Hogyan lehet megosztani a VPN-kapcsolatot Mac OS rendszeren

Hogyan lehet megosztani a Mac VPN kapcsolatot


Hogyan lehet megosztani a VPN-kapcsolatot Mac OS rendszeren

Kapcsolja be Mac-jét virtuális VPN-útválasztójá

A VPN-kapcsolat beállítása a Mac számítógépen elég egyszerű. Csak regisztrálnia kell egy VPN-szolgáltatást, és le kell töltenie a dedikált alkalmazást a Macintosh-ra. Azonban, fordítva MacOS virtuális útválasztóvá a trükkös rész.

Látja, sok oka van annak, hogy miért kell ezt tennie. Először lehet, hogy van egy olyan streaming eszköz, amelyen fel szeretné tiltani a korlátozott tartalom blokkolását. Igen, tudom ezek az eszközök natív módon nem kompatibilisek a VPN-ekkel. Ezért is tehetted meg telepítsen egy VPN-t az útválasztóra vagy ossza meg a VPN-kapcsolatot a Mac-ről. Ha a VPN beállítását az útválasztón nehéz megérteni, hadd tanítsam meg, hogyan lehet VPN-kapcsolatot szerezni a Mac-ről.

De először ezt tudnod kell A Mac-ek meglehetősen korlátozottak. Csatlakozás egy Wi-Fi hálózathoz nem teszi lehetővé az egyidejű megosztását. Ezt megteheti, ha az eszközt a Vezeték nélküli adapter vagy közvetlenül az internetre egy hálózati kábel. Miután kiválasztotta az egyik ilyen módszert, kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Választásától függően tegye a következőket:
  • Helyezze be a Wi-Fi adapter a Mac-ben.
  • Csatlakoztassa Mac-ét a Ethernet.
 2. Ezután menjen tovább a „Rendszerbeállítások”.Rendszerbeállítások
 3. Most válassza ki „Megosztás”.Kattintson a Megosztás elemre
 4. választ “Internet megosztás”.
 5. Érintse meg “Ossza meg kapcsolatait innen:” és válasszon [az engedélyezett L2TP VPN kapcsolat].
 6. Ezután válassza ki, melyik készüléket szeretné csatlakoztatni mellette „Számítógépekre, amelyek használják:” választ „Ethernet vagy Wi-Fi”. a kezdeti választása szerint.Internet-megosztás-mac
 7. Kattintson „Wi-Fi beállítások” és küldje el a megosztott kapcsolat részleteit.
 8. Találat “RENDBEN” és érintse meg a gombot “Rajt”.Engedélyezze az Internet Sharing Mac alkalmazást
 9. Sikeresen megosztotta a VPN-kapcsolatot a MacOS-on keresztül.

A legjobb VPN szolgáltatás Mac VPN kapcsolat megosztáshoz

VPN sok előnye van mindenkinek, aki csatlakozik az internethez. Folyamatosan használom a VPN-ket, különösen az interneten böngészve. Ez biztosítja a tevékenységeimet teljes névtelenség és a legújabb katonai titkosítások a végső biztonság érdekében.

Nem böngészlek attól tartva, hogy valaki már rám kémkedett. Nekem van egy rejtett IP-cím és tudok névtelenül barangol az interneten anélkül, hogy állandóan a vállamon kellene néznem.

Nem azért vagyok itt, hogy az internetes élményeimmel foglalkozzam, csak megmutatom, mi hiányzik, ha nem használ VPN-t. Ha meggyőződött róla, hadd mutassam meg mit kell keresni egy VPN-ben, mielőtt egybe fektetne:

 • szerverek: Amikor feliratkozik egy VPN szolgáltatásra, győződjön meg róla sok országot fed le a szerver hálózatában. Ellenkező esetben nem lesz képes bizonyos streaming szolgáltatások és webhelyek blokkolásának feloldása.
 • Sebesség: Vannak olyan VPN-szolgáltatók, amelyek több mint 5000 szervert kínálnak szerte a világon. Kipróbáltam azonban a szervereiket, és ők is elég lassú. Ez nem jó dolog, ha VPN-t választ. Válasszon egyet gyors sebességgel, ha lelkes szerpentin vagy játékos.
 • Csevegés támogatás: A használni kívánt VPN-nek rendelkeznie kell a megbízható csevegési támogatás csapat, amely bármikor meg tudja oldani a problémáját. Ügyeljen arra, hogy tartalmazzák élő chat szolgáltatásaikban, így a helyszínen gondot fordít a kérdésére.
 • Zero-Traffic-Log: A hiteles VPN elfogadja a szigorú bejelentkezési szabályzat. Ez azt jelenti a társaságot nem gyűjt adatait és tárolja azokat jövőbeni felhasználásra. Nagyon kritikus az olyan VPN használata, amely lehetővé teszi ezt a szolgáltatást, különösen azokban az országokban, ahol a kormány nagymértékben beavatkozik a VPN üzleti tevékenységébe. Ez magában foglalja a Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Új-Zéland és több.
 • VPN-Alternative: Az intelligens DNS-proxyknek óriási hatása van korlátozott csatornák feloldása. A VPN-ektől eltérően az összes eszközt lefedje, beleértve a PlayStation, az Xbox, a Roku, az Apple TV és a Chromecast kedvelőit. Ők is lehetnek beállítva útválasztókon. Ez a szolgáltatás azonban csak a regionális korlátozások megkerülése, nem fogod megkapni a extra biztonsági szint mint a VPN esetén.

A Mac számítógépemen használom ExpressVPN. Van egy nagyon felhasználóbarát felület és egyáltalán nem kell tech-hozzáértőnek lennie. Cseresznye hozzáadása a tetejére, ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál abban az esetben, ha szolgáltatása nem felelt meg az elvárásainak. Ez azt mondta, nézzen meg másokat is a legjobb VPN-ek a MacOS-hoz az alábbi táblázatban.

Hogyan lehet megosztani a VPN-kapcsolatot Mac rendszeren

Lát? A VPN-kapcsolat megosztása nem olyan nehéz, ha van egy átfogó bemutató, amely végigvezeti rajta. Most már csak egy VPN szolgáltatást kell választania, hogy működjön együtt. Próbáld ki ExpressVPN, kínálnak egy könnyen használható alkalmazás Mac-hez. Végül, miután kipróbálta ezt az útmutatót, tudassa velem mindent a tapasztalatairól. Ossza meg az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me