Hogyan lehet megtekinteni az X Factor 2018 ingyenes élő eseményét az Egyesült Királyságon kívül

Ha tudtam volna, hogy léteznek VPN-ek és intelligens DNS-proxyk, valószínűleg nem hagytam volna ki az X-Factor 8. évadjának fináléját. Soha nem voltam az Egyesült Királyság közelében, és akkoriban biztosan átkoztam a szerencsémet, mert a Little Mix, a kedvenc lánycsoportom, nyerte az évadot.


Különben is, amit próbálok mondani, hogy az az bármilyen X-Factor változat megtekinthető, kimondottan Az X-Factor UK 2018 az Egyesült Királyságon kívül ha feliratkozol vagy VPN vagy Smart DNS. Nem, ez nem vicc. Csak annyit kell tennie, hogy továbbra is olvassa az olvasást, hogy megtudja, hogyan.

Patak X Factor 2017 Ingyenes élő közvetítés az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetjük meg az X Factor 2018 Free Live-ot az Egyesült Királyságon kívül

Iratkozzon fel ingyenes ITV-fiókra az Egyesült Királyságon kívül

Az ITV az X-Faktor felelős műsorszolgáltatója, és bár mindannyian tudjuk, hogy ez egy ingyenes csatorna, szüksége van hozzon létre egy fiókot. Ennek hiányában nem lesz képes streamálni a tartalmát. Tehát kövesse az alábbi lépéseket az ingyenes ITV-fiók regisztrálásához bárhol az Egyesült Királyság határain kívül.

 1. Menj a ITV weboldal.
 2. Kattintson a “Bejelentkezés”.
 3. Most, válassza a „Regisztráció most” lehetőséget.
 4. Írja be a személyes adatokat tőled megkövetelt.
 5. „Irányítószám”, írja be a „WC1X 0AA” kifejezést de nem az idézetekkel.
 6. Most, jelölje be az ‘ITV Általános Szerződési Feltételek mezőt’.
 7. Kattintson a „Kész vagyok” elemre..

Ezt követően e-mailt fog kapni, amelyben megerősítést kér. Ne habozzon, kattintson a belső linkre, mert itt van az ingyenes ITV fiók várni fogok. Most már hát van előfizetés VPN-re vagy Intelligens DNS-re.

A 15. évad X faktorának online közvetítése a VPN segítségével

Az Egyesült Királyságon kívüli tartózkodás megtagadja az ITV és az olyan népszerű streaming programok elérésének előnyeit, mint az X-Factor. A hozzáférési kísérlet során csak hibaüzenetet kap: “Sajnáljuk. Az ITV Hub csak az Egyesült Királyságban érhető el. ” De Ausztráliában, Írországban, Kanadában és az Egyesült Államokban nem kell rosszul érkezni az expatatok és a rajongók számára, mert van mód arra, hogy az X-Factor 2018-t odajuttassák, ahonnan vannak.

A folyamat, amelyben megkerüli a földrajzi hibát, bizonyos trükköket igényel. Használjon VPN-t – egy kiberbiztonsági eszköz– az megváltoztatja a virtuális helyét és arra készteti az ITV-t, hogy az Egyesült Királyságban van. Virtuális magánhálózat szerverek hálózatát futtatja az egész világon elosztva.

Bármelyik kiszolgálóhoz csatlakozik, attól függ, hogy hol a kívánt tartalom található. Az eredeti IP-cím megőrzésével sehova sem juthat el. Változtatása egyre, amely megfelel az Egyesült Királyságban található szervernek hozzáférést biztosít az ITV-hez. Ha csatlakozik egy brit szerverhez, akkor képes lesz rá feloldja a brit streaming szolgáltatások és csatornák blokkolását nem számít, hol élhet jelenleg.

A lépések

Ezt tettem, amikor végre megkaptam VPN-előfizetést.

