Hogyan lehet megnézni az LA Dodgers élő online kikapcsolódását

Az MLB szezon a legrangosabb baseball bajnokság a világon. Bár a világ 30 legjobb csapata versenyez benne, mindannyian tudjuk, hogy az egyik kiemelkedik és valószínűleg mindenki kedvence, a LA Dodgers. Minden Dodgers rajongója úgy hangolódik, amikor a csapat játszik, kivéve, hogy csak hagyják, hogy az MLB-szezon átadjon. Éppen ezért készítettem ma ezt az útmutatót, hogy megmutassam, hogyan kell Minden LA Dodgers játékot online közvetíthet áramszünet nélkül.


Hogyan lehet megnézni az LA Dodgers élő online kikapcsolódását

Hogyan lehet megnézni az LA Dodgers élő online kikapcsolódását

MLB és áramszünetek

Találkoztál már áramszünettel az MLB mérkőzés streamingje közben? Ha nem, hadd magyarázzam meg neked mi ez. Elektromos áramkimaradások akkor fordulnak elő, amikor egy fő TV-szolgáltatónak joga van a játék közvetítéséhez a televízióban. Ennek eredményeként az MLB.tv-t tartalmazó streaming szolgáltatások nem fogják tudni megjeleníteni a játékot online, mivel azt élő TV-n közvetítik. Ez nagyon sajnálatos, különösen kábelvágók, akik online közvetítik az MLB mérkőzéseiket olyan régióban élnek, ahol gyakran áramszünetek.

Olyan üzeneteket fog kapni, amelyek tájékoztatják Önt arról, hogy a játékod kimerült. A hibák önmagukban lesznek:

 • „A Major League baseball kizárólagosságai miatt az élő játékok szombaton, a tervezett indulási időponttal 13:22 ET után vagy 20:00 ET előtt, és minden vasárnap, a tervezett indulási idővel 17:00 ET után, zajlanak. az Egyesült Államokban.”
 • “Sajnáljuk. Megállapítottuk, hogy Ön az alkalmazandó klub egyik otthoni televíziós területén belül helyezkedik el, ezért el vannak távolítva a kiválasztott játék nézéséből. Ennek a játéknak a Live Audio-je elérhető az MLB.TV előfizetés részeként. ”MLB elsötétítés hiba

Az MLB.tv szerint a játék 90 perc elteltével közvetíthető lesz a meccs TV-ben való lejárta után. De ki akarja? Miért hiányozna egy Dodgers játék, ha élőben nézhetjük meg?

LA Dodgers élőben online – Mik a csatornák?

Dodger rajongók, szerencséd van a csapat mérkőzéseinek streamingjére. Számos olyan szolgáltatás kínál, amely lehetővé teszi ezt könnyedén. Tehát, hogy még mélyebben bejuthassunk az ügybe, itt vannak a hivatalos csatornák, amelyek minden LA Dodgers játékot közvetítik ebben a szezonban:

MLB.tv

Mint lelkes Dodgers rajongó, már jó ideje streaming az MLB.tv-en. A szolgáltatás a Major League Baseball akadálymentességét egy teljesen új szintre emelte. Szó szerint minden játékot megnézhet anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy hiányzik valami. Ez természetesen akkor, ha streaming közben nem fordul elő áramszünetek. Magyaráztam milyen áramszünet korlátozások fent, és néhányat megadok nekik a megfelelő megoldáshoz. Most mélyítsük be az MLB.tv-et.

Mindenekelőtt minden 2019. évi rendes szezonbeli játékot élőben vagy igény esetén 29,99 dolláros díjért nézhet havonta. Arra is lehetősége van, hogy a szolgáltatást egész évben igénybe vegye, ha 118,99 USD összeget fizet. Ez nagyon fontos a Dodgers rajongók számára. Van egy lehetőség, ahol kiválaszthat egy csapat előfizetését. Ez évente 91,99 dollárba kerül. MLB.tv előfizetés

Az MLB.tv nem zavarja a platform kompatibilitását. A szolgáltatást itt használhatja Amazon Fire TV, Apple TV, iOS, Android, Chromecast, Android TV, PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Mac és Roku.

