Hogyan nézhessünk Spektrum TV-t az Egyesült Államokon kívül

Megvan a hatalma, hogy kinyit egy széles színkép erős VPN-kapcsolattal, amelyet egyáltalán nem nehéz elérni. A VPN-kapcsolat biztosítása után a televíziófajta spektrumát magának a Spektrum-TV-csatornának kell átvágnia! Szeretne részt venni abban a tapasztalatban, ahol eljut patak Spectrum TV bárhol az Egyesült Államokban vagy azon kívül, az Ön által előnyben részesített időpontban? Hát persze, hogy. Tudja meg, hogyan lehet ezt megtenni egy VPN segítségével.


Hogyan nézhessünk Spektrum TV-t az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhessünk Spektrum TV-t az Egyesült Államokon kívül

A Spectrum TV elérhető a tengerentúlon?

A Spectrum TV blokkolta a hozzáférést, nem igaz? Nos, ha nem USA-ban lakó, akkor jobb, ha bemegy a sorba. Ennek oka van annak, hogy a Spectrum tartalomszolgáltatói megszüntetik a tartalomhoz való nemzetközi hozzáférést, és ezt főleg földrajzi korlátozásokkal kell megtenni. A Spectrum TV tartalma csak az Egyesült Államok nézőinek szól, csak az engedélyezési és terjesztési megállapodások alapján. Egy külföldi ország csak akkor tudja közvetíteni a Spectrum tartalmát, ha szerzői jogokat vásárol érte. Ha ez nem történik meg, az Egyesült Államokon kívül senki sem férhet hozzá ennek a csatornanak a tartalmához. Pozitívabb tény, hogy ezek a földrajzi korlátozások megkerülhetők egy a VPN szolgáltató.

A Spectrum TV tudja, honnan kapcsolódik az internethez. Beolvassa a „hozzáférési kísérletet” és megkeresi az IP-címet. Az internetszolgáltató által hozzárendelt IP-cím feltárja, hogy hol tartózkodik. Ha a Spectrum nem amerikai egyesült államokbeli IP-címekkel találkozik, amelyek megpróbálják elérni a tartalmát, akkor a hozzáférés nem engedélyezett. Ha ezt mondják, megérted, miért van szükség erre változtassa meg IP-címét. Mint fentebb említettük, ezt könnyen elkerülheti, ha Ön szerezzen be egy VPN szolgáltatót.

Ezeknek a lépéseknek a segítségével zárja fel a Spectrum TV-t az USA-n kívül

Most már megérkeztünk a lépésekhez. Nagyon egyszerűek és könnyen végrehajthatók. Még képernyőképeket is nyújtunk Önnek, hogy jobban kiszolgálhassam Önt.

Első lépés

Kétségtelen, hogy szüksége lesz egy érvényes VPN előfizetés, és ExpressVPN tökéletesen illeszkedik a számlához. Később megmagyarázjuk, miért ez az egyik kedvencünk, azonban nyugodtan mondhatjuk, hogy az összes szükséges funkcióval rendelkezik, amelyet az alap VPN-nek rendelkeznie kell. Nem tűnik drága kiadásnak, ha valóban mélyen belemerül a szolgáltatásaiba.

Második lépés

Minden VPN-hez tartozik egy alkalmazás, amelyet le kell töltenie, telepítenie és futtatnia kell. A vállalat alkalmazásai felhasználóbarátak és könnyen kezelhetők. Van is VPN-ügyfél az összes népszerű eszköz számára.

Harmadik lépés

Miután megkapta az alkalmazást, megkeresheti a kívánt kiszolgálót, és csatlakozhat hozzá. Itt választhatja ki a kívánt kiszolgáló helyét. Megtalálja az ajánlások listáját abban az esetben, ha nem tudja, melyik szerverhez kíván csatlakozni.

VPN helyek

Negyedik lépés

Haladjon tovább, és csatlakozzon bármelyik szerverhez az Egyesült Államokban, hogy szerezzen egy Amerikai IP-cím. Ennek eredményeként úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban tartózkodsz, nem pedig ott, ahol valójában vagy.

Egyesült Államok szerverei

Ötödik lépés

Most már jogosult vagy arra a földrajzi elhelyezkedése ellenére hozzáférjen a Spectrum TV-hez. A Spektrum már nem lát önnek kívülállóként. A létrehozott VPN-kapcsolatnak köszönhetően most már képes bármely amerikai alapú csatorna vagy szolgáltatás elérése.

Ne feledje, hogy kábel előfizetésre van szüksége a Spectrum TV-hez. A csatorna a la carte TV-szolgáltatása jó értéket képvisel, amelynek a kábel előfizetőkkel kell hangolódnia. A TV szolgáltatás díjai Válassza ki a hamis 64,99 USD-os izgalmas árat. Ezenkívül, miután csatlakozik egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, ezt meg kell tennie változtassa meg a Google Play áruházát vagy Apple-áruház régió.

A Spectrum TV alkalmazás telepítése?

