Hogyan lehet megtekinteni a nyomozási felfedezést az USA-n kívül

A Discovery Inc. tulajdonában lévő Investigation Discovery (más néven ID) a tömegkommunikációs óriás True Crime csatornája.


Az ID olyan dokumentumfilm-műsorokat sugároz, amelyek gyilkosságokkal, emberrablásokkal, gyújtogatásokkal, erőszakkal foglalkoznak … kapsz képet.

Az eredeti műsorokkal, mint például a gyilkos elme, a Manhunt: Unabomber és a On Death Row, az ID hamarosan kiemelkedő rangsorra emelkedett az Egyesült Államokban.

Hogyan lehet megtekinteni a nyomozási felfedezést az USA-n kívül

Hogyan lehet megtekinteni a nyomozási felfedezést az USA-n kívül

Ha valódi bűncselekménybe kerül, akkor az azonosító a csatorna az Ön számára. Még az Investigation Discovery Go nevű streaming szolgáltatással is rendelkezik, amely sokkal könnyebbé teszi a lépésekkel való lépést. Van egy probléma: van néhány komoly geo-blokk az ID-n és az ID GO-n az Egyesült Államokon kívül. Ha azonban szeretne felzárkózni az ID programjaihoz, feloldhatja az Investigation Discovery GO USA-n kívüli feloldását egy VPN használatával.

Mi a VPN és miért segítne??

A VPN rövid a virtuális magánhálózathoz.

A VPN megteszi a forgalmat egy privát alagútba. Más szóval, magán és biztonságos kapcsolatot biztosít még akkor is, ha nyilvános kapcsolaton van. A VPN-k titkosítják az Ön adatait, így extra biztonságot nyújtanak online.

Egy másik nagyszerű szolgáltatás, amely minden VPN-re jellemző, az IP-hamisítás. A VPN indításakor csatlakozhat a VPN által kínált kiszolgálókhoz. Amikor csatlakozik egy szerverhez, a nyilvános IP megváltozik a szerveré. Az Investigation Discovery GO esetében ez azt jelenti, hogy ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, hozzáférést biztosít a streaming szolgáltatáshoz, bárhol is van.

A felfedezés felfedezésének feloldása VPN-sel történő feloldáshoz

A Investigation Discovery GO alkalmazáshoz el kell hamisítania személyazonosító adatait, hogy úgy néz ki, mintha az államokban lennél. Ahhoz, hogy amerikai IP-t kapjon VPN-sel, a következőkre van szüksége:

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatót. Javaslom az ExpressVPN használatát.
 2. Nyissa meg a VPN webhelyét, és iratkozzon fel a szolgáltatásra.
 3. Töltse le azt a VPN-alkalmazást, amely kompatibilis azzal az eszközzel, amelyből le szeretné távolítani.
 4. Indítsa el az alkalmazást, miután letöltötte, és jelentkezzen be a hitelesítő adataival.
 5. Válasszon egy amerikai szervert és csatlakozzon.
 6. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 7. Menj a Investigation Discovery GO-hoz és élvezd!

Ne felejtse el letölteni VPN-alkalmazását ugyanarra az eszközre, ahová letöltötte a Vizsgálat-felfedező alkalmazást.

A 4 legfontosabb VPN az ID GO külföldön történő feloldásához

ExpressVPN

Személyes választásom, az ExpressVPN egy csúcsminőségű VPN, amely hihetetlenül sokféle funkciót és funkciót kínál, beleértve:

 • Több mint 2000 szerver több mint 94 országban
 • Ötcsillagos ügyfélszolgálat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 256 bites titkosítások
 • 5 különböző VPN protokoll

Már több mint egy éve használom az ExpressVPN-t, és soha nem volt probléma egy szerverhez való csatlakozáskor. Nem volt probléma az adatlopással vagy a szivárgással, annak ellenére, hogy munkám nagy részét nyilvános hálózatokon végzem.

BulletVPN

Az ExpressVPNnél olcsóbb lehetőség, a BulletVPN a piac új jövevényének tekinthető. Függetlenül attól, hogy a BulletVPN sikerült túllépnie a várakozásokat, amikor a magánélet védelmére kínál, amelyet a felhasználók számára kínál. A BulletVPN néhány jellemzője a következő:

 • 5 VPN protokoll
 • 24 órás, valós idejű ügyfélszolgálat
 • Kompatibilitás a Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV és Fire Stick rendszerekkel.
 • Intelligens DNS-proxy szolgáltatás.

Annak ellenére, hogy a BulletVPN kevesebb kiszolgálót kínál, mint a listán szereplő többi VPN, ez továbbra is nagyon szilárd és költségkímélő VPN az ott működő új felhasználók számára. Az ExpressVPN-hez hasonlóan a BulletVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkezik.

NordVPN

A világszerte népszerű VPN-szolgáltatás, a NordVPN hírneve szilárd VPN-szolgáltató. Széleskörű funkciókkal és funkciókkal rendelkezik, de a legjelentősebbek közül néhány a következő:

 • 2048 bites SSL titkosítás
 • DoubleVPN titkosítás
 • P2P fájlmegosztó szerver támogatása.
 • Legfeljebb 6 csatlakozást futtathat egyszerre
 • Több mint 4800 szerver 62 országban.
 • 30 napos visszatérítési politika.

A NordVPN nagyszerű IP-hamisítóként szolgál olyan országokban is, ahol súlyos internetkorlátozások vannak, például Kína vagy néhány közel-keleti ország.

IPVanish

Az utolsó vizsgálatom az IPVanish az Unvestigation Discovery Go feloldásához. Az IPVanish a gyors letöltési sebességéről és a P2P / Torrenting támogatásáról ismert. Néhány egyéb funkciója a következő:

 • 1000+ VPN szerver több mint 60 országban
 • Szigorú nulla forgalmi naplók
 • Korlátlan P2P forgalom
 • Legfeljebb 10 egyidejű kapcsolatot futtathat.
 • 7 napos pénz-visszatérítési garancia.

Ha sebességet keres, akkor az IPVanish megkapja a hátad. Ez egy nagyszerű lelkesítő IP is a P2P-fájlok megosztói számára.

Vizsgálati felfedezés GO – Végső gondolatok

Az embereket mindig is lenyűgözte a bűnözők és gyilkosok pszichológiája. Investigation Discovery GO egy nagyszerű on-the-stream streaming szolgáltatás mindazoknak, akik szeretik a True Crime-t. Szeretném befejezni ezt a cikket azzal, hogy emlékeztetem önöket, hogy a VPN nem haladja meg a regisztrációs díjakat és a függőleges eseményeket. Az Investigation Discovery GO-ba való bejelentkezéshez amerikai kábel előfizetésre lesz szükség, függetlenül attól, hogy milyen VPN-t használ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map