Hogyan lehet nézni a TBS-t az USA-n kívül?

Nem tudod elhinni, hogy hányszor indítottam újra a telefont, azt gondolva, hogy hibásan működik, amikor megpróbáltam elérni a tb-t. Aztán emlékeztem arra, hogy az Egyesült Királyságban voltam. Nyilvánvaló, hogy a tbs az egyik olyan szolgáltatás, amely a tartalomhoz való hozzáférést bizonyos közönség számára korlátozza.


Képzelje el a csalódásomat, amikor rájöttem, hogy „nem engedem” a Family Guy-t nézni külföldön. A helyzet szerencsétlen volt addig, amíg nem találkoztam két feloldó eszközzel; VPN-k és intelligens DNS-proxyk. Szeretné tudni, hogy használtam őket? Olvassa tovább.

Hogyan lehet nézni a TBS-t az USA-n kívül?

Hogyan nézhetem a TBS-t az USA-n kívül?

A TBS a Turner Broadcasting System. Ez egy rendkívül népszerű TV-csatorna az Egyesült Államokban. Elsősorban az amerikai szomszédokra koncentrál, mint például a Family Guy, az amerikai apa, a Conan, a vendégkönyv és még sokan mások. A TBS élő sporteseményeket közvetít, mint például az MLB Playoffs és az NBA. A TBS-t geo-blokkolták az USA-n kívül. Ez azt jelenti, hogy a Kanadában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában külföldön élő amerikai emigránsok a földrajzi korlátozások miatt nem fogják tudni nézni a TBS-t. Bármelyik lehet Használjon intelligens DNS-t vagy VPN-t a földrajzi korlátozások legyőzéséhez és a TBS eléréséhez bármely országban.

Hogyan lehet feloldani a TBS USA-n kívüli VPN használatát?

A virtuális magánhálózat szavak a VPN betűket jelölik. Ezt a technológiát azért hozták létre, hogy biztonságos felhasználói internet kapcsolat továbbá biztosítson nekik online szabadságot. VPN-kapcsolaton keresztül elérheti titkosítsa az összes adatot és az online forgalmat hogy senki ne férhessen hozzá hozzájuk. A VPN-k azonban nem csak a biztonság nyújtják a biztonságot.

 • Teljes online adatvédelem: Online tevékenységei biztonságosak, ha csatlakozik egy másik ország szerveréhez.
 • Tartalom feloldása: VPN előfizetés segítségével megkerülheti a földrajzi korlátozásokat a világ minden tájáról.
 • Bypass ISP fojtószelep: Az Internet sebességét az internetszolgáltató fojtja. A VPN-kapcsolat azonban megakadályozhatja ennek megvalósulását.
 • VPN alkalmazások: A PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-nél a felhasználóbarát VPN-alkalmazások élvezetesvé teszik a VPN használatát.

A TBS elérése az USA-n kívül intelligens DNS-sel

Ha nem izgatottan kap VPN-előfizetést, akkor nézd meg az intelligens DNS-alternatívát. A csatornák feloldását egy intelligens DNS használatával kell elérnie a FAST SPEEDs külföldön. Ez a fő különbség a VPN és az intelligens DNS között. A felhasználók adatainak titkosítása helyett – ami sok időt vesz igénybe – az intelligens DNS átirányítja a forgalmat, amely az egyik kiszolgálón keresztül meghatározza a földrajzi helyzetét. A biztonságtudatos felhasználók hátrányos helyzetben vannak az intelligens DNS miatt nem titkosítja a forgalmat, és nem rejti el az IP-címeket. ha valóban értékeli online adatvédelmét, akkor előfordulhat, hogy az intelligens DNS nem az Ön számára.

 • A feloldáshoz az alkalmazott intelligens DNS-szolgáltatás függ.
 • Az intelligens DNS-proxyk nem működnek átlátszó proxykkel vagy DNS-eltérítésekkel.
 • Az új virtuális hely manuális kiválasztása nem lehetséges.
 • Az intelligens DNS-proxy kompatibilitása magas. tudsz az intelligens DNS beállítása több eszközön.

Személy szerint azt javaslom, hogy vegye igénybe az intelligens DNS-t ingyenes 7 napos próbaverzió. Menj tovább a Unlocator ahol feliratkozhat nélkül hitelkártya. Ez egy intelligens DNS, amelybe érdemes befektetni feloldja 220 különböző csatorna a világ minden tájáról. Ráadásul az is A beállítási folyamat nagyon egyszerű, és szolgáltatásai rendkívül magas szintűek, akárcsak azt szeretné, ha azok lennének.

Legjobb VPN

ExpressVPN egy rendkívül tisztességes szolgáltató, amely képes feloldja az amerikai csatornák tengerentúli csatornáinak feloldását. A társaság tulajdonosa egy nagy szerverhálózat több ezer szerverrel, több mint 94 országban. Ne felejtsd el 30 napos visszatérítési politika ez nem ösztönzi Önt kötelezettségvállalásra. Szóval miért nem? Adj neki egy képet, és biztos lehetsz benne, hogy ez a kockázatmentes tapasztalat. Szüksége lesz egy érvényes Amerikai kábel előfizetés hogy VPN vagy intelligens DNS használatakor is be tudjon jelentkezni a TBS-be. Nyugodtan nézze meg az alábbi táblázat többi szolgáltatóját.

TBS kompatibilis streaming eszközök

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Amazon Fire TV
 • PC
 • Mac
 • FIRESTICK
 • Apple TV
 • roku
 • Chromecast

Hogyan nézhetjük meg a TBS-t a világ bármely pontján

Függetlenül attól, hogy mely csatornákat szeretne feloldni a külföldön, váltson a két eszköz között. Mindkét módszer lehetővé teszi a TBS, a TNT, az ABC Go és a CBS tengerentúli kedvelésének feloldását. Amikor eljut a VPN vagy az Intelligens DNS-próba streaming fázisához, mondja el nekünk. Ezenkívül az alábbi megjegyzés szakaszban szeretnénk tudni, hogy melyik VPN vagy az intelligens DNS-t választotta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me