Hogyan lehet megkerülni az MLB.TV blackout megoldását / javítását az Egyesült Államokban vagy Kanadában

Megkerülje az MLB elsötétítését VPN vagy Smart DNS Proxy használatával


Megkerülje az MLB elsötétítését VPN vagy Smart DNS Proxy használatával

frissítés: A legfrissebb BAT alkalmazásfrissítés után az alkalmazás kényszeríti a GPS használatát iPhone-on és iPad-en. A két lehetséges megoldás csak a börtönből törött iOS-eszköz vagy a GPS-hamisítvány alkalmazás. Vagy iTunes segítségével készítsen biztonsági másolatot egy régebbi BAT-alkalmazásra való visszatéréshez. Ugyanez vonatkozik az Androidra, az Amazon Fire TV-re és a FireStick-re.

MLB.TV elsötétítés – az alapok

Az MLB.com szerint “Szokásos szezon helyi helyi áramkimaradás Az MLB.com At Bat ™ -on élő összes játékot helyi áramszünetek képezik. „A Major League baseball kizárólagosságai miatt az élő játékok minden szombaton, a tervezett indulási időponttal 13:22 ET után vagy 19:00 ET előtt, és minden vasárnap, a tervezett indulási idővel 17:00 ET után, befejeződnek. az Egyesült Államokban.”

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az MLB-hibaelhárítási hibákat, amelyeket akkor kaphat, ha megpróbálja megnézni a kedvenc baseball-csapatát online.

“Sajnáljuk. Megállapítottuk, hogy Ön az alkalmazandó klub egyik otthoni televíziós területén belül helyezkedik el, ezért el vannak távolítva a kiválasztott játék nézéséből. Ennek a játéknak a Live Audio-je elérhető az MLB.TV előfizetés részeként. ”

„Médiahiba. Ez a játék ideiglenesen nem érhető el. Kérjük, próbálja meg néhány perc múlva újra. ”

“Sajnáljuk. A műsorszolgáltatók által megkövetelt áramszünet ellenőrzéseket jelenleg nem lehet elvégezni. Kérjük, próbálja meg néhány perc múlva újra. ”

Az ilyen élő játékokat a klub minden egyes alkalmazható otthoni televíziós területén elhagyják (kivéve egyes otthoni televíziós területeket, amelyekre az MLB.com At Bat ™ piacon belüli előfizetési szolgáltatásokat kínálhat). Ha egy játékot egy téren el vannak fedve, akkor az nem elérhető élő játék megtekintéséhez ”. Tehát lényegében úgy kell tűnnie, hogy olyan helyről származik, amely nem Kanadában vagy az USA-ban az MLB áramszünet elkerülése érdekében. Az alábbiakban talál további információt a rendelkezésre álló két módszerről megkerülni az áramszünetet és a csapatokat, amelyeken dolgozik.

Arizona Diamondbacks
Phoenix, ArizonaAtlanta Braves
Atlanta, Georgia

Baltimore Orioles
Baltimore, Maryland

Boston Red Sox
Boston, Massachusetts

Chicago Cubs
Chicago, Illinois

Chicago White Sox
Chicago, Illinois

Cincinnati Vörös
Cincinnati, Ohio

Clevelandi indiánok
Cleveland, Ohio

Colorado Rockies
Denver, Colorado

Detroit Tigers
Detroit, Michigan

Houston Astros
Houston, Texas

Kansas City Royals
Kansas City, Missouri

Anaheimi Los Angeles-i angyalok
Anaheim, Kalifornia

Los Angeles Dodgers
Los Angeles, California

Miami Marlins
Miami, Florida

Milwaukee sörfőzők
Milwaukee, WisconsinMinnesota ikrek
Minneapolis, Minnesota

New York Mets
New York, New York

New York Yankees
New York, New York

Oakland Atlétika
Oakland, Kalifornia

Philadelphia Phillies
Philadelphia, Pennsylvania

Pittsburgh Pirates
Pittsburgh, Pennsylvania

San Diego Padres
San Diego, Kalifornia

San Francisco Giants
San Francisco, Kalifornia

Seattle tengerészek
Seattle, Washington

Szent Louis bíborosok
St. Louis, Missouri

Tampa Bay Rays
Szentpétervár, Florida

Texas Rangers
Arlington, Texas

Toronto Blue Jays
Toronto, Ontario

Washington Nationals
Washington DC.

MLB.TV BAT elsötétítés és a GPS helyzete

Egy másik figyelemre méltó dolog az, hogy sok alkalmazás, köztük az iPad és az iPhone BAT alkalmazások is GPS helymeghatározó szolgáltatások a hely meghatározása. Ez megbontja az alábbi két megoldást. A megoldás Ennek célja a BAT alkalmazás eltávolítása és újratelepítése. Az újratelepítés utáni megnyitáskor, amikor megkérdezik, engedélyezi-e vagy megtagadja-e a helymeghatározó szolgáltatásokhoz való hozzáférést, kérjük, válassza a lehetőséget TAGADNI. 

