Hogyan lehet megtekinteni a DirecTV-t az USA-n kívül VPN vagy intelligens DNS-en keresztül

jegyzet: Ha nem érzi, hogy további információra van szüksége az intelligens DNS-ről vagy VPN-ről, akkor közvetlenül feliratkozhat a következő címre: ExpressVPN. Ha amerikai szervert választ, akkor feloldhatja az összes amerikai földrajzilag blokkolt csatornát, beleértve a Közvetlen TV-t is.


Hogyan lehet feloldani és megnézni a DirecTV-t bárhol az Egyesült Államokon kívül a VPN vagy az intelligens DNS-proxyk segítségével

Hogyan lehet feloldani és megnézni a DirecTV-t bárhol

Hogyan lehet elérni a DirecTV külföldön a VPN használatával

A VPN nagyszerű eszköz az olyan amerikai streaming szolgáltatásokra, mint a DirecTV. A VPN lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását. Ezért valószínűleg szinte az USA-ban található. Miután megkap egy amerikai IP-címet, hozzáférhet az összes amerikai földrajzilag blokkolt csatornához. A VPN-nek megvannak a saját funkciói.

 • A VPN lehetővé teszi a forgalom teljes titkosítását. Nincs több lehallgatás kormányzati ügynökségektől vagy internetszolgáltatótól.
 • Az IP-cím megváltoztatásával és elrejtésével a VPN online névtelenséget biztosít Önnek. Ez megakadályozza, hogy a webhelyek nyomon kövessék Önt.
 • Míg az intelligens DNS tehetetlen a DNS-eltérítés és az átlátható proxyk ellen, a VPN hibátlanul működik még ezen irányelvek jelenlétében is.
 • Miután kiválasztott egy amerikai VPN szervert, az összes USA streaming csatorna feloldódik. Élvezze a közvetlen TV, a Netflix, a Hulu Plus, az HBO Go és még sok minden más streamingjét.

Van néhány lépés, amelyet meg kell tennie a DirecTV külföldre való belépéséhez. Az alábbiakban találhatók meg.

A lépések

A következőkre van szükség, ha meg szeretné nézni a DirecTV-t az Egyesült Államokon kívül:

 1. Menj ExpressVPNWebhelyén, és iratkozzon fel a szolgáltatásra.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a streaming eszközére. Talál ügyfeleket Android, iOS, PC és Mac rendszerekhez.
 3. A telepítés befejezése után jelentkezzen be VPN-hitelesítő adataival.
 4. Most böngészhet a szerverlistán, és válasszon egyet az Egyesült Államokban található helyről.
 5. Végül indítsa el a DirecTV-t, amint kapcsolat létesül.
 6. Nézze meg a csatornát a világ bármely pontján, akadály nélkül.

Van külön dedikált VPN-alkalmazás a iPhone, iPad, Android telefonok / táblagépek és Windows / Mac számítógépek, a VPN szolgáltatók, például a ExpressVPN. Ilyen alkalmazások esetén a készülék VPN-sel történő beállítása elég meglehetősen egyszerű.

A legjobb VPN a DirecTV számára

Egy kis kutatással elkészítettem a DirecTV 4 legjobb VPN-jét. Figyelembe vettem az összes olyan tényezőt, amely miatt választhatják őket, ha külföldön szeretné közvetíteni a DirecTV-t. Itt vannak:

ExpressVPN

Meg fogod találni ExpressVPN felveszi a listán a legfontosabb helyet, mivel az Egyesült Államokban 29 helyszínen több száz szerver van. A legjobb dolog ebben a VPN-ben az, hogy még titkosítás esetén is a kapcsolat még mindig gyors. Ez azt jelenti, hogy kedvenc műsorait bármilyen puffermegszakítás nélkül nézheti meg.

Támogató személyzetük nagyon barátságos, és élő chat segítségével felveheti velük a kapcsolatot, hogy segítsen minden esetleges problémában. Ezenkívül az ExpressVPN szigorú bejelentkezési szabályt fogad el, ami azt jelenti, hogy böngészhet az interneten anélkül, hogy aggódnia kellene a tevékenységeinek tárolása mellett. Ezenkívül ez a VPN akár 5 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Hozza ki a lehető legjobban, és ossza meg fiókját két másik felhasználóval, akik ápolják az online biztonságot.

NordVPN

NordVPN valószínűleg a legtöbb kiszolgálót kínálja bármelyik VPN-szolgáltatónak az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államokban több mint 1000 szervert talál, és világszerte összesen 5000 szervert talál. Szervereik nagyon gyorsak, de időről időre enyhe esést tanúsíthatnak. Ez azonban egyáltalán nem befolyásolja az Ön streaming-élményét.

Az NordVPN kiemelkedő, ha a biztonságról és a magánéletről beszélünk. Olyan funkciókat kínálnak, mint senki más, beleértve a dupla VPN-t, a dedikált IP-t, a CyberSec-et és a DDoS-ellenes védelmet. A NordVPN ügyfelek egyszerre akár 6 eszköz kiszolgálóira jelentkezhetnek be. Ez azt jelenti, hogy a földrajzilag korlátozott tartalmat egyszerre több eszközön is megnézheti.

