Hogyan lehet megkerülni a Net Nanny-t

Manapság nagyon magas az a sebesség, amellyel a gyermekek nagyon fiatalon alkalmazzák a technológiát. Leggyakrabban valószínű, hogy olyan fiatalokat találunk, akik időt vesztegetnek intelligens mobilkészülékeiken. Lehetséges, hogy elfoglaltak játékkal, szociális médián keresztül, streaming videókat vagy csak véletlenül böngészhetnek az interneten. Az internet gyakorlatilag korlátlan tudásforrást mutat be, ahol egyszerű kereséssel bármit megismerhetnek, amit akarnak.


Hogyan lehet megkerülni a Net Nanny-t

Hogyan lehet megkerülni a Net Nanny-t

Az internetkorlátozások szükségessége

A tartalomhoz való könnyű hozzáférés a saját problémáinak részét is képezi. Az internet bizonyos részeit érettebb közönség számára szabad hagyni, mivel azok a gyermekek számára nem megfelelő tartalmat tartalmaznak. Mint ilyen, szükség van valamilyen cenzúra formájára, hogy a gyermekek tartózkodjanak a potenciálisan káros tartalmaktól. A szülői felügyelet legnépszerűbb formája, amelyet a legtöbb gondviselőről ismertek, a Net Nanny néven ismert szűrőeszköz.

Mi az a Net Nanny??

A Net Nanny több mint 20 éve működik, és ez volt a preferált tartalomszűrő eszköz sok ember számára szerte a világon. Az alkalmazás lehetővé teszi az adminisztrátorok számára, hogy ellenőrizzék az eszközön megtekintett tartalom típusát. A Net Nanny-t az iskolák és a vállalatok is elfogadták olyan eszközként, amely elősegíti a termelékenységet. Ezekben az esetekben a szoftvert olyan webhelyek blokkolására használják, amelyek elvonhatják tevékenységét.

Ide tartoznak a szerencsejáték-helyek, a fogadási oldalak, a csevegőhelyek vagy akár a pornográfia is. Az egyik probléma, amelyet ez különösen a munkahelyen vagy az iskolában felvethet, az, hogy a szoftver néha blokkolja a hozzáférést azokhoz a webhelyekhez, amelyekre kutatáshoz vagy tanulmányokhoz szüksége lehet. A rendszergazdával való kapcsolatfelvétel a kívántnál hosszabb ideig tarthat. Ez nem egy olyan lehetőség, amelyet szeretne felfedezni, ezért meg kell keresni a szoftver szűrőhatásainak megkerülésére szolgáló módszereket..

Hogyan lehet megkerülni a Net Nanny-t – VPN használata

A Net Nanny körül a VPN használatával lehet a leghatékonyabban megkerülni. A VPN a virtuális magánhálózat. Ez egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi a távoli szerverekhez való csatlakozást a világ minden tájáról, amelyek elrejtik az Ön IP-címét, és titkosítják a kapcsolatot. Miután létrejött egy kapcsolat, a forgalom már nem használja a hagyományos útvonalat az internet eléréséhez. A forgalom titkosítva lesz, és ez elrejti azokat az adatokat, amelyeket a kapcsolat továbbít. Ez azt jelenti, hogy a Net Nanny nem fogja tudni olvasni a forgalmat, ezért nem lesz képes szűrni semmilyen tartalmat. Ezután bármilyen tartalomhoz hozzáférhet. Kövesse ezeket a lépéseket a Net Nanny megkerüléséhez egy VPN segítségével:

  1. Iratkozzon fel egy VPN-szolgáltatónál, például az ExpressVPN-nél.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iPhone vagy iPad készülékre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és belülről csatlakozzon a VPN szerverhez.
  4. Végül böngészhet szabadon és névtelenül az interneten.

Az internethez való hozzáférése nem csak a Net Nanny szoftvertől rejtőzik el. Azt is megakadályozhatja, hogy internetszolgáltatója megtudja, mire készül online. Ez megakadályozza őket abban, hogy lehallgassák és megtalálják bármi olyat, amit időnk nagy részében töltenek. Annak ellenére, hogy a VPN használata azt jelenti, hogy a kapcsolat kissé lelassul, a megfelelő szolgáltató kiválasztása lehetővé teszi ennek az ellenhatásnak a legkisebbre csökkentését.. 

A legjobb VPN-k a Net Nanny megkerülésére

Az egyszerű keresés révén elérhető nagyszámú VPN-szolgáltatás megnehezítheti a megfelelő szolgáltató kiválasztását. Ezért állítottunk fel olyan szolgáltatások listáját, amelyek biztosak vagyunk abban, hogy a forgalmat jól rejtenek, és a sebességet is magasban tartják. Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek megkerülhetik a Net Nanny-t:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN elég jól tartja magát, mint az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatás, amelyhez fordulhat az online biztonság érdekében. A szolgáltatásnak erős 2000+ szerverhálózata van, amelyek mindegyike 94 országban van szétszórt. A Brit Virgin-szigeteken található ExpressVPN szigorú nulla naplózási politikát tart fenn, és 256 bites AES titkosítást alkalmaz, hogy a felhasználó privát és biztonságos böngészést tartson fenn. A szolgáltatás akár 3 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, mindegyik egy fiók alatt. Ez tovább növelhető, ha úgy dönt, hogy az ExpressVPN klienst közvetlenül az útválasztóra tölti le.