Az MLB.TV elsötétített megoldása a VPN használatával

A virtuális magánhálózat rövidítéseként használt VPN felhasználható az összes forgalom kiszolgálására olyan kiszolgálón keresztül, amely nem az Egyesült Államokban vagy Kanadában található. A VPN az összes kézi eszközön és számítógépen működni fog. Az összes háztartási eszközre is működni fog, ha van VPN-kompatibilis útválasztója. Alapvetően a VPN lehetővé teszi, hogy hamisítja a helyét online, és becsapja az MLB-t, hogy azt gondolja, hogy USA-n kívül tartózkodik. Kövesse az alábbi utasításokat az MLB áramszünet korlátozásának megkerüléséhez a VPN használatával.

 1. Iratkozzon fel VPN-lel az alábbi listából.
 2. Töltse le, telepítse és indítsa el a VPN alkalmazást a PC-jére, Mac-jére, iPhone-jára, iPadjére vagy Androidjára.
 3. Jelentkezzen be az alkalmazásba a VPN-fiókjával.
 4. Ezután csatlakozzon egy olyan VPN szerverhez, amely nem az Egyesült Államokban vagy Kanadában található.
 5. Most lépjen tovább az MLB.tv webhelyre, vagy indítsa el az MLB-t a Bat alkalmazásban.
 6. Végül nézzen meg minden kívánt MLB játékot, áramkimaradás nélkül.

A következő VPN szolgáltatók az én legjobb választások amikor arra kerül sor Az MLB.tv áramszünetek megoldása. ExpressVPN a legfontosabb ügyfélszolgálat és a 30 napos visszatérítési garancia miatt a legfontosabb.

Az MLB.TV elektromos áramkimaradás javítása az intelligens DNS-proxy segítségével

Az intelligens DNS-proxy csak a forgalom egy részét irányítja át, és minden eszközön működik. Ha akarod megkerülni az MLB áramszünetet a támogatott eszközök Apple TV, iOS, Smart TV, PS3, PS4, Roku, WD TV, Xbox 360, Xbox one, PC és Mac. Tehát többé-kevésbé az összes eszköz. Az alábbi lépésekkel elkerülheti az MLB áramkimaradásokat az intelligens DNS-proxyk használatával.

 1. Iratkozzon fel egy intelligens DNS-proxy szolgáltatással, amely támogatja az MLB áramszünet korlátozásainak megkerülését.
 2. Ezután telepítse az intelligens DNS-t az adatfolyam-eszközön.
 3. Most menjen az MLB webhelyére, vagy indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be az MLB.tv-fiókjával.
 4. Végül nézzen meg minden kívánt MLB játékot, áramkimaradás nélkül.

Pár éve használom a Unlocator nevű intelligens DNS proxy szolgáltatást. Valószínűleg a legjobb intelligens DNS, amelyet felhasználhat az MLB, NBA, NHL és még az NFL áramszünetek megkerülésére az USA-ban vagy Kanadában. Hitelkártya regisztráció nélkül regisztrálhat egy ingyenes, 7 napos Unlocator próbaverzióra. nagyszerű a telepítéshez és a támogatáshoz.

Az MLB.TV támogatott eszközök

Az alábbiakban felsoroljuk az összes eszközt, amelyre telepítheti az MLB.tv alkalmazást.

 • iPhone
 • iPad
 • Apple TV
 • roku
 • Amazon Fire TV
 • FIRESTICK
 • PS4
 • PS3
 • Xbox egy
 • Xbox 360
 • Samsung Smart TV
 • Sony Smart TV
 • LG Smart TV
 • WD TV
 • Chromecast
 • Android
 • PC
 • Mac

Az MLB elektromos áramszünet korlátozásainak megkerülése – tippek & trükkök

 • Ha az MLB.TV-t nézi a számítógépen vagy a Mac-en, akkor mindenképpen törölje a böngészője cookie-jait, és frissítse a játék oldalát, miután beállította a VPN-t vagy az Intelligens DNS-t.
 • Ha VPN-t használ, akkor mindig csatlakozzon ugyanahhoz a VPN-kiszolgálóhoz, amikor el akarja nézni a kimerült játékokat.
 • Előfordulhat, hogy a Samsung Smart TV készüléken el kell távolítania és újra telepítenie kell az MLB alkalmazást az MLB áramszünetek sikeres elkerülése érdekében..
 • Ha az intelligens DNS-t használja az elsötétítő játékok nézésére, akkor nem veszíti el a hozzáférést más amerikai csatornákhoz, még azután sem, hogy a készüléken konfigurálta az intelligens DNS-t.
 • Használhatja az izgalmas MLB-fiókját a VPN vagy az intelligens DNS mellett, azaz nincs szükség új MLB.tv fiók regisztrálására..
 • Ha bármilyen probléma merül fel, először mindig forduljon a VPN-hez vagy az intelligens DNS-támogatáshoz.

Kerülje az MLB áramszünetét – következtetés

Röviden: a VPN és az Intelligens DNS egyaránt lehetővé teszi, hogy megfeketedett játékokat nézzen, függetlenül attól, hogy hol él. A kiválasztott közül az a hívás. Ellenőrizze az ellátások listáját, és hívja fel. Mindkettőt rendkívül könnyű beállítani és konfigurálni. Ha bármilyen visszajelzése van, kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzés mezőkben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map