Hogyan lehet online nézni a krikett játékot?

A krikett a világ egyik legjobban követett sportja. Indiában, Pakisztánban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Államokban a szurkolók vallásosan követik a krikettjátékokat. Legyen szó a Big Bash Ligáról, az ICC Világkupájáról, a Champions Trophy-ről, az IPL-ről vagy a The Ashes-ból, valószínű, hogy van egy hivatalos csatorna, amellyel az összes akciót online megtekintheti. Az alábbi cikkben áttekintjük a világ legjobb krikett streaming csatornáit. Tudja meg, hogyan lehet a krikett adatfolyamot PC-n, Mac-en, Androidon, FireStick-en, Apple TV-n, Roku-n, Androidon vagy iOS-on.


Hogyan lehet online nézni a krikett játékot?

A krikett élő online nézése?

A legjobb krikett streaming csatornák

 • HotStar (India)
 • Sky Sports (UK)
 • Fox Sports (Ausztrália)
 • Sky Sports NZ (Új Zéland)
 • Willow TV (USA, Kanada)
 • PTV Sports (Pakisztán)

Hostar

Abban az esetben, ha Indiában él, a Hotstar segítségével az összes főbb krikett-eseményt online megtekintheti. A népszerű streaming csatorna elérhető a PC-n, Mac-en, Android-on, iPhone-on és iPad-en. Noha egyes események ingyenesen nézhetők, fizetős Hotstar előfizetésre van szüksége a prémium tartalom megtekintéséhez.

Sky Sports

Az Egyesült Királyság krikett rajongói élőben követhetik az összes főbb krikett akciót a Sky Sports csatornán. Tavaly nyáron a brit műsorszóró óriás még egy dedikált krikett sportcsatornát indított. Ha nem rendelkezik Sky Go előfizetéssel, akkor feliratkozhat a Now TV szolgáltatásra is, amely azonos tartalmat kínál online. A Sky Sports 2024-ig megszerezte az angliai otthoni tesztek, ODI-k és T20-ok, női mérkőzések és megyei krikett exkluzív műsorszórási jogát. Letöltheti és telepítheti a Sky Go vagy a Now TV alkalmazást Android, iOS, PS4, Apple TV, Roku és Xbox One eszközök.

WillowTV

Noha a krikett nem nagyon népszerű az Egyesült Államokban a baseballhoz, kosárlabdához, futballhoz és a NASCAR-hoz képest, sok amerikai és az USA-ban élő emigránsok követik a sportot az interneten. A Willow TV egy dedikált sportcsatorna, amely a kriketttel kapcsolatos mindenre összpontosít. PC-n, Mac-en, Android-on, iOS-en, Apple TV-vel, Smart TV-vel és Roku-val érhető el.

Fox Sports Australia

Ha alul élsz, a Fox Sports a legjobb csatorna élő krikettmeccseket nézni online. A 9-es és a 7-es csatorna szintén sugároz fő krikett eseményeket. Az Australian Fox Sports alkalmazás elérhető Android, iOS és Apple TV készülékeken.

Sky Sports NZ

Csakúgy, mint az Egyesült Királyság, a Sky Sports is a sportfogadás otthona Új-Zélandon. Jelenleg Új-Zéland nemzetközi krikettmeccseit élőben közvetítik a Sky Sports NZ. A krikett lefedettség Ausztráliából, Angliából és Indiából szintén szerepel.

PTV Sports

A PTV Sports egy pakisztáni sportcsatorna. A krikett a legnépszerűbb sport Pakisztánban. Ezért a PTV Sport az ország egyik leglátogatottabb oldala.

A legjobb krikett-élő online közvetítés

A krikett rajongóknak sajnos a fent felsorolt ​​összes csatorna geoblokkolva van. Ez azt jelenti, hogy ezekben a csatornákban nem lehet élő krikettmeccseket nézni abban az esetben, ha jelenleg külföldön él. A regionális korlátozások megkerülése és a kedvenc krikett-csatornák feloldásának feloldása érdekében meg kell hamisítania online helyét a VPN segítségével. A virtuális magánhálózatok olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a biztonság és az adatvédelem fokozását az internetes böngészés közben. A VPN használatával feloldhatja a földrajzilag korlátozott csatornák blokkolását a világ minden tájáról.

 • Geoblokkolt csatornák feloldása: Számos krikett-streaming szolgáltatás létezik, amelyek csak a világ bizonyos országaiban érhetők el. A VPN segítségével megkerülheti ezeket a regionális korlátozásokat.
 • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
 • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
 • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat létrehozásához nem kell technikusnak lennie..

ExpressVPN a legjobb VPN-szolgáltató, amellyel megkerülheti a különféle sportcsatornákra előírt földrajzi korlátozásokat. A világ minden tájáról VPN szervereik vannak, és még 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínálnak.

Hogyan lehet online nézni a krikett élő közvetítést – záró gondolatok

Gondolod, hogy van egy krikettcsatorna, amelyet már fel kellett volna említenünk a fenti listában, de nem? Kipróbálta az egyik olyan sportcsatornát, amelyet a krikett online közvetítéséhez javasolunk? Ossza meg gondolatait és tapasztalatait alább.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map