BulletVPN

BulletVPN egy másik olyan VPN, amely megemlítésre méltó. 30 országban van szerver, amelyet a többi országhoz képest kis összegnek tekintünk. De amikor az Egyesült Államok szervereiről beszél, tudnia kell, hogy egyike azon kevésnek, akik gyors sebességgel feloldhatják a Netflix feloldását. Nem is beszélve arról, hogy a DirecTV nagyon egyszerűen elérhető, ha már működik a szolgáltatással.

A Bullet VPN támogatja az OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP protokollokat, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Szinte minden rendelkezésre álló operációs rendszeren talál alkalmazásokat, beleértve a PC-n, Mac-en, Androidon és iOS-en is. Nem is beszélve arról, hogy egyszerre 5 eszközt csatlakoztathat egy fiók alá.

SurfShark

SurfShark az AES-256-GCM és az SHA-512 titkosítást használja az adatok védelmére, és saját DNS hálózatot, valamint beépített DNS, WebRTC és IPv6 szivárgásvédelmet kínál. Eddig olyan jó, de várjon még. Székhelye a Brit Virgin-szigetek. Tudod hogy ez mit jelent? Nem kell aggódnia az adatmegőrzési törvények miatt, mivel a régió nem tartozik az 5 szem vagy a 14 szem szemszögéből.

A Surfshark nem korlátozza a felhasználók egyidejű csatlakozásainak számát, ami azt jelenti, hogy ugyanazt a fiókot használva megoszthatja a VPN-kapcsolatot bárkivel, aki körül van. Ez a VPN lehetővé teszi számunkra, hogy bízhassunk a nem naplózási politikában, mert valójában létezik, ellentétben más VPN-ekkel, akik állítólag tiszteletben tartják a magánéletünket..

Hogyan lehet feloldani és megnézni a DirecTV-t az USA-n kívül az Intelligens DNS-proxyk segítségével

Azért, hogy feloldja a DirecTV USA blokkolását, becsapnia kell azt, hogy azt gondolja, hogy az USA-ból érheti el. Az intelligens DNS-proxyk ezt lehetővé teszik. Ha az Intelligens DNS lehetőséget választja a DirecTV feloldásához, akkor nem kell további szoftvert telepítenie a streaming eszközére. Az intelligens DNS-proxyknek előnyei vannak.

 • Az intelligens DNS szinte minden streaming eszközön működik. Az iPhone, az iPad, az Android, a PS4 / PS3, az Xbox, az intelligens TV-k, az Apple TV, az Amazon Fire TV és a Roku kompatibilis az intelligens DNS-sel.
 • Az intelligens DNS csak megváltoztatja a kapcsolat néhány bitjének útvonalát. Ennek eredményeként a Az internet sebessége nem fog szenvedni.
 • Az intelligens DNS nem változtatja meg vagy takarja el az Ön IP-címét. Ez a szolgáltatás akkor hasznos, ha sok helyi webhelyet és szolgáltatást látogat meg.
 • Az intelligens DNS lehetővé teszi a különböző országok streaming csatornáinak egyidejű figyelését. Nyissa fel a DirecTV, a CBC Kanada és a CanalPlay blokkolását. Nincs szükség az intelligens DNS kezdeti beállításainak újrakonfigurálására.

Fontos tudni, hogy az intelligens DNS haszontalanná válik, ha az internetszolgáltató telepíti a DNS-eltérítést és az átlátható proxykat.

Unlocator a kedvenc intelligens DNS szolgáltatásom. Van egy listája körülbelül 120 feloldja a streaming csatornák blokkolását. Ezenkívül meg fogja találni videókat / útmutatók az eszköz intelligens DNS-sel történő beállításáról. Ellenőrizze ingyenes 7 napos próbaverziójukat itt.

Hogyan lehet feloldani a DirectTV-t az intelligens DNS vagy a VPN segítségével – Egyéb információk

A DirecTV a következő készülékeken érhető el.

 • iPhone / iPad
 • Android telefonok / táblagépek.
 • Amazon Kindle
 • Windows / Mac számítógépek.

Miután elvégezte a streaming eszköz intelligens DNS-sel vagy VPN-sel való beállítását, feloldhatja a Direct TV és az összes többi amerikai online csatorna blokkolását..

 • Amazon Fire TV
 • Ropogás
 • M-GO
 • Netflix
 • HBO GO
 • Hulu Plus
 • MLB.TV
 • WWE hálózat
 • UFC
 • NBA játékidő
 • A&E.
 • NHL Game Center
 • Történelem
 • Élettartam
 • Disney és még sok más.

DirectTV az USA-n kívül – feloldás / figyelés

Valószínűleg ez minden, amit tudnod kell a DirecTV feloldásáról az USA-n kívüli felhasználásról Intelligens DNS vagy VPN. Ha további információra vagy utasításokra van szüksége egy adott eszköz beállításáról, kérjük, hagyjon megjegyzést az alábbiakban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me