Most, hogy segítsen megkerülni az MLB áramszünetet. Mellesleg nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy szerezzen VPN-t, és csatlakozzon egy olyan kiszolgálóhoz, amely egy olyan régióban található, ahol a játékot nem a TV-ben sugározzák. Például, ha a meccset nem Michigan-ben sugározzák, akkor egy szerverre van a tökéletes megoldás.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyekkel megkerülhetjük az LA Dodgers áramszünet korlátozásait:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. Nagyon tanácsolom az ExpressVPN-t.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a streaming eszközére.
 3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és csatlakozzon egy olyan szerverhez, ahol a játék nem érhető el a TV-n.
 4. Indítsa el az MLB.tv fájlt
 5. Nézze meg az LA Dodgers-ot az MLB.tv-en, anélkül, hogy soha újra szembe kellene néznie az áramkimaradásokkal.

Rengeteg VPN van, amelyek segíthetnek az ilyen kérdések megkerülésében. Nézze meg őket a táblázatot, amely kiemeli a felső MNB.tv VPN-k lent.

Sling TV

A Sling TV egy csúcskategóriás amerikai internetes televíziós szolgáltató. Havonta mindössze 40 dollárral, több mint 48 csatorna számára biztosít streaming-hozzáférést.

A Sling TV megfizethetően sokféle platformon elérhető. Használhatja a Sling TV készüléket PC, Mac, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android TV, Xbox One, Android, iOS és különféle intelligens TV-k.

Ha feliratkozik a Sling-ra, akkor az Ön választott csomagjától függően szereti az ESPN, az Élelmiszer-hálózat, az IFC, a Nick Jr., a SyFy, a TBS, a TNT és még sok más kedvelőit..

A Sling Orange egy egyáramú szolgáltatás, amely körülbelül 42 csatornát kínál havonta 25 dollárért, míg a Sling Blue egy többáramú szolgáltatás (akár három egyidejű felhasználó), amely sajnos nem kínál olyan sok csatornát, mint az Orange, havonta 25 dollárért..

Ha mindkét világ legjobbat szeretné elérni, feliratkozhatsz a Sling Orange + Blue termékre, és mindkettőből együttesen részesülhetsz mindössze 40 $ / hónap alatt.. Sling TV előfizetés

ESPN+

Az ESPN + olcsó alternatívát kínál a kábeltelevízióhoz, amely ötvözi az élő sportokat az eredeti műsorokkal. Az idei szezonban heti 7 napig élő és igény szerint nézheti meg az MLB mérkőzéseit.

Összegezi a minőséget az eredeti műsorok, filmek, élő sport és igény szerinti tartalom mennyiségével. Ó, megemlítettem, hogy ez is nagyon olcsó? Igen, a fentiekbe csak havonta 4,99 dollárral élhet, és 7 napos ingyenes próbaverziót fog kapni..

Ezen felül az ESPN + szinte minden olyan streaming platformon elérhető, amelyre gondolni tud. Csak szerezze be alkalmazását és közvetítse a Dodgers játékokat iPhone, iPad, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku és Chromecast.ESPN + előfizetés

A 2019. évi Major League baseball szezon

Az MLB 150. kiadása március 20-án kezdődött, és várhatóan szeptember 29-én ér véget. Miközben itt vagyunk mind a Dodgers rajongók, csak az ő mérkőzései érdekelhetnek. Tehát itt vannak a közelgő LA Dodgers játékok a 2019-es MLB-szezon:

Március 28

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadion)

Március 29-én

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadion)

Március 30

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadion)

Március 31

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadion)

Április 1.

 • Dodgers vs. San Fransisco Giants (Dodger Stadion)

Április 2

 • Dodgers vs. San Fransisco Giants (Dodger Stadion)

Április 3

 • Dodgers vs. San Fransisco Giants (Dodger Stadion)

Április 5

 • Dodgers vs Colorado Rockies (Coors Field)

Április 6

 • Dodgers vs Colorado Rockies (Coors Field)

Április 7

 • Dodgers vs Colorado Rockies (Coors Field)

Április 8.

 • Dodgers vs. St. Louis Cardinals (Busch Stadion)

Április 9

 • Dodgers vs. St. Louis Cardinals (Busch Stadion)

Április 10

 • Dodgers vs. St. Louis Cardinals (Busch Stadion)

Április 11

 • Dodgers vs. St. Louis Cardinals (Busch Stadion)

Hogyan nézhetem az LA Dodgers élő közvetítését – Összegzés

A Dodgers franchiseként hat világbajnokságot és 23 Nemzeti Liga zászlót nyert, ami elég jó ok arra, hogy a 2019. évadban mindannyian gyökerezzék őket. Nagyon izgatott vagyok, látva, mit fognak tenni ebben az évben, és biztos vagyok benne, hogy te is. Tehát ne hagyja ki a mérkőzést, és tanulmányozza, hogyan nézhet online minden LA Dodgers játékot ebben az útmutatóban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me