 1. Megtörtént a kutatás és megtaláltam Az ExpressVPN a legjobb VPN a piacon.
 2. Ezután én feliratkozott az ExpressVPN szolgáltatásaira.
 3. Volt egy alkalmazás, amit kellett Letöltés.
 4. Mi következett, az volt fiók létrehozása és bejelentkezés.
 5. Aztán én aktiválta az alkalmazást és meglepően elégedett volt a kiszolgálók számával.
 6. Én lkeresett egy brit szervert és csatlakozott hozzá.
 7. A gomb zöldre vált, és a „Csatlakoztatva” felirat olvasható. Ez azt jelenti Most van egy brit IP-címem.
 8. Egyszer láttam a zöld fényt, Elmentem az itv webhelyére hogy ellenőrizze, működött-e.
 9. Minden bizonnyal megtette. Nézz rám streaming The X-Factor az Egyesült Királyságon kívül.

A legjobb VPN az X-Factor 2018 számára

Nem fogsz messzire menni olyan VPN-sel, amely nem ExpressVPN. Ha feliratkozol erre a szolgáltatóra, azt jelenti, hogy eljutsz ehhez feloldja az összes brit csatorna blokkolását annak ellenére, hogy a tengerentúlon tartózkodsz, ideértve a BBC iPlayer, a TVPlayer, a Channel 4, a Channel 5 és természetesen az ITV Player.

Nagyon ajánlom feliratkozni ExpressVPN miatt erős feloldó képességek és kiváló szolgáltatások. az 30 napos visszatérítési garancia jobban éreztem magam, és ezek 24 órás ügyfélszolgálat egyetlen kérdést sem hagytak megválaszolatlanul. Szélesítse ki látókörét azáltal, hogy megnézte a táblázat többi piaci versenytársát. 

Hogyan lehet megtekinteni az X Factor 2018 ingyenes élő internetet intelligens DNS-sel

Míg a VPN fő funkciója adatainak védelme és titkosítása érdekében a tartalom feloldása közben az intelligens DNS elsődleges funkciója csak az megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Az Ön IP-címe változatlan marad, ami azt jelenti, hogy személyazonossága továbbra is látható lesz a nyilvános nézők és harmadik felek számára.

Ezenkívül az intelligens DNS-nek nincs üzleti tevékenysége, amely titkosítja az Ön adatait. Kezdetben volt célja a regionális korlátozások megkerülése és a csatornák feloldása amelyek a felhasználók számára nem elérhetők. Átirányítja a forgalmat a kijelölt szerverekön keresztül, hogy felszabadítsa a kívánt tartalmat. Az intelligens DNS használatához a következőképpen szolgálhat feloldása ITV és a végén streaming X Factor 2018 ingyen online:

 1. Feliratkozás a Unlocator oldalra és részesüljenek a kínált 7 napos próbaverzióból.
 2. utána, kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatót az intelligens DNS konfigurálása.
 3. Ellenőrizze most, ha tud az ITV eléréséhez látogasson el a weboldalra vagy elindítja az alkalmazást.
 4. Most, jelentkezzen be az ITV-fiókkal.
 5. Patak az X Factor 2018-ban bárhol lehet.

használtam Unlocator korábban, és mondhatom, hogy tökéletesen ment. Az Unlocator felfedezése próba és hiba eredményeként jött létre. Ez volt az egyetlen intelligens DNS, amely igaz volt állítására, és lehetővé tette nézni az ITV-t az Egyesült Királyságon kívül. Az ingyenes 7 napos próbaverzió a legkényelmesebb volt, mert szükségem volt egy kis időre, hogy gondolkodjak az előfizetésről, mert nem voltam biztos benne a lehetőségeiben.

Hogyan lehet megtekinteni az X Factor 2018 ingyenes élő online oldalt – Összegzés

Ez minden, amit tudnod kell a hogyan közvetítse az X Factor 15. évadját a világ bármely pontján. A brit valóság TV-sorozat rendkívül sikeres volt az évek során, és személyesen nem várhatjuk meg az új szezon kezdetét.

Mennyire izgatott vagy? Olyannyira pumpálnak, hogy megkapsz egy ExpressVPN előfizetés? Az alábbi megjegyzés szakaszban ossza meg velünk a véleményét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map