elkerülésében, sőt még egy olyan kódolási funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a VPN használatát azokban az országokban, amelyek megpróbálják megakadályozni, hogy így tegyék. Ha mindez érdekesnek tűnik, akkor kipróbálhatja a 7 napos pénz-visszafizetési garancia ajánlatot, és megnézheti, vajon ez lehet-e Ön.

4. VyprVPN

A listánk negyedik része a svájci székhelyű szolgáltató, amely jól ismert a VPN piacra hozott technológiai fejlődésével. A VyprVPN mintegy 200 000 IP-vel rendelkezik, amelyek közül a felhasználók választhatnak. Egy kiváló szolgáltatás egy automatikus megszakító kapcsoló, amely leállítja a kapcsolatot, ha a VPN-szolgáltatás veszélybe kerül. A VyprVPN olyan alkalmazásokat is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a futtatást Windows, Mac, Android, iOS, Linux alapú eszközökön. A szolgáltatás valójában nem engedi meg ezt a sok egyidejű kapcsolatot, de ha háromszor is megteheted, akkor nincs mit aggódnod. VyprVPN egyedülálló képességgel rendelkezik olyan területeken történő munkavégzésre, ahol a VPN használatát nem támogatják, például Kínában, és ennek oka a Chameleon protokoll. Láthatja, hogy működik, ha elfogadja a 3 napos próba ajánlatát.

5. BulletVPN

BulletVPN úgy tekinthető, mint egy új belépő a teljes VPN-piacra, de ez nem jelenti azt, hogy a tőlük elvárt szolgáltatási szintet bármi is megragadhatja. Ez az egyik legjobb szolgáltatás, különösen, ha olyan szolgáltatást keres, amely lehetővé teszi a streaming legnépszerűbb szórakoztató webhelyekről, például az American Netflix.

Az 52 növekvő szerverhálózat mellett a szolgáltató továbbra is akár 5 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és akár 4 különféle VPN-protokoll számára nyújt lehetőséget. A titkosítás szintén megbízható, és a szolgáltatáshoz automatikus Internet kill kapcsoló is tartozik. Ha továbbra is kíváncsi a BulletVPN-től, akkor továbbléphet és kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát..

Következtetés a Katar VoIP blokkok működéséről

Nagyon tisztában vagyunk azzal, hogy valóban olyan sok VPN-szolgáltatás létezik a piacon. Ez megnehezíti a legjobb VPN-szolgáltatás megválasztását, főleg ha még nem ismeri ezt. A fent javasolt öt szolgáltatás azonban minden bizonnyal példaértékű szolgáltatást és optimális védelmet nyújt. Van bármilyen kérdése vagy megjegyzése, amelyeket meg szeretne osztani velünk? Hagyja őket az alábbi szakaszban, és mi biztosan válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me