Hogyan lehet néhány perc alatt megnézni az Egyesült Királyság TV csatornáit

Kedves brit emigránsok, csak Görögországba költözött, hogy rájössze, hogy az Ön a kedvenc csatornák blokkolva vannak? Hiányzik a hozzáférés a 5. csatornához vagy a BBC-hez? Ne aggódj, kettő van eszközök, amelyeket fel lehet használni az Egyesült Királyság csatornáinak feloldásához Görögországban percek alatt, és mindent elmondok neked, amit tudnod kell róluk.


Hogyan lehet néhány perc alatt megnézni az Egyesült Királyság csatornáit Görögországban

Hogyan lehet néhány perc alatt megnézni az Egyesült Királyság csatornáit Görögországban

Belépés az Egyesült Királyság csatornáira Görögországban?

Nem, a legtöbb Az Egyesült Királyság csatornái elérhetők az Egyesült Királyságban. Ez azt jelenti, hogy ha az Egyesült Királyságban nem lakik, akkor nem lesz hozzáférése a csatornáinak. Szerzői jogi törvények a korlátozások oka. Maga a csatorna semmi köze nincs a feloldáshoz. Hogy megfeleljen a nemzetközi szerzői jogi törvényeknek, például a tartalomszolgáltatóknak, IP-tilalmakat írhat elő az Egyesült Királyságon kívüli IP-kre.

A jó hír az, hogy kettőnk van eszközök, amelyek képesek megkerülni ezeket a korlátozásokat bárhol a világon, még Görögországban is!

A legnépszerűbb brit csatornák

Itt van egy a csatornák listája A külföldön töltött brit emigránsok és turisták a legtöbbet szeretnék online közvetíteni:

 • BBC iPlayer
 • ITV Hub
 • 5. csatorna (my5)
 • 4. csatorna (mind a 4)
 • TVPlayer
 • Sky GO
 • Most TV

Nézze meg az Egyesült Királyság csatornáit Görögországban – VPN

Az első online eszköz használhatja ki Az Egyesült Királyság csatornáinak elérése Görögországban egy VPN, Virtuális magán hálózat.

A VPN egy online kiberbiztonsági szolgáltatás, amely:

 • Titkosítja és védi adatait harmadik felektől és támadásoktól.
 • Átirányítja az online forgalmat a rendkívül biztonságos szerverein keresztül.

Egyszerűen fogalmazva: VPN az adatok védelme és biztosítja ezt a kapcsolata privát marad. A VPN-ekkel szemben remek dolog az, hogy végül végződnek megváltoztatja a nyilvános IP-címét is. Amikor a az online forgalom ezen a szerveren keresztül halad egy másik országban, az Ön nyilvános IP változások hogy megfeleljen a csatlakoztatott szerver helyének. Ilyen módon a VPN-k is hatékony IP-hamisítás eszközként működik kábelvágókhoz az egész világon.

Az Egyesült Királyság csatornáinak feloldása – lépések

Itt van, hogyan lehet használjon VPN-t az Egyesült Királyság csatornáinak megtekintéséhez Görögországban:

 1. Vegye fel magát egy megbízható VPN-szolgáltatóval.
 2. Töltse le, majd telepítse a VPN alkalmazást amely kompatibilis a streaming eszközzel. Általában Windows, iOS, macOS és Android alkalmazások találhatók. A legszakadt VPN-kkel alkalmazásokat is megtalálhat Intelligens TV-k, Kodi, Ruko, PS4, Xbox One, és mások.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban.
 4. Menjen arra a csatornára, amelyet meg szeretne nézni, és élvezze a műsorokat!

Most már csak az kell kitalálnia, hogy melyik szolgáltatót kell kiválasztania. Erre is visszatérünk erre:

A legjobb VPN Görögországban

Charles biztonsági szakértő elvégezte a kutatást, és sikerült egy a VPN-k listája amelyek tökéletesen működnek Görögország számára. Legfőbb választása az ExpressVPN volt minőségi szolgáltatás, kiváló ügyfélszolgálat és széles kiszolgálói hálózat.

Előfordul, hogy fantasztikus is 30 napos visszatérítési politika. Ily módon egy egész hónapig kipróbálhatja a szolgáltatást, mielőtt vállalja. Igen, a garancia „nincs feltett kérdés. Abban az esetben, ha nem rajongod ExpressVPN, ehelyett megnézheti ezeket a VPN-szolgáltatókat:

Nézze meg az görög görög csatornákat intelligens DNS-sel

Néhány ember nem törődik a VPN által hozzáadott biztonsági funkciókkal. Ez még valóságosabb azokban az országokban, ahol általában lassú a kapcsolat, mivel a VPN-k kissé lelassítják az internet használatát. Ha egy ilyen ember vagy, akkor megteheted alkalmazzon okos DNS-proxyt. Az intelligens DNS proxy egy online szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a blokkolt csatornák adott listájához. Így különbözik a VPN az intelligens DNS-proxyktól:

 • Az intelligens DNS-proxyknek konfigurációra van szükségük. A futtatáshoz azonban nincs letölthető alkalmazás. Szerencsére általában vannak olyan útmutatók, amelyek segítenek minden új jövevénynek az összes beállításában.
 • Nem használnak titkosítást, ami azt jelenti, hogy az intelligens DNS nem olyan biztonságos, mint a VPN.
 • Mivel nem irányítják át a forgalmat, az intelligens DNS-proxyk nem lassítják meg a kapcsolatot.
 • Az intelligens DNS nem fog működni, ha az internetszolgáltató használja átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés.
 • Intelligens DNS használatakor IP-je nem változik. Ez nem hamisítja meg a nyilvános IP-címet.

A legjobb intelligens DNS Görögország számára

Azt javaslom, hogy használja Unlocator mint intelligens DNS szolgáltató Görögországban tartózkodása alatt. Van egy hatalmas a nem blokkolt csatornák listája brit tartalommal – amelyhez hozzáférést biztosíthat. Ha nem tévedek, az Unlocator képes Több mint 200 csatorna blokkolása.

A dán cég szintén kínál egyszerű útmutatók hogy segítsen a kezdőknek a konfigurációs folyamatban. Te is élvezhetik a 7 napos ingyenes próbaidőszakot anélkül, hogy újraaktiválná hitelkártyáját. Használhatja a A vizsgálatot követő 14 napos visszatérítési időszak, ami azt jelenti, hogy minden kötelezettségvállalás előtt gondoskodnia kell arról, hogy a Unlocator az Ön számára működjön.

Nézze meg az Egyesült Királyság csatornáit Görögországban – Végső gondolatok

Szóval, hölgyeim és uraim, így tudsz feloldja az Egyesült Királyság csatornáinak feloldását Görögországban. Ne feledje, hogy bármelyiket használja VPN vagy intelligens DNS nem segíti a kiválasztott csatornád által megkövetelt regisztrációs díjak kihagyását. Mindezek az eszközök távolítsa el a geo-blokkokat és hozzáférést biztosít a kívánt brit csatornákhoz.

Van más módja, amellyel megteheti nézni az Egyesült Királyság csatornáit Görögországban? Ossza meg javaslatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me