Hogyan lehet nézni Emmerdale külföldön ingyenes élő

Hogyan lehet nézni Emmerdale külföldön ingyenes élő


Hogyan lehet nézni Emmerdale külföldön ingyenes élő

Első lépés – Készítse el ingyenes ITV-fiókját

Ha még nem rendelkezik ITV-fiókkal, akkor ezt meg kell tennie csinálni egyet. A remek dolog az, hogy a brit streaming csatorna ingyenes, tehát a kedvenc műsorait élőben nézni nem fog neked semmit fizetni. ITV-fiókra való feliratkozás nagyon egyszerű. A regisztrációhoz csak annyit kell tennie:

 1. Meglátogatni a ITV weboldal.
 2. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában Bejelentkezés.
 3. Ezután a következő oldalon válassza a „Iratkozzon fel most„.
 4. Ezután meg kell adnia az adatait, ideértve az Ön adatait is cím, név, e-mail cím, és születési dátum.
 5. A „irányítószám‘, Írja be a „WC1X 0AA” kifejezést (természetesen idézőjelek nélkül).
 6. Olvassa el a „ITV Általános Szerződési Feltételek‘ (ha akarod).
 7. És végül kattintson a „Készen állok„.

A fenti lépések elvégzése után kap egy a megerősítő email az ITV-től. Egyszerűen nyomja meg a gombot link az e-mailben, és használhatja ITV-fiókját.

De még csak ne kezdje el a pattogatott kukorica készítését. Ha Emmerdale-t külföldről szeretné közvetíteni, akkor még meg kell szereznie a VPN-t vagy az intelligens DNS-szolgáltatást.

Az Emmerdale Live Online közvetítése a VPN használatával

A következő üzenetek ismerősnek tűnjenek?

“Sajnáljuk. Az ITV Hub csak az Egyesült Királyságban érhető el. ”  

vagy 

“Sajnáljuk. Ez a videó jelenleg nem érhető el. ”

Ezek geo-hibák jelenik meg a képernyőn, ha VPN nélkül próbál hozzáférni az ITV-hez az Egyesült Királyságon kívülről. A streaming szolgáltatás az Ön IP-cím hogy meghatározza a tartózkodási helyét, és blokkolja Önt, ha kívül esik a lefedettségi zónájában.

Ezért kell elrejt az Internet Protokoll címe, és ezt csak a virtuális magánhálózat segítségével lehet megtenni. Ez az eszköz lehetővé teszi a csatlakozást a külföldi hálózatok az Ön által választott, majd ad a új IP-cím a kiválasztott régióból. Ennek eredményeként az olyan webhelyek, mint az ITV, azt gondolják, hogy Ön a műsorszórási övezetében tartózkodik, és bárhonnan megnézheti Emmerdale legújabb epizódjait.

Itt van a tennivaló:

 1. Regisztráljon egy jó VPN-szolgáltatáshoz, például az ExpressVPN-hez. Azt tanácsolom kerülje az ingyenes szolgáltatókat mint például a Hola VPN, mert a biztonság és a magánélet szempontjából ártalmasabbak lehetnek, mint jók. Ezenkívül nem túl hatékonyak a sebesség vagy az online korlátozások megkerülése szempontjából.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az alkalmazás áruházából vagy a VPN szolgáltató webhelyéről. A megbízható szolgáltatások kompatibilisek az eszközök és platformok többségével, ideértve a Windows, Mac, Android, Linux, és iOS.
 3. Dob az alkalmazás és connect egy szerverre az Egyesült Királyságban a Brit IP-cím.
 4. Most feloldhatja az ITV és minden más Egyesült Királyság által korlátozott csatorna, például a BBC iPlayer, a Channel 4 és az Channel 5 blokkolását..
 5. Végül lépjen az ITV-hez vagy indítsa el a ITV Hub alkalmazás az Emmerdale és az összes többi kedvenc műsor közvetítéséhez.

A legjobb VPN-k az ITV feloldásához

Hiszek ExpressVPN a legjobb szolgáltatás, amikor a földrajzi korlátozások megkerülésére kerül sor, nagyrészt annak köszönhetően, hogy a 94 országban elterjedt nagy szerverhálózat. Azt is szeretem, mert lehetőséget ad a felhasználók számára a szolgáltatások kipróbálására 30 napos visszatérítési garancia mielőtt megfontolnák és feliratkoznának.

Azonban az alábbiak bármelyikét választhatja nézni Emmerdale-t élőben online. És ne aggódjon, mind prémium márkák.

Hogyan nézze meg az Emmerdale Free Online alkalmazást az intelligens DNS segítségével

A virtuális magánhálózatok nem mindenki csésze tea. Ezért, ha olyan dolgot akarsz, amely nem sokat keres be csíp internetkapcsolatához próbálkozzon az intelligens DNS-proxykkel.

Ezek az eszközök ne rejtsd el vagy változtasd meg az Ön IP-címe. Ehelyett csak a forgalom egy részét irányítják át, ami azt jelenti, hogy hozzáférhet a kiválasztott streaming csatornák száma, attól függően, hogy melyik szolgáltatást használja. Sőt, ők is ne titkosítsuk online tevékenységét.

Ha szeretné tudni, hogyan állítsa be az intelligens DNS-t az eszközére, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Iratkozzon fel egy jó szolgáltatásra, mint például Unlocator és tesztelje annak jellemzőit a ingyenes 7 napos próbaverzió.
 2. Ezután az intelligens DNS beállításához a használni kívánt eszközön nézze meg ezeket a videókat / telepítési útmutatót. Rengeteg segítséget kell nyújtaniuk.
 3. Most már szabadon meglátogathatja az ITV-t, és megnézheti Emmerdale-t vagy bármilyen más műsort bárhol a világon.

Unlocator hozzáférést biztosít az ITV-hez, egy olyan szolgáltatáshoz, amelyet nem sok más intelligens DNS-proxyk biztosítanak. De ez még nem minden. ennek a szolgáltatásnak a támogatott listája van több mint 200 csatorna, köztük a BBC iPlayer, a BT Sports, a HBO, a Hulu, az Amazon Prime Video és még sok más.

ITV Player kompatibilis eszközök

Az ITV szinte bármilyen eszközre vagy operációs rendszerre telepíthető, beleértve:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Mac
 • PC
 • Apple TV 
 • Samsung Okos TV
 • Amazon Fire TV
 • roku
 • Most TV
 • Amazon FireStick

Hogyan lehet nézni Emmerdale tengerentúli ingyenes? – Következtetés

Remélem, hogy ez az útmutató megválaszolta a kérdéseit, és megoldásokat adott a problémáira. Ha olyan brit TV-rajongó vagy, mint én, és szeretnék patak Emmerdale bárhol a világon, Azt hiszem, nagyon örülök ennek az útmutatónak a végéhez.

Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége a használatról ExpressVPN vagy Unlocator A földrajzi korlátozások elkerülése érdekében nyugodtan hagyjon megjegyzést alább. A fent felsorolt ​​eljárások felhasználhatók más brit brit TV-műsorok nézésére, például a Doctor Who, a Coronation Street, az Eastenders és a Downton Abbey külföldre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me