Ez egy meglehetősen egyszerű folyamat, amely három lépésből áll. Ön után szerezzen VPN-előfizetést, jogosult leszel bárhonnan hozzáférhet a spektrumhoz a világban. Az alkalmazás telepítése után lehetősége nyílik a keresett programozás megtekintésére az összes támogatott eszközön egyszerre.

 1. Először is kell hozzon létre egy felhasználónevet amelyet a „Bejelentkezés az induláshoz” szakaszban kínálunk.
 2. Töltse le az alkalmazást az eszköz üzletéből.
 3. Telepítse az alkalmazást majd indítsa el streaming eszközén.
 4. Menj előre, és elkezdi a Spektrum streamingjétTartalma.

Ezt kapja meg azután, amikor csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez és megváltoztatja az üzlet régióját. Spectrum TV

Spectrum TV feloldók, komolyan kellemes és kielégítő streamingje van Önnek.

Spectrum TV útközben

A Spectrum TV legjobb VPN-je

Nyilvánvalóan egy VPN után vagy, amely támogatja a a Spectrum TV feloldása és célja következetes streaming. A keresett VPN-nek folyamatos teljesítményűnek kell lennie, megbízható csatlakozással, kiemelten prioritással. Tragikus lenne előfizetni egy olyan VPN-re, amely nem oldja fel az áhított csatornád blokkolását, vagy rettegett pufferelést szenved.

A más országokból származó tartalom streaming a megfelelő VPN nélkül némileg kihívást jelenthet. Néhány VPN-nél hiányoznak a megfelelő szolgáltatások, amelyek felszabadító eszköznek minősítik őket. Mi értelme van előfizetni VPN-re streaming célokra, ha az említett VPN nem támogatja a szolgáltatás feloldását? Amikor más országokból származó tartalmakat közvetít külföldön, akkor győződjön meg arról, hogy a VPN opciót választotta, amely valóban lehetővé teszi a folyamatot. Nézze meg őket alább.

ExpressVPN

Itt az ideje, hogy elmagyarázzuk miért ExpressVPN folyamatosan élen jár a legjobb szolgáltatók listáján. A társaság 3000 szerver hálózattal büszkélkedhet, amely 94 országban működik, és ezáltal egyszerűen csatlakoztatható. A teljesítmény szempontjából bölcs, ez a szolgáltató soha nem teljesíti, hogy sebességgel vagy szolgáltatással kapcsolatos kérdés. A biztonság elérése érdekében a vállalat kill kapcsolót, kemény protokollokat és nulla naplózási politikát alkalmaz. A 24 órás ügyfélszolgálatnak köszönhetően soha nem lesz veszteséges, ha feliratkozik az ExpressVPN-re.

Az ExpressVPN legnagyobb hátránya az árazás. Az ExpressVPN azonban 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, ahol kipróbálhatja a szolgáltatást, mielőtt elkötelezi magát. Ha nem találta volna meg, hogy megéri a pénzét, akkor mindig profitálhat a visszatérítési politikából.

Előnyök

 • Széles körű kiszolgálóhely
 • Intelligens DNS szolgáltatás
 • Feloldja a Netflix szolgáltatást
 • Kiváló ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül
 • Átlátszó adatvédelmi politika és nulla naplózású politika
 • P2P támogatás
 • Katonai titkosítások
 • Használt protokollok: OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP és SSTP
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • A támogatott eszközök maximális száma: 3
 • Drágább, mint a piacon lévő többi VPN-nél.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést itt.

NordVPN

NordVPN alapértelmezés szerint a SmartPlay technológiát valósítja meg, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a földrajzilag korlátozott streaming tartalom feloldását a világ minden tájáról. A fokozott biztonság érdekében a szolgáltató két VPN-szolgáltatón keresztül automatikusan átirányítja a forgalmat a felhasználó által kiválasztott szerverek segítségével. A NordVPN kiszolgálók széles skálájának és kiterjedt lefedettségének köszönhetően a felhasználók csatlakozhatnak a világ bármely részéhez.

Vegye figyelembe, hogy több mint 5200 szerver áll rendelkezésére, bárhol is vagy. A NordVPN felhasználók számára is előnye származhat a naplózás nélküli politikáról, ha biztosítják, hogy tevékenységük naplóját nem kövessék nyomon. Hasznos 24 órás ügyfélszolgálata mindig rendelkezésre áll a felhasználók kérdéseire. Ha nem elégedettek lennének a szolgáltató szolgáltatásaival, akkor részesülhet annak 30 napos pénz-visszafizetési garanciájából.

Előnyök

 • Kiváló sebesség
 • Széles szerverhálózat
 • 24/7 élő chat támogatás
 • 2048 bites SSL titkosítások
 • Az összes fő biztonsági protokoll támogatása
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • Dedikált IP cím és hagyma VPN felett
 • Dupla VPN
 • A gyilkos kapcsoló
 • 30 napos visszatérítési politika

Hátrányok

 • Időnként inkonzisztens sebességek

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt itt.