Díjnyertes szolgáltatásként a szolgáltató egyik szempontja, amely kiemelkedik, az ügyfélszolgálat. Jól képzett csapata a közösségi médián, e-mailen vagy akár élő üzenetküldésen keresztül is elérhető. A szolgáltatásnak olyan speciális funkciói is vannak, mint például a megosztott alagútépítés, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiválasszák, hogy melyik forgalom kerül titkosításra. Van egy automatikus Internet kill kapcsoló, amely bekapcsol, amikor a VPN-kapcsolat veszélybe kerül. A VPN felett folytatott Tor szintén remekül működik a szolgáltatással, és lehetővé teszi a névtelenség fokozását. Ezek egy sor egyéb szolgáltatás mellett biztosítják a Net Nanny szűrők körüli megkerülését. Nézze meg az ExpressVPN áttekintést további betekintésért.

2. IPVanish

Az IPVanish nem tartalmaz tippeket arra, hogy mi segít abban, ha feliratkozik. Megkapja az IPVanish készülékét, és ennek köszönhetően a szolgáltató által kínált szolgáltatások széles választéka áll rendelkezésre. Először is, a szolgáltatás akár 1500 szervert is kínál, amelyekhez csatlakozni lehet. Összességében több mint 40 000 különféle IP-t használnak. Ezek több mint elegendőek a hálózati torlódások megakadályozásához és annak biztosításához, hogy mindig az ügyfelek rendelkezzenek szerverrel, amelyhez kapcsolódni tudnak. Az IPVanish nem korlátozza a sávszélességet, és nem korlátozza a szerverváltást sem.

Az IPVanish előfizetése azt jelenti, hogy akár 10 eszközt is csatlakoztathat egyszerre, és ez nagyszerű, különösen egy kisvállalkozás számára. A biztonság szintén kiemelkedő a 256 bites AES titkosításnál. Az IPVanish teljes mértékben támogatja azokat a felhasználókat, akik torrent akarnak. Korlátlan P2P fájlátvitelt és névtelen torrentet tesznek lehetővé. A szolgáltatás nagyszerű azok számára is, akik HD formátumban szeretnék streaming tartalmat közvetíteni a szupergyors sebességeknek köszönhetően. Ha úgy dönt, hogy nem tölti le a VPN-ügyfelet, akkor mindig használhatja a SOCKS5 webes proxyját. Ez egy online platform, amellyel elrejtheti tartózkodási helyét, és átjuthat a földrajzi korlátozó blokkokon. Ha többet szeretne tudni arról, hogy az IPVanish mit tehet Önért, nézze meg az IPVanish áttekintésünket.

3. NordVPN

A listánk hiányos lenne, ha nem vonjuk be a NordVPN-t. Ez a panamai szolgáltató 256 bites AES titkosítást is alkalmaz, de számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek még nagyobb biztonságot nyújtanak a biztonság szintjén. Az első a dupla VPN titkosítási szolgáltatás. Úgy működik, hogy a felhasználói forgalmat egy szerver helyett két szerveren továbbítja, ezáltal megduplázva a titkosítás szintjét. A 4000+ szerver nagy hálózatának köszönhetően a NordVPN lehetővé teszi a felhasználók számára a kiszolgálók kiválasztását is, amelyekhez csatlakozniuk kell. Ezt az az elvégzi, hogy milyen munkát végeznek online. Vannak olyan szerverek, amelyek továbbfejlesztettek például HD streaming, torrent, tömeges letöltés vagy játék számára.

A NordVPN olyan szoftvert kínál, amely biztosítja a böngészés biztonságát. Van egy Cybersec szoftver, amely megakadályozza a rosszindulatú programokat és a zavaró hirdetéseket, valamint a SmartPlay a földrajzilag korlátozott webhelyekhez és csatornákhoz való hozzáféréshez. Ezzel a szolgáltatóval akár 6 egyidejű kapcsolatot és 24 órás támogatást kaphat az ügyfélszolgálat csapata. A szolgáltatás OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP protokollokat kínál VPN protokollként, és dedikált IP szolgáltatásokat kínál azok számára, akik feliratkozni szeretnének. Ha többet szeretne megtudni a NordVPN-ről és mire számíthat, tekintse meg a NordVPN áttekintésünket.

Összefoglaló arról, hogyan lehet megkerülni a nettó dada

A Net Nanny megkerülésére szolgáló legjobb VPN-k rövid áttekintése most véget ér, áttekintve az iparág három legjobb VPN-jét, amelyekre feliratkozhatott. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, bátran hagyja azokat az alábbi megjegyzés szakaszban, és örömmel válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me