Hogyan lehet megnézni a HBO őrzőinek élő közvetítését az USA-n kívül

2009 óta kérdeztük magunkat, látni fogjuk Dr. Manhattan újra? Nos, a válasz határozottan igen, köszönhetően HBO. Az őröket a kis képernyőn újjáéledték 2019. október 20. A nap folyamán a film egyetlen problémája az volt, hogy hiányzik a rendező vágása. A sorozatokkal azonban az a tény, hogy A HBO csak az Egyesült Államokban érhető el. De a megoldás sokkal könnyebb. Ne menj sehova. Itt van, hogyan lehet Nézze meg a HBO Őrzőit bárhol.


Hogyan nézhetjük az őrzőket online módon

Hogyan nézhetjük az őrzőket online módon

HBO – Most nem, és természetesen nem útközben

HBO logóA HBO két streaming szolgáltatással rendelkezik, amelyek segítségével prémium show-kat nézhetnek, köztük az új Watchmen sorozatot. Először is HBO Go, mely szolgáltatást csak akkor használ, ha érvényes kábel előfizetés.

Ami a kábelvágókat illeti, vannak HBO most. A előfizetési alapú szolgáltatás amely lehetővé teszi az összes HBO műsor közvetítését, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz Egyesült Államok.

Bármennyire különlegesek is ezek a szolgáltatások, mindkettőnek van egy közös vonása. Mindkettő az Egyesült Államokon kívül nem érhető el.

Nem csak az HBO; minden A szolgáltatás meg tudja határozni a tényleges helyét, és ennek megfelelően blokkolja a hozzáférést. Néhányuk az Egyesült Királyságra korlátozódik, például BBC iPlayer, míg mások például Franciaországon kívül nem működnek TF1. Ez csak a szerzői jogok védelmének egyik módja.

Menjünk vissza a HBO-hoz. Ha külföldön próbál egy stream-et közvetíteni a csatorna webhelyén, ez hiba üzenet felbukkan:

– Nem a szolgáltató területén. A HBO Now csak az Egyesült Államokban és egyes Egyesült Államok területein érhető el. ”HBO most Error FPN

Tehát mostanra azt kérdezi tőlem, mit tehetne ezzel megkerülni egy ilyen kérdést amikor csak egy másik országban érhető el. Nos, nem kell ott lenned. Csak annyit kell tennie, hogy változtassa meg virtuális tartózkodási helyét és úgy tűnik, hogy a Egyesült Államok. Hogyan? Tudja meg a következőt.

Őrzők a sorozat – Globális streaming

A csatorna becsapásának a legjobb módja az Egyesült Államokban való gondolkodás az, ha a Virtuális magán hálózat. A VPN egy olyan internetes eszköz, amely védi adatait és megváltoztatja a helyét az egyik szerveréhez történő csatlakozáskor.

Amint csatlakozik, a A VPN titkosítja az Ön adatait és elrejti személyazonosságát. Ezenkívül áthelyezik, és a Az IP-cím megváltozik annak az országnak az országához, ahol a kiszolgáló található, teljes mértékben megadva az Ön számára hozzáférés bármilyen online korlátozással a környéken.

Például, mivel ma a HBO a célunk, csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez. Amint a kapcsolat megtörténik, kap egy a USA IP-cím. Nos, ez a kulcsod. Most már nem csak a hozzáféréssel rendelkezik HBO, de Hulu, CW TV, és több amerikai korlátozott csatornát.

A lépések

Itt van, amit meg kell tennie ahhoz, hogy feloldja a HBO Now vagy a Go blokkolását, és közvetítheti az őrzőket bárhol:

 1. Regisztrálj hiteles VPN szolgáltatással. Manapság, ExpressVPN vezet az iparágban.
 2. Miután létrehozott egy fiókot, töltse le és telepítse alkalmazásukat a saját webhelyére Android, iOS, PC, Mac vagy Fire Stick.
 3. Most aktiválja az alkalmazást, Bejelentkezés, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
 4. Várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön.
 5. Végül, indítsa el a HBO-t és közvetítheted az Őrzőket bárhol.

