Hogyan lehet nézni az ITV-t Ausztráliában, nincs gond!

Megpróbálta elérni az ITV-t Ausztráliában? Ha van, észrevetted, hogy a csatorna néhány komoly geo-blokkot igényel. Ennek oka az, hogy az ITV csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ha külföldön szeretné megtekinteni az ITV-t, akkor szüksége van egy módra a regionális korlátozások megkerülésére. Két különféle módszer segítségével könnyedén megnézheti Ausztráliában az ITV-t.


Hogyan lehet nézni az ITV-t Ausztráliában, nincs gond!

Hogyan kell nézni az ITV-t Ausztráliában, nincs gond!

Hogyan nézhetjük meg az ITV-t Ausztráliában egy VPN segítségével

Az első dolog, amellyel megkerülhető az ITV földrajzi korlátozása, a VPN.

A VPN elsősorban kiberbiztonsági eszköz. Titkosítja az adatokat, és biztonságos és magánszerveren továbbítja a forgalmat. A hűvös dolog az, hogy amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, a nyilvános IP-címe megváltozik, hogy megfeleljen a szerver helyének. Más szavakkal, csak annyit kell tennie, hogy Ausztráliában nézze meg az ITV-t, hogy csatlakozzon egy brit szerverhez. Ez kap egy brit IP-t, amely az ITV által az egyetlen olyan IP, amely lehetővé teszi a hozzáférést a webhelyéhez.

A VPN használatával érheti el Ausztráliában az ITV-t:

 1. Iratkozzon fel egy megbízható és megbízható VPN-szolgáltatóval. Maradjon távol az ingyenes VPN-től, mivel ritkán teszik meg, amit hirdetnek.
 2. Töltse le és telepítse a streaming eszközéhez tartozó VPN alkalmazást. A (z) natív VPN-alkalmazásokat találhat Windows, MacOS, iOS, és Android készülékek.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy brit szerverhez.
 4. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön. Ha ez megtörténik, akkor bármikor geo-blokkok nélkül nézheti az ITV-t!

A legjobb VPN az ITV számára

Személy szerint az utóbbi alkalommal, amikor Ausztráliában voltam, az ExpressVPN-t használtam az összes csatorna feloldásához, beleértve az ITV-t is. Az ExpressVPN széles körben ismert, hogy ott a legjobb VPN-szolgáltatás. Noha az előfizetési díjat drága oldalnak tekintik, mindent megkap, amit fizetett ezzel a szolgáltatóval. Még kipróbálhatja szolgáltatásaikat, ha igénybe veszi a 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, kérdés nélkül.

Ha az ExpressVPN nem csupán a csésze tea, akkor a fenti legfelső szintű VPN-szolgáltatók bármelyikét használhatja:

Hogyan nézhetjük meg az ITV-t Ausztráliában egy intelligens DNS-proxy segítségével

Azoknak a felhasználóknak, akik nem igazán törődnek a VPN hozzáadott biztonsági előnyeivel, van egy másik módja az ITV eléréséhez Ausztráliában. Be kell szereznie magának egy intelligens DNS proxy-előfizetést.

Az intelligens DNS proxy nem VPN. Ez azt jelenti, hogy az adatok és az adatok nem lesznek biztonságosak vagy nem bizalmasak az intelligens DNS használatakor. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy internet-kapcsolatát nem lassíthatja le az átirányítási folyamat. Az egyik, amit azonban szem előtt kell tartania, az, hogy az intelligens DNS-proxykhez szükség van bizonyos konfiguráció beállítására. Győződjön meg arról, hogy a feliratkozott szolgáltatásnak van telepítési útmutatója, amely segíthet ebben a folyamatban.

Egy másik pont, amelyet szeretnék megemlíteni, az, hogy az intelligens DNS proxy szolgáltatás éppen ez: szolgáltatás. Miután kiválasztotta a szolgáltatót, csak azokhoz a csatornákhoz férhet hozzá, amelyeket egy adott szolgáltató kínál. A különböző szolgáltatásoknak eltérő csatornák vannak, tehát feltétlenül végezze el kutatását, mielőtt felvenné a szolgáltatót.

Személy szerint azt javaslom, hogy használja az Unlocator szoftvert intelligens DNS proxyként. A Unlocator lenyűgöző listája a nem blokkolt csatornákról, könnyen érthető telepítési útmutatókról és egy nagyon segítőkész 7 napos ingyenes próbaperiódusról. Nem is kell hitelkártya, hogy kipróbálhassa ezt a szolgáltatást. Ha feliratkozik a Unlocatorra, akkor 14 napos visszatérítési periódus van, amely biztosítja, hogy teljesen elégedett vagyok azzal, amit kínálnak..

ITV-fiók létrehozása Ausztráliában

Bár az ITV egy ingyenes streaming csatorna, még mindig regisztrálnia kell egy fiókot, hogy élőben nézhesse és felzárkózhasson. Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket, hogy regisztrálja ingyenes ITV-fiókját Ausztráliában.

 1. Menj tovább a ITV weboldal.
 2. Ezután kattintson a képernyő jobb felső sarkában a „Bejelentkezés” elemre.
 3. A következő oldalon válassza a “Regisztráció most” lehetőséget..
 4. Írja be adatait, ideértve a címét, nevét, e-mail címét és születési idejét.
 5. A „Irányítószám” mezőbe írja be az „WC1X 0AA” -t idézetek nélkül.
 6. Ezután jelölje be az „ITV Általános Szerződési Feltételek mezőt”.
 7. Végül válassza a „Kész vagyok” lehetőséget..

Ezután megerősítő e-mailt fog kapni a postaládájába. Kattintson a benne található linkre, és ingyenes ITV-fiókja készen áll a használatra.

Hozzáférés az ITV-hez Ausztráliában – végső gondolatok

VPN vagy intelligens DNS proxy használatával problémák nélkül hozzáférhet Ausztráliában az ITV-hez. Ne feledje azonban, hogy ezek a szolgáltatások egy dolgot tesznek: megkerülik a geoblokkokat. A regisztrációs díj, az előfizetési díj vagy a hozzáférni kívánt weboldal által előírt követelmény változatlan marad. Sem a VPN, sem az intelligens DNS-proxy nem fogja megszabadulni attól, hogy maga fizeti a streaming szolgáltatást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me