Hogyan lehet megnézni a koronázási utcát az Egyesült Királyságon kívül

Emlékszel arra az időre, amikor akartam nézni a Coronation Street-et, de az Egyesült Királyságon kívül voltam, és nem tudtam? Nem? Különben is, a lényeg az, hogy képtelen voltam még az ITV-hez is hozzáférni „Geo-korlátozások”. Ez alapvetően azt jelenti, hogy nem vagyok a jó helyen a Coronation Street figyelésére. Valahogy át kell helyeznem, úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságban található, és akkor hozzáférjen az itv műsoraihoz. Lehetséges még? Val vel VPN és intelligens DNS, igen, ez az.


Stream Coronation Street Free Live

Stream Coronation Street Free Live

A Koronázás utca a a leghosszabb ideig működő brit szappan. 1960-ban debütált, és az évek során óriási rajongói bázist gyűjtött össze. Ha külföldön élő brit külföldön él, vagy Ausztráliában, Kanadában vagy az Egyesült Államokban él a brit TV-sorozatok rajongója, akkor nehezen követheti kedvenc műsorát online. Ennek oka az ITV, a Coronation Street hivatalos streaming csatornája blokkolt külföldön. De ezt javítani fogjuk.

Első lépés – Készítse el ingyenes ITV-fiókját

Vezetõ, még mindig regisztrálnia kell egy ITV-fiókot, hogy az ITV tartalmát tovább tudja streamálni, függetlenül attól, hogy az ITV ingyenes streaming csatorna. Fiókjának létrehozásához az alábbi lépéseket kell követnie. Ily módon ingyenes itv-fiókot kap a világ bármely országában, beleértve az Egyesült Államokat, Kanadát és Ausztráliát.

 1. Először, tovább az ITV webhelyére.
 2. Kattintson a “Bejelentkezés”, fel a jobb sarokban
 3. Válassza a „Regisztráció most” lehetőséget a következő oldalon.
 4. Töltse ki adatait és részletek. Ide tartozik a neve, e-mail címe és születési ideje.
 5. Írja be a „WC1X 0AA” értéket a „Irányítószám” számára, de idézetek nélkül.
 6. Jelölje be a csekk az ‘ITV Általános Szerződési Feltételek mezőben’.
 7. Végül, válassza a „Kész vagyok” lehetőséget.

Rendben, tehát most e-mailt fog kapni, amelyben a linkre kattintva kéri, hogy erősítse meg számláját. Ezután használhatja ingyenes ITV-fiókját. Most, hogy a fiókja készen áll, a hátralevő személy megtanulja a feloldó eszközök használatát.

A Coronation Street Live Online közvetítése a VPN használatával

Ne pazarolja az idejét azzal, hogy megpróbálja elérni az itv-t, ha az Egyesült Királyságon kívül voltál, mert csak ez az üzenet fog megismerkedni: “Sajnáljuk. Az ITV Hub csak az Egyesült Királyságban érhető el a nézők számára. ” vagy ez “Sajnáljuk. Ez a videó jelenleg nem érhető el. ” Mindkettő hihetetlenül idegesítő, tehát köszönöm a VPN létezését. Egyébként, hogy a Brtish emigránsok és a szappan rajongók miként nézhetik a Coronation Street-t?

Miután csatlakozik egy VPN-hez, először te leszel biztonság megszerzése, és második új IP-cím megszerzése. Hogy hogy? A VPN átirányítja az online forgalmat és az adatokat a kiválasztott szerverek egyikén keresztül, először titkosítva, majd megadva az IP-címet, amely megegyezik a kiválasztott helyen található szerverével..

Alapvetően egy virtuális magánhálózat megad egy brit IP-címet amely lehetővé teszi a hozzáférést és patak brit streaming csatornák tartózkodási helyed ellenére. Tehát kövesse ezeket a lépéseket, hogy virtuális brit helyiekké váljon, és feloldja az itv feloldását:

 1. Iratkozzon fel előfizetéssel megbízható VPN-szolgáltatóra. Minden áron kerülje el az ingyenes VPN-eket, mint például a Hola. Az ingyenes VPN-ek veszélyeztethetik az online biztonságot, és veszélybe sodorhatják adatait.
 2. Hozzon létre egy VPN-fiókot és iratkozzon fel.
 3. A VPN webhelyéről, töltse le és telepítse az alkalmazást.
 4. Most, indítsa el az alkalmazást.
 5. Vizsgálja meg a VPN-kiszolgálók listáját és csatlakoztassa az Egyesült Királyságba. 
 6. Ennek eredményeként lesz Úgy tűnik, hogy online val,-vel Brit IP-cím.
 7. Nyissa fel az Egyesült Királyság összes csatornájának feloldását bárhová akarsz.