Az ExpressVPN már majdnem működik 10+ év, és eddig ez az első számú szolgáltatás az iparban. Több, mint 3000 szerver 94 országban, és jól vannak optimalizálva HD-közvetítés.

Ez nem minden. ExpressVPN emellett kiemelkedik az adatvédelmi és biztonsági osztályon is. Védi adatait AES 256 bites titkosítással, számos biztonsági protokolllal együtt, a kill kapcsoló, megosztott alagút, és így tovább. Ha nem erre törekszik, akkor 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Végül, ha úgy dönt, hogy a szolgáltatót váltja, vannak más is felső HNN VPN-k. Nézze meg őket az alábbi táblázatban.

A VPN alternatíva – Írja be az intelligens DNS-t

A VPN titkosítása meg fog történni lelassítja a kapcsolatot, attól függően, hogy milyen gyors a szerver. Ha a kiszolgálók nincsenek megfelelően optimalizálva, akkor pufferelési problémák merülhetnek fel.

Ennek ellenére van megoldás, de költséggel jár. HD streaming eléréséhez minimális sebességveszteség, fel kell áldoznia a hozzáadott biztonságot. Más szavakkal, használnia kell Intelligens DNS.

Az olyan intelligens DNS-szolgáltatások, mint a Unlocator, megváltoztatják a valódi tartózkodási helyét mutató URL-eket. Nem változtatják meg az Ön IP-címét; sem az adatok titkosítása.

Ha csak streaming-et keres, ez a tökéletes választás az Ön számára. Itt van a tennivaló:

 1. Iratkozzon fel Unlocator. Választhat az „Intelligens DNS” vagy az Intelligens DNS és a VPN között.
 2. Ellenőrizze a saját webhelyüket az útmutatókban, és konfigurálja a DNS-t a használt eszköz alapján. Az intelligens DNS-t be lehet állítani Android, iOS, PC, Mac, FireStick, PlayStation, Xbox, Apple TV, Chromecast, és több.
 3. Most indítsa el az HBO-t és folytassa Őrség bárhol.

Unlocator az a top intelligens DNS szolgáltatás a világon. Ennél többet felold 240 csatorna az egész világon, és számol. Még ennél is jobb, ha ingyenesen kipróbálhatja a teljes szolgáltatást 7 napos ingyenes próbaverzió. Nincs szükség hitelkártyára, iratkozzon fel ingyenes próbaverzióra, és máris jó lehet.

Őrzők – A sorozat

Mint tudod, a Watchmen Alan Moore és Dave Gibbons képregényein alapul. A show azonban 34 évvel később indul, miután a regény elmondta.

A műsor sugárzott lesz 2019. október 20-án, a HBO-n. Vigyázzon, mert sok ismerős és ismeretlen arcot is lát. Az alkotók szerint valami eredetit akarnak. Nem leszek az egyik, aki megy előre és mindent elront. Nem, hagyom, hogy egyedül döntsön.

Ne feledje, hogy már láttuk a filmet korábban. Ne hasonlítsa össze Snyder filmjével; ez egy új, frissítő kezdet a franchise számára. Ja, és ez a HBO, tehát feltételezzük, hogy epikus lesz. Az első előzetes nem elérhető, nézzen közelebbről, mire számíthat az HBO új műsorán, a The Watchmen-en.

 

Patak nézői 1. évad – Záró gondolatok

Ez a kritikusok által elismert show kezdődik 2019. október 20. Most már rendelkezel eszközökkel, hogy bárhol is legyen élőben. Szüksége van egy VPN-re, hogy megváltoztassa a tartózkodási helyét, és megjelenjen az Egyesült Államokban.

Ezután megteheted nézni az Őrzők 1. évadát bárhol a világon. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velem, mit gondol az első epizódról.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map