Hogyan lehet megnézni a Hírességek családjának 2019. évi élő online közvetítését

Készen állsz, hogy elindítsd a nyárodat valamiféle „feudy” hozzáállás mellett? Ha igen, akkor várja el kedvenc TV-házigazdáját, Steve Harvey-t június 9-én, amikor a Celebrity Family Feud visszatér a hatodik évadra. Mint általában, az ABC Go a nyári premierjei alatt fogja bemutatni a show-t. Ezért itt van minden, amit tudnod kell a Celebrity Family Feud 2019 online élő közvetítéséről.


Hogyan lehet megnézni a Hírességek családjának 2019. évi élő online közvetítését

Hogyan lehet megnézni a Hírességek családjának 2019. évi élő online közvetítését

Híresség családdíja az ABC Go-on

Ha az USA-ban él, a Celebrity Family Feud-ot élőben nézheti meg az ABC Go-on. A probléma azonban a külföldön lakóhellyel függ. Az ABC Go csak akkor működik, ha a felhasználó hozzátartozik egy amerikai IP-címmel. Ha nem erről van szó, az ABC azonnal blokkolja a hozzáférést.

Az Ön IP-címe segíti a csatornát vagy más online szolgáltatást a személyes helyének meghatározásában. Miután veszélyezteti, hogy külföldön él, az ABC Go véget vet az Ön hozzáférésének. A videó megszerzése helyett geo-hibaüzenetet fog kapni, amely a következőket tartalmazza:

„Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokon vagy annak területén kívül található. A nemzetközi jogokról szóló megállapodások miatt ezt a videót csak az Egyesült Államokban és annak területén fekvő nézők számára kínáljuk. ”
Hírességek családjának hibája

Szerencsére van mód arra, hogy megkerüljük az ABC Go által bevezetett földrajzi korlátozásokat. Ha VPN-t használ, úgy tűnik, hogy a lefedettség területén belép a csatorna webhelyére. Hogyan kérdezheted? Menj egy kicsit tovább délre és derítsd ki.

Hogyan nézhetjük meg a Hírességek családjának heves élő közvetítését egy VPN-sel

A virtuális magánhálózat olyan eszköz, amellyel megváltoztathatja a jelenlegi tartózkodási helyét, és bárhol máshol is megjelenhet. Ezt úgy teheti meg, hogy csatlakozik egy kiválasztott ország VPN szerveréhez. A csatlakozás elérése után megkap egy IP-címet a kiszolgáló helyének régiójában. Végül elérheti a régió exkluzív tartalmát, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Ezenkívül a VPN biztonsági eszközként szolgált a böngészési tevékenységekhez. Átirányítja a forgalmat egy privát alagúton keresztül, titkosítva azt a folyamatban, és védve a hackerek és a számítógépes bűnözők ellen. Ráadásul az Ön IP-címe elrejtőzik, ami azt jelenti, hogy az internetszolgáltató nem fogja tudni kémkedni azon, amit tesz, amikor az interneten szörföz. Ezt szeretnénk anonim böngészésnek hívni. Ezzel összefüggésben nézzük meg, hogyan lehet feloldja az ABC Go blokkolását és nézze meg a Celebrity Family Feud élőben:

 1. A folyamat elindításához meg kell találnia egy jó hírű VPN-szolgáltatót, és regisztrálnia kell a szolgáltatást. Szerintem, ExpressVPN legyen a legjobb választásod.
 2. Fiók létrehozása után töltse le és telepítse VPN-ügyfélüket egy kompatibilis eszközre, például Android, iOS, PC vagy Mac.
 3. Most jelentkezzen be VPN-fiókjával, és nyissa meg a kiszolgálói listáját.
 4. Mivel az ABC Go az Egyesült Államokban található, szüksége lesz egy amerikai szerverre. A gyorsabb megközelítéshez az ajánlott szakaszban találhatja meg.
 5. Nyomja meg a csatlakozás gombot, és várjon egy kicsit, amíg a kapcsolat létrejön.
 6. Végül indítsa el az ABC Go programot, és közvetítse a Celebrity Family Feud-ot bárhol.

Ha továbbra is zavarban van, és nem tudja, melyik VPN-t válassza, akkor használja ExpressVPN mivel ez az iparág egyik legfontosabb VPN-je. Lehet, hogy nem ért egyet, de áttekintést készít a világ minden tájáról. Ha még mindig nem vagy meggyőződve arról, próbálkozzon ezek egyikével legfontosabb VPN-k az ABC Go számára helyette.

Hírességek családjának viszálya – mire számíthat?

A szeretett népszerű stand-up komikus és díjnyertes játék show házigazda, Steve Harvey visszatért egy újabb trivia szórakozásra. Ha csak a műsorhoz hangol, hadd töltsem ki a részleteket. A Hírességek Családbüntetése egymás ellen ábrázolja a színészeket, énekeseket, sportolókat és más hírességeket. Ez azonban nem a szórakozás, feltételezik, hogy családtagjaikkal együttmûködnek, hogy a felmérés típusú kérdésekre a legnépszerűbb válaszokat kapják..

A nyertes fél tisztességes nyereményt kap, amelyet jótékonysági célokra adományoz. Tehát a show nemcsak szórakoztató, hanem jó oka is. Emlékszel, mi történt a negyedik évadban? Látni kellett a Kardashian és a West West, Stephen Curry és Chris Paul, a Grey’s Anatomy és a 19. állomás, az NBA és az MLB All-Stars között. Ha ez a szezon ugyanolyan izgalmas, mint a negyedik, garantálom, hogy a nevetés és a szórakozás tele van egy nyárral.

Népszerűségének köszönhetően a Celebrity Family Feud a világ különböző részein kapott verziókat. E régiók közé tartozik Ausztrália, Belgium, az Egyesült Királyság és Németország. Grant Denyer, Chris Van den Durpel, Vernon Kay és Daniel Harwich házigazdája.

Miután lemondták az NBC-n, az ABC átvette a show hivatalos közvetítését, és kicsit megváltoztatta a szabályokat. Az ABC verzió nem használja a verseny formátumát. Két játék szerepel egy epizódban, ahol mindegyik gyors pénzes fordulóval ér véget 25000 dolláros nyereményért. Ha a család elveszíti, és nem ment át ezen a körön, 5000 dollárt nyernek jótékonysági tevékenységükért. Tehát nyerj vagy veszíts, a jótékonyság a legfontosabb vonzereje ennek a csodálatos shownak.

ABC Go kompatibilis eszközök

Egy egész csomó eszköz támogatja az ABC Go alkalmazást:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Tűz TV
 • roku
 • Apple TV
 • PC
 • Mac

Hogyan nézhetjük meg a hírességek családjának viszályát élőben – Záró gondolatok

Az ABC meghatározta a nyári ütemtervet, és nehéz a játék show-jain. A nyár nyárán azonban a középpontban a Celebrity Family Feud áll. Akár az Egyesült Államokban, akár külföldön tartózkodik, nem számít. VPN-vel egyenlő bánásmódban részesül. Folytasson, fektessen be egy megfelelő VPN-szolgáltatóba, és közvetítse a Celebrity Family Feud bárhol a világon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me