A legjobb VPN az IT Coronation Street-ben

Nem akarja feloldni a BBC iPlayer, a TVPlayer, a Channel 4, a Channel 5 és természetesen az ITV Player blokkolását? Akkor nincs jobb VPN, mint ExpressVPN. Eltekintve attól hihetetlen funkciók és lenyűgöző szolgáltatások, ExpressVPN a nagy szerverhálózat készült ezer szerver 94 országban megéri az előfizetést. Gondoljon azokra a lehetőségekre és lehetőségeire, hogy bármilyen országból csatlakozzon, mert mindig van egy szerver, ahova tartózkodik.

Ennél is fontosabb, hogy te is használja az ExpressVPN-t minden platformon: PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Roku, Now TV, Apple TV, Samsung Smart TV, Amazon Fire TV, Amazon FireStick. Ne aggódjon, ha nem tetszett neki a szolgáltatás, előnyeit élvezheti a szolgáltatás 30 napos visszatérítési garancia, amely lehetővé teszi, hogy visszatérítést kapjon, ha nem tetszik a szolgáltatások. Ellenőrizheti más VPN-szolgáltatásokat is az itv és a blokkolás feloldásához nézni a Coronation Street-et élőben online.

Hogyan nézheti meg a Coronation Street ingyenes online alkalmazását az intelligens DNS segítségével

Ha egy VPN nem felel meg az Ön igényeinek, akkor igénybe veheti a SmartDNS proxy alkalmazást. Ez egy másik feloldó módszer, amely külföldön megszerezheti az újdonságokat, de a biztonság szempontjából nem azonos a VPN-sel. Tudod, hogy egy VPN-rel az Ön IP-címe miként maszkolódik és megváltozik. Nos, ez nem a SmartDNS esetén történik. Az online biztonság biztosítása egy VPN feladata, amelyért az intelligens DNS felelős feloldja a tartalmat. Sikeresen megteszi azáltal, hogy átirányítja az adatokat, amelyek meghatározzák a földrajzi helyzetét a kijelölt szerverek egyikén keresztül, így hozzáférést biztosít a korlátozott tartalomhoz..

Ennek oka az, hogy a helyedtől eltérő helyen kell megjelennie. Ez a hely tehát ott van, ahol a hozzáférni kívánt tartalom található. Az intelligens DNS szintén az kompatibilis az összes platformon fent említettek, a Roku és a Now TV kivételével. Ne feledje, hogy mit ér el A hozzáférés az intelligens DNS-től függ feliratkozol. Így használ egy intelligens DNS-t az ITV feloldásához és a Coronation Street ingyenes élő közvetítéséhez az Egyesült Királyságon kívül:

 1. Csinálni egy Unlocator előfizetés és részesüljenek a egy 7 napos próbaverzió.
 2. tudsz kövesse ezek a videók / telepítési útmutatól az intelligens DNS konfigurálása érdekében a készüléken.
 3. Most, látogasson el az ITV webhelyére vagy nyissa meg az ITV Player alkalmazást.
 4. Jelentkezzen be az ITV-fiókkal készítettél – amit fent kifejtettünk.
 5. Végül, patak Koronázás utca szó szerint bárhol, ahol csak akar, és bárhol is van.

Unlocator érdemes megfontolni és kiválasztani, mert csak ez adta nekem hozzáférés az itv-hez. Ennek ellenére a társaság ingyenes 7 napos próbaverzió ugyanolyan bátorító, mint csalódást keltő. Bár kipróbálás közben nincs vesztenivalója, úgy érzi, hogy több időre van szüksége a gondolkodáshoz. Ráadásul képes feloldása több mint 200 csatornán anélkül, hogy befolyásolná a sebességet. Mit szólsz?

Hogyan lehet bárhol nézni a Coronation Street-t?

A brit TV-rajongók mostantól bárhonnan közvetíthetik a Coronation Street-et, ha vannak VPN vagy Intelligens DNS. A prioritásainak valójában minden kapcsolódik ahhoz, amit választ, és szeretnénk tudni, hogy Ön szerint melyik módszer lenne a legmegfelelőbb? Írja le őket az alábbi megjegyzés szakaszba. Nyugodtan tegyen fel kérdéseit bármilyen kérdésével.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map