Surfshark

Míg Surfshark egy új VPN-szolgáltató a piacon, máris erőteljes erőfeszítéseket tett a szolgáltatások és a házirendek szempontjából. Ezzel a szolgáltatóval nem tárolnak naplókat, ez biztonságos lehetőséget biztosítva a magánélettudatos számára. Valójában a vállalat kiemelkedik a magánélet és a biztonság területén. A sebességek nem annyira lenyűgözők, ők időről időre kissé inkonzisztensek.

A társaság élő chat-támogatása nagyon hasznos és reagáló, azaz bármikor igénybe veheti segítségét. Noha a Sufshark fejlett funkcióival jól teljesít, mégis sok a fejlesztés.

Előnyök

 • Vállalati szintű infrastruktúra és megbízhatóság
 • Támogatja az OpenVPN és az IKEv2 csatlakozási protokollokat
 • P2P-barátságos
 • Nulla naplózási politika
 • Csatlakoztasson korlátlan eszközöket

Hátrányok

 • Nincs OpenVPN protokoll
 • Barátságtalan a Mac és az IOS felhasználók számára
 • Nem állandó sebesség

Olvassa el a Surfshark áttekintés cikk a szolgáltatások jobb megértése érdekében.

BulletVPN

BulletVPN ez a könnyen használható szolgáltató, amely csak biztonságot és gyorsaságot kínál előfizetőinek. Ez egy észt székhelyű vállalat, amelynek viszonylag kicsi szerverhálózata van, amelynek kulcsfontosságú helyei eloszlanak az egész világon. Ez a szolgáltató minden bizonnyal lenyűgözi erős adatvédelmi politikájával és biztonsági szolgáltatásaival, és szilárd opciónak minősíti.

Ráadásul a BulletVPN biztonságos és megbízható kapcsolatokat ígér korlátlan sávszélességgel és nagy sebességgel. A társaság szokásos protokollokat kínál szinte minden eszközhöz elérhető alkalmazásokkal. A BulletVPN előfizetéssel nem baj lehet.

Előnyök

 • OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP
 • P2P megosztás-optimalizált szerverek.
 • Nulla naplózás politika.
 • A gyilkos kapcsoló
 • 24/7 élő chat támogatás
 • Ingyenes intelligens DNS szolgáltatás
 • 30 napos visszatérítési politika, kérdéseket nem tettek fel

Hátrányok

 • Korlátozott szerverhálózat

Olvassa el a teljes BulletVPN áttekintést itt.

A Spektrum TV tartalma

Tartsa be kedvenc sorozatait, TV-műsorait, sporteseményeit, filmjeit, miközben külföldön vagy, és útközben is egy VPN eszköz. Miután megbizonyosodott róla a kapcsolatról, el fog keresni mit A spektrumnak kínálnia kell. Ellenőrizze az alábbiakat:

 • A&E
 • AMC
 • American Heroes Channel
 • Animal Planet
 • AXS TV
 • BBC America
 • BET Jam
 • BET Soul
 • BBC World News
 • TÉT
 • BET neki
 • Bloomberg
 • cheddar sajt
 • CLEO TV
 • CMT
 • CMT zene
 • Comedy Central
 • Főzőcsatorna
 • Cél Amerika
 • Felfedezés
 • DIY, Food Network
 • FYI
 • Felfedezés család
 • Game Show Network
 • Discovery élet
 • Hallmark Channel
 • Hallmark filmek & rejtélyek
 • HDNet filmek
 • HGTV
 • TÖRTÉNELEM
 • IFC
 • Vizsgálati felfedezés
 • Élettartam
 •  Élethosszig tartó filmhálózat
 • logo
 • MotorTrend Network
 • MTV
 • MTV2
 • MTV Classic
 • MTV Live
 • mtvU
 • NewsmaxTV
 • Rikkancsfiú
 • Nickelodeon,
 • Nick Jr.,
 • Nick Music
 • Nicktoons
 • Kültéri csatorna
 •  SAJÁT
 • Paramount Network
 • Science Channel
 • Sundance TV
 • Teen Nick
 •  TLC
 • Utazási csatorna
 • TV Land
 • VH1
 • Viceland
 • Az Weather Channel és a WEtv

A Spectrum TV minden a tiéd

Miután telepítettem az ExpressVPN-t a telefonra, 150 élő csatornát és 20 000 On Demand címet kínáltam útközben. Ez számomra kényelmesebb, ha szó szerint vagyok mindig útközben. Azt is felfedeztem, hogy ha otthon maradok, 250 élő TV-csatornát, valamint 30 000 On Demand TV-műsort és filmet tudok elérni. Nem csoda, hogy ezt hívják Spectrum TV

Amit meg akarok mondani a megfelelő VPN-nek, el kell élveznie a Spectrum TV élményét, bárhol is van. Nincs jobb választás a VPN számára, mint ExpressVPN, és szeretnénk mindent meghallgatni az előfizetésed folyamatáról a megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map